FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Balon
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Balon » 13 nov 2023, 19:31

Eto sigurno su Kimmich i Goretzka najzasluzniji sto Bayern ima najbolju odbranu u ligi a ne stoper koji je odigrao svih 11 utakmica kao standardni prvotimac.

Strasno kakve gluposti se pisu zbog jedne greske protiv hebenog Heidenheima i to nakon sto je lik odigrao jedno 100 utakmica zaredom bez pauze.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 13 nov 2023, 20:01

Ako neko napiše svoje mišljenje sa kojim se ja uopće ne slažem to ne znači da je on glupan i da piše bedastoće. Ali ima nažalost ljudi koji ne podnose drugačije mišljenje, koji su uskogrudni i koji bi pokrštavali ognjem i mačem sve koji ne misle kao oni. A ne vidim zašto bi svi govorili ko jedan, smisao foruma nije vrijeđanje nego iznošenje različitih viđenja i ideja.

Kome je Kim super stoper sve pet. Meni nije, nikakva tehnika ni kreacija, a i defanzivno je kiksao protiv Leipziga, Heidenheima i Saarbrückena. U njemačkom kickeru čak i kikser Upamecano ima bolje ocjene (2,61) od Kima (3,18).

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 13 nov 2023, 21:37

ledar je napisao/la:
13 nov 2023, 20:01
Ako neko napiše svoje mišljenje sa kojim se ja uopće ne slažem to ne znači da je on glupan i da piše bedastoće. Ali ima nažalost ljudi koji ne podnose drugačije mišljenje, koji su uskogrudni i koji bi pokrštavali ognjem i mačem sve koji ne misle kao oni. A ne vidim zašto bi svi govorili ko jedan, smisao foruma nije vrijeđanje nego iznošenje različitih viđenja i ideja.

Kome je Kim super stoper sve pet. Meni nije, nikakva tehnika ni kreacija, a i defanzivno je kiksao protiv Leipziga, Heidenheima i Saarbrückena. U njemačkom kickeru čak i kikser Upamecano ima bolje ocjene (2,61) od Kima (3,18).
Dobar si forumaš i često se slažem sa tvojim postovima ali ovaj put sam na strani Kima.

Greške koje si nabrojao su kriminalne i tu nema diskusije, slažemo se.

Ali, vidi se kod ovog igrača da želi uvijek ubrzati igru i brzo se riješiti lopte ( za razliku od Kimmicha kao kontra primjer ). Međutim, u toj brzini često ne razmisli dovoljno da li je to pametan potez ili ne pa ga svejedno odigra i naravno da će pogriješiti. Primjetno u njegovoj igri. Dobro je da se brzo želi riješiti lopte ali to ne smije biti i na takav način da suigrača staviš pod pritisak.

Međutim, treba pogledati koliko je momak sa svojim skokom lopti odnio i sa svojim pametnim postavljanjem presjekao ili blokirao udarce.

Dobar je igrač, u nekim utakmicama profesorski. Samo da otkloni tu brzopletost i to je to. Iznašanje lopte naprijed će doći s vremenom, ali ovdje možda i Tuchel ne želi da on to radi već Upamecano.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 14 nov 2023, 11:53

Balon je napisao/la:
13 nov 2023, 19:31
Eto sigurno su Kimmich i Goretzka najzasluzniji sto Bayern ima najbolju odbranu u ligi a ne stoper koji je odigrao svih 11 utakmica kao standardni prvotimac.

Strasno kakve gluposti se pisu zbog jedne greske protiv hebenog Heidenheima i to nakon sto je lik odigrao jedno 100 utakmica zaredom bez pauze.
Ne mogu naći twit u kojem Kim objašnjava kako je tajna obrane Napolija prošle sezone bila u tome da su svi sudjelovali u obrani, naivac je mislio da će i ovdje to biti tako ali se grdno prevario jer je često ostavljen sam na ledini kao **** na cesti...

