Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nisam dovoljno licemjeran da bih bojkotovo, pa vjerovatno necu nikad nikakve proizvode.
Samo voda, kisela voda i ponekad cockta. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Za svoje pare neka kupuje ko šta želi, ne može poštenije od toga. Ono što bi naši trgovački centri mogli i trebali uraditi u cilju zaštite domace proizvodnje je da podijele zone unutar svojih objekata pa fino kad krenem kupovati da ne moram gledati šta je domace a šta uvozno.
U suštini nije poenta ni u bojkotu koliko u tome koliko je on pogrešno usmjeren. Od ovih 'bojkota' se napravi obična antireklama u kojoj ispašta obična sirotinja tj. radnici tamo gdje se 'bojkotuje'.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
a jedno pakovanje Cedevite 75% je secer lolDamirT je napisao/la: ↑15 nov 2023, 17:22Ne znam stvarno ko pored "prave" Cole moze piti Bony Colu. Sky Cola odlicna, ovaj Bony zivi otrov (mada je i ona original Cola otrov, ali u odnosu na Bony je Cedevita).Surreal je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:33Ocm kako vam nije više smor pisati i generalizovati narod, ne znam zašto bi mene zanimalo da li moj komšija bojkotuje Bingo, da li će biti Coca Colu ili Bony Colu, zašto bi nekog to uopće zanimalo![]()
To isto sad napadaš nekog jer ne kupuje Lindt čokoladu, a tebi je ono baš pravo dobra. Zamarate se pravo nebitnim stvarima, svako ima pravo šta će kupovati, a šta ne. I ne, zbog par stotina ljudi neće ljudi početi dobijati otkaz i nećemo se vratiti u kameno doba, zamislite![]()
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 18:06a jedno pakovanje Cedevite 75% je secer lolDamirT je napisao/la: ↑15 nov 2023, 17:22Ne znam stvarno ko pored "prave" Cole moze piti Bony Colu. Sky Cola odlicna, ovaj Bony zivi otrov (mada je i ona original Cola otrov, ali u odnosu na Bony je Cedevita).Surreal je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:33Ocm kako vam nije više smor pisati i generalizovati narod, ne znam zašto bi mene zanimalo da li moj komšija bojkotuje Bingo, da li će biti Coca Colu ili Bony Colu, zašto bi nekog to uopće zanimalo![]()
To isto sad napadaš nekog jer ne kupuje Lindt čokoladu, a tebi je ono baš pravo dobra. Zamarate se pravo nebitnim stvarima, svako ima pravo šta će kupovati, a šta ne. I ne, zbog par stotina ljudi neće ljudi početi dobijati otkaz i nećemo se vratiti u kameno doba, zamislite![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod mene se par jarana naložilo na ove bojkote.
Reko i ja ću vam se pridružiti, ali nakon što izbrišete Viber i Messenger sa telefona.
Ne možeš kaže Viber i Messenger izbrisati, trebaju nam za posla, tamo nam je grupa za loptu, tamo je grupa za ostale stvari.
Licemjerno, jedno se može bojkotovati, drugo ne može...
Reko i ja ću vam se pridružiti, ali nakon što izbrišete Viber i Messenger sa telefona.
Ne možeš kaže Viber i Messenger izbrisati, trebaju nam za posla, tamo nam je grupa za loptu, tamo je grupa za ostale stvari.
Licemjerno, jedno se može bojkotovati, drugo ne može...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- feniksptica
- Kontakt:
Kae necu kolu i gruha fantu u kolika...nevjerovatno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bilo bi to tako jednostavno da isti ti hadalji ne koriste drustvene mreze za promociju tih gluposti, a mi ih koristimo da ih ismijavamoSurreal je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:33Ocm kako vam nije više smor pisati i generalizovati narod, ne znam zašto bi mene zanimalo da li moj komšija bojkotuje Bingo, da li će biti Coca Colu ili Bony Colu, zašto bi nekog to uopće zanimalo![]()
naprijed rejal
Facebook je ozbiljno leglo boomerskih gluposti.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l gdje kod nas kelly ketchup da se kupi..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima , na pijaci Hecco

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Imal gdje kod nas Schweppes Ginger Ale 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Polimark hot ljuti je najjači mogući kečap na tržištu
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
nema u bosni imas heinz, podravku i mali milion srbijanskih derivata smeca kao i ostalih stvari sto smo nekada imali kao Hellman's majonezu sad imas thomy, zvijezdu i zvijezdine smecarske srbijasnke podbrendove

Ozbiljno?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Tačno, najviše srpskog jeftinog smeća na policama.
- feniksptica
- Kontakt:
Hvala ljudi na odgovorima al doslo je do zabune. Na cips sam mislio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2023, 19:22Hvala ljudi na odgovorima al doslo je do zabune. Na cips sam mislio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.