NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

zamorano
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zamorano » 14 nov 2023, 17:49

sagitarius je napisao/la:
14 nov 2023, 12:16
dinodino2019 je napisao/la:
14 nov 2023, 07:43
zamorano je napisao/la:
13 nov 2023, 23:23
Drame se prave oko svega,momak odlazi iz marketinga šta sad radit???? Smak če eto svijeta!!! Ok momak odlazi da je radio radio je,da je bio dobar bgm i bio je čak šta više i odličan! Hvala mu na svemu i sretno mu,a sad drame ovdje šta dalje,kako? Ko da če hrane nestat! Nek vodi Ivana,ili njen brat ili bilo ko ko se imalo razumije u to. Svakako ko god dodje ne može gori biti od onog što smo imali zadnjih 20 godina! Nači če se ba rješenje ima masa pametne omladine koja voli i sposobna je to raditi...
Ja bih teve da zamjenis Maida na mjestu Pr i Marketing u klubu jer ti sve zivo znas. Sta ti mislis da je lako naci mladog i skolovanog radnika koji ce za 600-700 raditi taj posao. Pa svaki bolji konobar u Zenici placeniji je od naseg direktora i od vecine nasih igraca. Ovo je sigurno veliki udarac za klub jer se zna koliko je taj momak unaprijedio klub na drustvenim mrezama zadnje dvije godine

Ma on je jos zaglavio u onom periodi gdje nam je ZZ bila glavni sponzor…
Uslikajte koliko karti kupujete za utakmice,manite se prosipanja iz šupljeg u prazno! Djelima se dokazuje ljubav za Čelik!!! Dino još ni jednu kartu jadnik nije kupio :rol: :rol: nikad jadnik skupit 7km evo i kraj če polusezone :rol:
::::SAMO ČELIK::::

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 14 nov 2023, 19:33

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 nov 2023, 20:05

Ima li ko od furumaša da nije bio dio južne tribine nekada u životu?

Ostala su mi dva rodjendana dobro u sjećanju, 20 godina protiv Zrinjskog i ona velika šetalica preko cijelog juga i 25 godina ako se ne varam protiv Mladosti iz Velike O....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 14 nov 2023, 20:23

zamorano je napisao/la:
14 nov 2023, 17:49
sagitarius je napisao/la:
14 nov 2023, 12:16
dinodino2019 je napisao/la:
14 nov 2023, 07:43

Ja bih teve da zamjenis Maida na mjestu Pr i Marketing u klubu jer ti sve zivo znas. Sta ti mislis da je lako naci mladog i skolovanog radnika koji ce za 600-700 raditi taj posao. Pa svaki bolji konobar u Zenici placeniji je od naseg direktora i od vecine nasih igraca. Ovo je sigurno veliki udarac za klub jer se zna koliko je taj momak unaprijedio klub na drustvenim mrezama zadnje dvije godine

Ma on je jos zaglavio u onom periodi gdje nam je ZZ bila glavni sponzor…
Uslikajte koliko karti kupujete za utakmice,manite se prosipanja iz šupljeg u prazno! Djelima se dokazuje ljubav za Čelik!!! Dino još ni jednu kartu jadnik nije kupio :rol: :rol: nikad jadnik skupit 7km evo i kraj če polusezone :rol:
Niko ne spori tvoju ljubav prema klubu, niti ovi postovi imaju veze s tim, vec se pise o znacaju marketinga i o tome nemas pojma, cim govoris ne treba dramiti zbog tog…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 14 nov 2023, 23:18

Ma dobro ne ide ni to "daj mu ili dajte im" kao da neko nebi dao da moze. Kad bi se davalo na sve strane nebi se nigdje stiglo. Klub je prema dosadasnjim izvjestajima poslovao veoma konzervativno i morao je i jos uvijek mora. Tako da nekada ce doci i u stanje gdje mora da pusti veoma kvalitetne i ljude i igrace da odu bez mogucnosti da ih zadrzi boljim uslovima. Ja ne znam kakve je ponude dobio Maid ali vjerujem da je nesto bolje od onog sto sada ima, tako da se ni njemu ni klubu ne moze nesto prigovoriti. Vjerujem da su u klubu bili fer i korektni prema njemu, a on se ovako sa ove strane koju mi vidimo ponasao i predstavljao klub na veoma korektan nacin. Osim gubitka za klub, sigurno je ostatak price veoma pozitivan.

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 15 nov 2023, 09:05

habuba je napisao/la:
13 nov 2023, 18:52
Nemam ni volje ni zelje da objasnjavam po 1001 put zasto su zahtjevi prema gradu isli onako kako su isli i zasto ih je bilo tesko odbiti. Zahtjev prema gradu vs. prema kantonu su ti kao kruske i jabuke. Nisu vezani niti jednim svojim dijelom niti su to bili.