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 14 nov 2023, 14:28

Nevidim razlog tolikih napada na čovjeka.
Ima grešaka,ima propusta ali ko nema.
Čovjeku je prva sezona,u svom nemiru koji vlada u klubu oko svega....mislim d aje on najmanji problem.
A i da je DeLiht spreman igrao bi ispred njega nažalost jer mu Tuchel više vjeruje,iz nekog razloga De Liht mu je treći izbor,i očigledno u Kimu vidi nešto.
Mnogo veći problem ovog kluba je Kimich i njegovo NPR izvodjenje kornera,ni blizu igrao kao prije...ugovori Sanea,Daviesa,Musiale.
Sportski direktor.....itd itd.
Nepotrebno rasprava oko čovjeka koji igra solidno daleko od očekivanog ali i daleko od loše sezone.
Prije bih u kategoriju nezadovoljstva nekim igračima stavio
Ganabrya,Kimicha,Goretzku iako je bolji u zadnje vrijeme
Pa i Daviesa,Choupo po meni jako loš ovo što igra
A ne bi bilo loše da neko primjeti one koji zaslužuju pohvale od očiglednih Kejn,Sane koje smo svi kudili na sav glas igra vjerovatno najbolju sezonu u karijeri.
Tel,pa i Kratzig,i evo Pavlović.
Napokon opet imamo igrače iz našeg pogona koji igraju koliko toliko i pokazuju kvalitet i potencijal.
Nažalost mogli bi izgubiti Ibrahimovića ali sta d as eradi

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 nov 2023, 23:36

Nema straha za Bavarsku, Bayern. Nikad ni bilo. Bayern wood

Nego, doveli ste australskog supertalenta: https://t.co/FwXaHklFrS

bayernmiasanmia
Kontakt:

Post Postao/la bayernmiasanmia » 15 nov 2023, 00:04

ledar je napisao/la:
13 nov 2023, 16:15
harden je napisao/la:
13 nov 2023, 15:52
ledar je napisao/la:
13 nov 2023, 15:17
Od tih 430 paseva je 400 prvom do sebe.
Ma daj kolega, pa eto ostali stoperi u Evropi uzmu loptu u zube i donesu je do napadaca. Bas eto samo Kim dodaje prvom do sebe :crazy:
Pa ima stopera koji znaju igrati i sa loptom a ne samo protiv lopte.
Najaci komentar :bow:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 nov 2023, 15:20

@armando prijatelju, daj pomozi mu više, zaradi koji sevap. :mrgreen:

@dirkules i ostala gospoda, ima li kakvih govorkanja oko pojačanja? Naši k'o da su se utripovali da ovaj kadar može iznijet' sezonu. Možda misle da nekim vraćanjima sa posudbe i prekomandom (ako ima ko) iz mladjih timova mogu zakrptit cijelu stvar. Dabogda šćeri da te beg uzme.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 15 nov 2023, 15:24

Centre forward je napisao/la:
15 nov 2023, 15:20
@armando prijatelju, daj pomozi mu više, zaradi koji sevap. :mrgreen:

@dirkules i ostala gospoda, ima li kakvih govorkanja oko pojačanja? Naši k'o da su se utripovali da ovaj kadar može iznijet' sezonu. Možda misle da nekim vraćanjima sa posudbe i prekomandom (ako ima ko) iz mladjih timova mogu zakrptit cijelu stvar. Dabogda šćeri da te beg uzme.
ništa od Palhinhe definitivno.
Fulham je produzio ugovor s njim do 2028 i označio 100M kao cijenu
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 15 nov 2023, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 nov 2023, 15:30

Ne ide navodno i definitivno u istu rečenicu. Mogu oni stavit i 500 miliona ali ih nikada neće dobiti. Ako je to cijena ispod koje ne idu, onda tražiti nekoga drugog jer lik već ima 28-29 godina.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 15 nov 2023, 15:51

