Doslovno zakon jaceg. Ako Amerika kaze da si los onda si los.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Cijeli Zapad i njegova 'sila' je nastao na genocidima, pljačkama, uništavanju drugih naroda, slabijih od sebe tokom vijekova. I onda se budale kunu zapadom i zauzimaju stranu. Ne branim ni druge sisteme, niti zauzimam stav, osim što želim da budem na strani onih koji su za pravdu, istinu, humanost i čovječnost.
Cionističke forumske kurve koje ne osuđuju genocid nad Gazanima su oni koji bi podržavali genocid i pljačku i nad drugim narodima koji su počinjeni ranije, zato jer oni sami u sebi imaju te zločinačko-genocidaške utrese i slijede stranu iskonskog zla.

Na ovom primjeru ruskog uvoza roba visoke tehnologije iz 2019., vidimo znacaj EU i SAD-a, cak i za silu kakva je Rusija (silu u pogledu prirodnih bogastava te ovisnosti drugih o njenim energentima).
Jasno da BiH moze surovati sa Istokom po pitanju saradnje, a jos bolje npr. da J. Koreja cim prije otvori ambasadu u Sarajevu i da budu ugovoreni sastanci dvije zemlje na najvecem nivo. Tu su naravno Japan i Kina, ali kljucno gravitiranje naseg drustva treba biti ka Zapadu.
Druga stvar, mnogo smo uskraceni za neku znacajniju robnu razmjenu sa nama dalekim zemljama zbog nedostatka morskih luka, al o tom potom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Mario Nawfal, jedan od rijetkih "objektivnih" na twitteru i zvanično to više nije. Doslovno se prodao pro-izraelskom lobiju. Hajde što mu je svaki space pun islamofoba i zionista, već i vijesti koje dijeli zadnjih dana...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pošto je ovo faktuelno laž i branjenje ratnih zločina, da li će ovi ljudi ikad odgovarat za saučesništvo u ratnim zločinima?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Neće.
Izrael da je bacio nuklearnu bombu, Njemačka bi to opravdala. Moramo biti svjesniji “više” politike i stanja u kojem se nalazimo jer ovaj svijet je samo ne kamilica kako mnogi misle da jest.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nakon što je Vladimir Putin pokrenuo rat protiv Ukrajine, u cilju slanja što većeg broja vojnika u ovu državu, ruska vlast odlučila je napraviti presedan te su na ratište poslali i zatvorenike. Zauzvrat, zatvorenici su od države dobili amnestiju.
Jedan od onih kojih je pušten na slobodu je i Vladislav Kanjus, kriminalac, ubica i silovatelj koji je u januaru 2020. godine u gradu Kemerovo brutalno ubio svoju djevojku, 23-godišnju Veru Pehtelevu.
"Ubistvo je dobilo veliku pažnju u Rusiji ne samo zbog brutalnosti, već i zbog krajnjeg nemara policije. Kanjus je mučio Pehtelevu nekoliko sati. Komšije su čule vrisku te su sedam puta zvali policiju, ali oni nikada nisu stigli", navodi ruski medij Meduza.
Jedan od onih kojih je pušten na slobodu je i Vladislav Kanjus, kriminalac, ubica i silovatelj koji je u januaru 2020. godine u gradu Kemerovo brutalno ubio svoju djevojku, 23-godišnju Veru Pehtelevu.
"Ubistvo je dobilo veliku pažnju u Rusiji ne samo zbog brutalnosti, već i zbog krajnjeg nemara policije. Kanjus je mučio Pehtelevu nekoliko sati. Komšije su čule vrisku te su sedam puta zvali policiju, ali oni nikada nisu stigli", navodi ruski medij Meduza.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš mi je problem u toj višoj politici jer Izrael krši međunarodne zakone u čini ratne zločine i nema pravo na samoodbranu. To su presudili isti zakoni na koje se Scholz poziva.
Lazno citira zakone da bi branio ratne zlocine mi nikako ne ide u glavu kako je moguce bez obzira koliko je ovaj svijet truho
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Opa, stvarno su heroji izraelski vojnici upali ljudi SAMI bez američke pomoći u bolnicu. Svaka čast, velika je to hrabrost. Možda su čak spremni i na obračun sa doktorima, medicinskim sestrama i pacijentima. Ne znam da li u bolnici još ima živih beba, realno idealna prilika da provjere da li bebe imaju Hamasov DNK.
Elem, da su tu tuneli već bi isplivale slike, da su tu Hamasovci istog trenutka bi dobili potvrdu. Sad je vrijeme da se izmisli neka priča, koju će izraelski lideri širom svijeta kao što je ovaj njemački klovn, Biden, Ursula da pravdaju. A ono ako ne bude tunela, ko ga yebe. Oni su zionisti, sve im prolazi.
Elem, da su tu tuneli već bi isplivale slike, da su tu Hamasovci istog trenutka bi dobili potvrdu. Sad je vrijeme da se izmisli neka priča, koju će izraelski lideri širom svijeta kao što je ovaj njemački klovn, Biden, Ursula da pravdaju. A ono ako ne bude tunela, ko ga yebe. Oni su zionisti, sve im prolazi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Surreal je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:18Opa, stvarno su heroji izraelski vojnici upali ljudi SAMI bez američke pomoći u bolnicu. Svaka čast, velika je to hrabrost. Možda su čak spremni i na obračun sa doktorima, medicinskim sestrama i pacijentima. Ne znam da li u bolnici još ima živih beba, realno idealna prilika da provjere da li bebe imaju Hamasov DNK.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
Ti i on ste dva lica iste medalje. Na onaj dan kad ga banujem, banovaću i tebe. Sve ti je jasno, samo misliš da si ti u pravu pa možeš, isto kao što i on to misli.
admin je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:32Ti i on ste dva lica iste medalje. Na onaj dan kad ga banujem, banovaću i tebe. Sve ti je jasno, samo misliš da si ti u pravu pa možeš, isto kao što i on to misli.

Uradi to odmah i poštedi nasadmin je napisao/la: ↑15 nov 2023, 11:32Ti i on ste dva lica iste medalje. Na onaj dan kad ga banujem, banovaću i tebe. Sve ti je jasno, samo misliš da si ti u pravu pa možeš, isto kao što i on to misli.

Vidis da svi vide, samo ti ne vidis
Jos Brokulice da nadjes gdje sam ja nazivao sve Palestince teroristima ili demonima, psovao clanove familije bilo kome ovdje ili negirao jedan jedini zlocin koji je Izrael pocinio i mozda i budes imao neku poentu.
Poenta je da su ti postovi vrlo često vrlo uvrjedljivi za druge forumaše i neprimjereni standardima koji se pokušavaju održati na ovom forumu, te da većinom ne diskutuješ uvažavajući sagovornika. To ko je koju riječ koristio i ko je koga prvi isprovocirao je vjerovatno manje bitno.
Nije vezano za samo ovu temu o Rusiji... Način na koji diskutiješ ti i npr. Sarmica kojeg si imenovao je vrlo, vrlo sličan.
Nije vezano za samo ovu temu o Rusiji... Način na koji diskutiješ ti i npr. Sarmica kojeg si imenovao je vrlo, vrlo sličan.
S tim se slazem svakako. Samo sto ti je citav forum skoro spao na takav nacin diskusije odavno.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, Sheyi, Slobodas i 20 gostiju.