Sad sam ja kriv što se ti ne znaš ponašati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vrhunac ponižavanja. Ovi muslimani kojima su takve stvari odvratne, a on se sprda. Plus iza hiljade razrušenih zgrada a poziva na mir. Pa ovo ni Family Guy ne bi izmislio.
Priznaj da si bolan providan,samo to pokusavas sakriti sarkazmom..isto kao i ja i ti zasluzujes ban.
Brata s tribine da ti banuju,srami se svojih godina i ponasanja. Pihh
According to a pro-Palestinian newspaper, Hamas has reportedly agreed to release 50 hostages in exchange for a 3-day truce.
Upravo to. Nažalost politika Zapada nakon drugog svjetskog rata se svela na to da moraju pojest gov.na koja su radili oni sami (Njemačka), a nakon toga praviti nova sr.anja koja će proći ispod radara jer su oni “demokratija” (Amerika). Izrael od 1970 i neke ima apsolutno sve moguće ovlasti u očima Zapada jer je to država i narod gdje su oni zakazali. Nažalost dijelom je tu krivac arapski svijet koji je to mogao u startu riješiti (dobiti možda neki rat dok Izrael nije napredovao), a ostatak je to na Zapadu da im pomogne i napravi ih ovakvima kakvi su sad. Palestina je nažalost kolateralna šteta, a ovo sad što se dešava je presedan modernog doba, koliko god bilo katastrofa na svim stranama svijeta. Ovako krvoločno istrebljenje Zapad i svijet nisu mogli dopustiti, pa kakvi god da su interesi u pitanju. Fuj !Brokula je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:12Baš mi je problem u toj višoj politici jer Izrael krši međunarodne zakone u čini ratne zločine i nema pravo na samoodbranu. To su presudili isti zakoni na koje se Scholz poziva.
Lazno citira zakone da bi branio ratne zlocine mi nikako ne ide u glavu kako je moguce bez obzira koliko je ovaj svijet truho
Ti možeš misliti šta god hoćeš o meni, ali molim te nemoj me stavljati u istu rečenicu sa tim likom. Možeš me banovati, možeš bilo šta, svejedno mi je.admin je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:44Poenta je da su ti postovi vrlo često vrlo uvrjedljivi za druge forumaše i neprimjereni standardima koji se pokušavaju održati na ovom forumu, te da većinom ne diskutuješ uvažavajući sagovornika. To ko je koju riječ koristio i ko je koga prvi isprovocirao je vjerovatno manje bitno.
Nije vezano za samo ovu temu o Rusiji... Način na koji diskutiješ ti i npr. Sarmica kojeg si imenovao je vrlo, vrlo sličan.
Ima li tunela?Director of Al-Shifa Complex:
"The occupation forces have now left the complex, but tanks and forces are completely stationed in its vicinity.