Bundesliga je napisao/la:
15 nov 2023, 15:30
Ne ide navodno i definitivno u istu rečenicu. Mogu oni stavit i 500 miliona ali ih nikada neće dobiti. Ako je to cijena ispod koje ne idu, onda tražiti nekoga drugog jer lik već ima 28-29 godina.
Nisam ni skonto sta sam napiso :D ispravio sam :D

Žuta štampa oko totenhama spominje povratak hojbjerga na posudbu do kraja sezone

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 nov 2023, 15:58

Rosicky je napisao/la:
15 nov 2023, 15:51
Nisam ni skonto sta sam napiso :D ispravio sam :D

Žuta štampa oko totenhama spominje povratak hojbjerga na posudbu do kraja sezone
Valjao bi Hojbjerg. Govorio sam i u ljeto da bih ga rado doveo nazad u Bayu. Ali pitanje je koliko istine ima u tom žutilu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 15 nov 2023, 17:40

Centre forward je napisao/la:
15 nov 2023, 15:20
Nisu odustali od Palhinhe, Freund neki dan:
Freund on Palhinha: "Of course he's still on our radar. The club worked intensively on Palhinha in the summer. I was there for a bit on the last, strange day of the transfer window. But we can't say yet what will happen. We are generally exploring the market."
Priča se da Fulham ima na radaru ponovo zamjenu za njega vjerujući da ćemo se vratiti po njega u januaru, Fluminenseov Andre, Hojbjerg i Phillips. Cijena ko cijena, ako je veća u odnosu na ljeto treba to otpisati, 28 godina, on nije siguran pogodak kao Kane. Po defanzivnim akcijama je broj 1 u EPL kao i prošle sezone, ali i igra u ekipi koja ne gaji posjed i ofanzivni fudbal.

Bit će tu kao što Romano kaže pojačanja, pogotovo što Kim i Mazra idu na kontinentalna takmičenja, radi se u nekoj tišini. Isto tako južnoameričko tlo talenata se gleda ponovo sa Freundom.
🔴 Bayern are planning to add at least two new players in January, if they can find right opportunities on the market.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2023, 17:56

Bitno je da se prica o Bampeu. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 nov 2023, 17:58

Ide Bayern u ljetni šoping po Mbappea. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 15 nov 2023, 22:22

Onda se ne bi zvao FC Bayern, nego Real München.
Nema potrebe za strahom, ekipa će se "namjeriti" tamo gdje treba. Evo još izranjaju potezi Salihamidžića, osim ovog "kengura", važan dio posla je uradio i za Kanea.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 15 nov 2023, 22:34

Ako neće Davies produžit, utalit ga Realu, a dovest Thea Hernandeza.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 nov 2023, 23:15

korisnik32 je napisao/la:
15 nov 2023, 22:34
Ako neće Davies produžit, utalit ga Realu, a dovest Thea Hernandeza.
Nikad vise nikakvog Hernandeza dovesti u klub. Yebem im mater sto ih okoti :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 nov 2023, 08:16

Ma taj Palhinha nije nikakav igrač, portugalski Laimer, ne znam šta se digla hampa oko njegove kupovine puna Bundesliga takvih igrača tipa Ellyes Skhiri, Max Eggestein, Exequiel Palacios itd. s tim da Leverkusen nije prodao igrača Bayernu ravno 20 godina, mislim da je zadnji bukvalno bio Lucio 2004.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 16 nov 2023, 10:58

Bayo je napisao/la:
13 nov 2023, 09:31
Upa ima takve brain fartove gdje bi se Kim stvarno trebao truditi da ga dostigne a kamoli prestigne mada je i on startao kvalitetno što se tiče grešaka.
Gledao sam uzivo utakmicu Bayern Heidenheim - i Upa je djelovao fantasticno i dominantno, svaki duel je dobio i napadaci Heidenheima su bas bili izdominirani i cim je izasao Bayern je primio 2 gola - mozda Heidenheim nije referenza, ali meni je bilo prvi put da gledam Bayern uzivo i Upa uz Kejna je ostavio na mene najveci utisak.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.