Ja sam za to da klub posluje zakonski i da tako nastupa i pri trazenju sredstava od svih nivoa vlasti. Svakako da se treba boriti za svaki dinar, ali taj dinar mora imati pokrice. Ne vidim kako ce kanton isplatiti 10k, 20k, ili milion Celiku a isto i pod istim uslovima ne isplatiti nekom drugom klublu iz naseg kantona koji se takmici u istom rangu. Ono sto vidim jeste da Celik moze dobiti vise od ostalih ako prijavi projekte koji svojim gabaritima zasluzuju veca izdavanja, bilo da se radi o skoli fudbala, trening centru ili nekom drugom projektu koji je od opsteg a ne samo klubskog znacaja.

Ne mislim da trebamo odustati od potraznje obecanih milion maraka, pogotovo u izbornoj godini ali smatram da to trebamo uraditi diplomatski i sa puno paznje. Da li imam neka ocekivanja da ce obecanje ispuniti, apsolutno ne. Klub se ne trebe niti smije da ikome saginje. Jos bi vrlo jasno pred izbornu kampanju izdao saopstenje u kojem se upozoravaju svi politicki subjekti da ce koristenje klubskih obiljezja ukljucujuci i stadiona biti smatrano zloupotrebom istih i shodno tome da moze da vodi do sudskih procesa. A mi koji pratimo cemo znati i bez klubskih obiljezija da nagradimo one koji istinski donesu boljitak klubu. Neka daju milion klubu i licno cu da radim kampanju po citavoj Zenici za tu stranku bez obzira koja je.

Ima način kako klub može dobiti i 5 miliona, ako oni žele toliko dati a da drugi klubovi nemaju ništa s tim. Na tome se radi uveliko, korak po korak.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 nov 2023, 11:59

Nakon rehabilitacije u Banovićima da napišem koju u vezi utakmice u Srebreniku.

Napokon smo ličili na ekipu koja ima glavu i rep, koja je svjesna svojih mogućnosti i bila je postavljena u skladu sa mogućnostima.

Sviđa mi se što je Dario aktivan trener i konstantno je davao upute igračima.

Debi Šetkića solidan, pokazao zašto treba igrati ispred Smajića. Pisao sam i prije utakmice da on treba igrati i da Smajič nema nikakve perspektive na poziciji stopera, također ni na ostalim pozicijama. Riješiti se njega, Žune i Karića odmah nakon utakmice sa Zvijezdom.

Pehilj trčao kao Šijerkič prošle sezone, ludilo, radije bih njega ostavio nego rekreativa iz Neimara koji se više ni zagraditi ne može.

Vraća nam se Durmiš i nadam se da Sivac neće igrati krilo više jer je pokazao da nije krilo.

Dobiti Zvijezdu za mirnu zimu i zaključno sa krajem novembra isplatiti i raskinuti jedno 5, 6 ugovora. Smajić, Žuna, Karić, Arnautović, Salkanović, Šarić hvala i sretno. Na zimu dva veznjaka, lijevi bek i krilo za ligu bez briga na proljeće :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 15 nov 2023, 12:34

Volio bih da ako bude mogućnosti da se na kraju polusezone napravi anketa ko je najbolje ili najgore pojačanje ljetos. Baš me zanimaju rezultati.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

denisov

Post Postao/la denisov » 15 nov 2023, 12:44

samocelik je napisao/la:
15 nov 2023, 12:34
Volio bih da ako bude mogućnosti da se na kraju polusezone napravi anketa ko je najbolje ili najgore pojačanje ljetos. Baš me zanimaju rezultati.
Najbolje Masic najgore Hrelja

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 nov 2023, 13:10

samocelik je napisao/la:
Više bih volio vidjeti koga forumaši smatraju najboljim igračem u ovoj polusezoni, a ko je najgori igrač.

Meni iskreno najbolje polusezonu odradio Vardo, bez greške, najgori Šarić, apsolutno ništa nije napravio.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 nov 2023, 13:13

Hoćemo protiv Zvijezde Pehilja i Mašića od prve minute :ljepota:

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 15 nov 2023, 13:38

Truhlo je napisao/la:
15 nov 2023, 13:10
samocelik je napisao/la:
Više bih volio vidjeti koga forumaši smatraju najboljim igračem u ovoj polusezoni, a ko je najgori igrač.

Meni iskreno najbolje polusezonu odradio Vardo, bez greške, najgori Šarić, apsolutno ništa nije napravio

Najbolji igrac su Robijasi,za najgoreg ima kandidata more,meni licno Karalic!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 nov 2023, 14:50

Najbolji: Vardo i Durmo.

Vrijedno spomena: Bajramovic, Isakovic, Begic
Podbacili: Medjuseljac, Durmis, Mehic, Sivac

Najgori: Zuna, Arnautovic, Saric, Karalic
Celik!3,2,2.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 15 nov 2023, 14:53

AllGunsBlazing je napisao/la:
15 nov 2023, 14:50

Pa Ali gori od Karalica 10 puta bio u svakom segmentu igre.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 15 nov 2023, 15:07

Po mom misljenju najbolji Durmo i to je jedini za koga se moze rec da je bio konstatan cijelu polusezonu i kolko nas je puta spasio kako od blamaze, a isto tako spasio nam i bodove. Blizu mu je jedino Vardo i to je to.

