Handzic iz Zrinjskog 2018.feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:25Zadnji visok napadac koji je doso iz neke druge ekipe PL Ahmetović

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Handzic iz Zrinjskog 2018.feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:25Zadnji visok napadac koji je doso iz neke druge ekipe PL Ahmetović
Kakve veze ima ako ima 30 godina? Ne moraju svi mladi biti. Igrac od 30 godina ti moze pruziti bar 3 dobre sezone. Fali nam visok jak spic to je sigurno. Dobro bi nam dosao.
Ja govorim za igrace, ne za pokusaje istihnapoleon72 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:32Handzic iz Zrinjskog 2018.feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:25Zadnji visok napadac koji je doso iz neke druge ekipe PL Ahmetović![]()
Eto sad ni Gedeon Guzina nije igrač.feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:37Ja govorim za igrace, ne za pokusaje istihnapoleon72 je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:32Handzic iz Zrinjskog 2018.feniksptica je napisao/la: ↑15 nov 2023, 12:25Zadnji visok napadac koji je doso iz neke druge ekipe PL Ahmetović![]()
Po mom nekom misljenju vrlo vjerovatno, govorio je da mu je zelja da ode u tursku da tamo igra, a ako se ne varam da je prije pocetka ove sezone pored price o partizanu bila i neka ponuda iz turske, al malo nam para bilo, a i realno tada je i bilo nekog hajra od njega
Pa i nije baš visok Hamza, tek 1.86 dok je Vidić 1.97 cm. Zamisli njega i onog Vukotića kad treba ubaciti iz kornera ili slobodnog, odmah si 30% opasniji
Vukotića ne bih doveo da sad kaže džaba ću igrat, cigan
Mislio sam da je hamza visi, nekako mi tako izgleda.
Hajde aferim da nam bude od pomoci.MortemHz je napisao/la: ↑15 nov 2023, 16:16ULTRAX OD SADA DIO TRENAŽNOG PROCESA FKS AKADEMIJE
FKS Akademija će od sada, u cilju poboljšanja trenažnog procesa, koristiti ULTRAX – sportsku tehnologiju za izgradnju i unapređenje performansa sportista i timova.
ULTRAX je kompanija nastala u Hrvatkoj čija je osnovna djelatnost „Sports Science as a Service“ i temelji se na nauci. Neki od osnivača dolaze iz sportske industrije i imaju bogato trenersko iskustvo u hrvatskim prvoligaškim fudbalskim klubovima i Hrvatskoj fudbalskoj reprezentaciji.
FKS Akademija bit će prvi klub u Bosni i Hercegovini koji će koristiti usluge ove kompanije. Igrači kroz aplikaciju unose feedback u obliku subjektivne mjere opterećenja, boli u mišićima/zgloboima koju popunjavaju na interaktivnom prikazu tijela, kvalitete sna, raspoloženja i drugih parametara koji utiču na opšte stanje igrača. Tehnologije koje je ULTRAX razvio koriste se za rješavanje osnovnih pitanja sportski performansi.
ULTRAX aplikacija koristi i trenerima, budući da prikazuje trenutno stanje cijelog tima. Na osnovu toga mogu se oblikovati budući treninzi i pripreme za utakmice. Osim opterećenja igača, aplikacija prati njihovu izvedbu kroz integraciju GPS sistema koji FKS Akademija koristi za mjerenje GPS parametara poput brzine i ubrzanja, eksplozivnih akcija i slično. Na taj način se analiza podataka ubrzava i pojednostavljuje, te je trenerima omogućen uvid u trenutnu situaciju.
ULTRAX je od sada dio Bordo porodice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.