Ostalo je sve bilo toplo hladno. Jedna dobra, dvije lose i tesko je izdvojit nekog pojedinca i nerealno jer vecina ovdje ima nekog koga vise i koga manje gotive pa se manje gledaju stvari na terenu.

Ali po mom misljenju za koga mogu rec da i u iducoj polusezoni ostanu i igraju bitnu ulogu i cesto budu u prvih 11 su: Durmo, Vardo, Sivac, Mehic, Begic, Durmis, Karalic, Masic.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 nov 2023, 16:07

Samo neke informacije oko punjenja budzeta i prometa u FBIH i mali komentar, da svi dobro znaju kakva se epska kradja vrsi prema Zenickom kantonu i Zenici opcenito.

Na trećem mjestu je Zeničko-dobojski kanton s udjelom od 15,72 posto. Vodeći grad u ovom kantonu je Zenica s prometom iznad dvije milijarde KM te Tešanj s prometom od 1,7 milijardi KM. Uz to, Zeničko-dobojski kanton je vodeći u Federaciji po obimu izvoza.

Na četvrtom mjestu je Hercegovačko-neretvanski kanton s udjelom u transakcijama od 9,61 posto, u kojem je vodeći grad Mostar s udjelom od 5,82 posto.

Znaci mi imamo situaciju da Zenicki kanton skoro duplo vise doprinese budzetu Federacije od Mostarskog a da pri raspordjeli tog istog novca Velez i Zrinjski i Grad Mostar dobijaju milione a Čelik i Zenica dobiju 0 KM.

Znaci ako Velez i Zrinjski dobiju 2 miliona KM Čelik bi trebao dobiti i zahtjevati 4 miliona KM iz federalnog budzeta. Sad skontajte gdje smo m i kako nas pljackaju.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 15 nov 2023, 16:20

avenija je napisao/la:
15 nov 2023, 16:07
Samo neke informacije oko punjenja budzeta i prometa u FBIH i mali komentar, da svi dobro znaju kakva se epska kradja vrsi prema Zenickom kantonu i Zenici opcenito.

Na trećem mjestu je Zeničko-dobojski kanton s udjelom od 15,72 posto. Vodeći grad u ovom kantonu je Zenica s prometom iznad dvije milijarde KM te Tešanj s prometom od 1,7 milijardi KM. Uz to, Zeničko-dobojski kanton je vodeći u Federaciji po obimu izvoza.

Na četvrtom mjestu je Hercegovačko-neretvanski kanton s udjelom u transakcijama od 9,61 posto, u kojem je vodeći grad Mostar s udjelom od 5,82 posto.

Znaci mi imamo situaciju da Zenicki kanton skoro duplo vise doprinese budzetu Federacije od Mostarskog a da pri raspordjeli tog istog novca Velez i Zrinjski i Grad Mostar dobijaju milione a Čelik i Zenica dobiju 0 KM.

Znaci ako Velez i Zrinjski dobiju 2 miliona KM Čelik bi trebao dobiti i zahtjevati 4 miliona KM iz federalnog budzeta. Sad skontajte gdje smo m i kako nas pljackaju.
Kad budes u Premijer ligi i kad budes u Evropi mozda i dobijes nesto
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 15 nov 2023, 16:22

Nema veze sa Čelikom ali ima sa sportom.

Što je jos tragičnije 2 mlada momka(degenerika) iz Zenice, Arnel Isak i Kenan Uzunović su bili ključni u glasanju da se pri skorasnjem rebalansu budzeta uzme 4 miliona KM dodijeljena za olimpijski bazen i da se direktno uveća 8 moliona za isti bazen za sportiste u Mostaru. Ponavljam Zenički kanton puni duplo više budzet FBIH od Mostarskog.

Znaci sve dok nemamo predstavnike koji se neće prodati kao Kenan Uzunović i Arnel Isak teško da možemo dobiti ono što nama pripada kao gradu a samim time kao i sportu u gradu.

Osim toga koliki smo mi levati bit ćemo jedini stadion u državi čiji je grad platio totalnu rekonstrukciju travnjaka dok je savez sve ostale finansirao. Isto tako 22 grada su dobila u onom projektu pomocne terene od saveza. Zenica poslije rata nije dobila. A koriste stadion 30 godina i besplatno zemljište sa svim priključcima na Crkvickom brdu.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 15 nov 2023, 16:27, ukupno mijenjano 4 puta.

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 15 nov 2023, 16:23

avenija je napisao/la:
15 nov 2023, 16:07

Niko nas ne pljačka, nego sami sebe. Mi smo ranije birali SDA gov.na (brata od bivšeg trenera i klapu mu), a sada smo Guzunovića i Ze ministra. I jedan i drugi kao i ova zelena gov.na ranije su podržali budžete u ovoj formi. :zviz:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 nov 2023, 16:34

NekiForumas je napisao/la:
15 nov 2023, 14:53
AllGunsBlazing je napisao/la:
15 nov 2023, 14:50

Pa Ali gori od Karalica 10 puta bio u svakom segmentu igre.
Nije bas istina. Drugo, Ali je klupiran zbog svojih nastupa, dok je Karalic bio neizostavni clan. Plus je stariji godinu ipo, igrao vec FL.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 10 gostiju.