Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Pitanje za ove što tvrde da je namješteno u Maglaju, šta ćemo ako nije? 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- prisonbreak
- Kontakt:
Smrdi mnogo, ako cemo realno.simonknows je napisao/la: ↑14 nov 2023, 08:54Pitanje za ove što tvrde da je namješteno u Maglaju, šta ćemo ako nije?![]()
Nadam se da nije, ekipa Sim Bau igra fin fudbal.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Zbog čega?prisonbreak je napisao/la: ↑14 nov 2023, 10:59Smrdi mnogo, ako cemo realno.simonknows je napisao/la: ↑14 nov 2023, 08:54Pitanje za ove što tvrde da je namješteno u Maglaju, šta ćemo ako nije?![]()
Jedino što su tražili da zamijenimo domaćinstvo zbog neuslovnog terena, naši jedva dočekali jer kući nas neće niko dobiti do kraja, niti će boda uzeti. Savez odbio i idemo čisto pošteno. Veći je problem Stupčanica vjeruj, kupuju sve i njih niko ne spominje. Da se razumijemo, ja davno rekao kupovat će i neka će takva je liga, trebamo i mi ako mislimo ući, ali cirkus je da se samo mi spominjemo, a njihove igrice nikom ništa.
I sad sve i da dobijemo u Maglaju, bit će pušteno im. Mi ako probijemo ovu psihičku barijeru nakon 3 poraza u gostima u nizu, i skontamo se u glavama da smo najjači, napadnemo na tuđem kao na svom, sve možemo dobit pa i ove.
Poenta, iz njihovog zahtjeva za zamjenu domaćinstva se došlo do toga kako smo dogovorili utakmicu

Jesi se upalio. Prijatelju opusteno ni prva ni zadnja sumnjiva utakmica u ovoj ligi.Vidjet ces pred kraj svak na svakog sumnja.
-
- Kontakt:
Ma ne palim se, samo pitam.

Da nisam nešto propustio pa se toliko to poteže
- RollingPaper
- Kontakt:
Pravda za Ledenog!
- prisonbreak
- Kontakt:
Realno citajuci forum. Prvo neko na vasoj temi je govorio, da Mujkanovici imaju neku 'vezu'. Pa pored tog u najboljem naletu Sim Bau trazi zamjenu domacinstva, sto je skroz van logike. Ja se nadam regularnom mecu, ne podrzavam kupovinu i slicno.simonknows je napisao/la: ↑14 nov 2023, 11:10Zbog čega?prisonbreak je napisao/la: ↑14 nov 2023, 10:59Smrdi mnogo, ako cemo realno.simonknows je napisao/la: ↑14 nov 2023, 08:54Pitanje za ove što tvrde da je namješteno u Maglaju, šta ćemo ako nije?![]()
Jedino što su tražili da zamijenimo domaćinstvo zbog neuslovnog terena, naši jedva dočekali jer kući nas neće niko dobiti do kraja, niti će boda uzeti. Savez odbio i idemo čisto pošteno. Veći je problem Stupčanica vjeruj, kupuju sve i njih niko ne spominje. Da se razumijemo, ja davno rekao kupovat će i neka će takva je liga, trebamo i mi ako mislimo ući, ali cirkus je da se samo mi spominjemo, a njihove igrice nikom ništa.
I sad sve i da dobijemo u Maglaju, bit će pušteno im. Mi ako probijemo ovu psihičku barijeru nakon 3 poraza u gostima u nizu, i skontamo se u glavama da smo najjači, napadnemo na tuđem kao na svom, sve možemo dobit pa i ove.
Poenta, iz njihovog zahtjeva za zamjenu domaćinstva se došlo do toga kako smo dogovorili utakmicu![]()
Da Stupcanica se sluzim svim mogucim sredstvima, sluzi se, i vidljivo je da napadaju PL.
Završeno davno..zna svaki igrač, sprdaju se izmedju sebe po Maglaju kaze bolje da se ne pojavimo kao Zvijezda..
Ključni igrač ne trenira, zavrsio sezonu, dobio slobodno u Sarajevo otisao.
Ključni igrač ne trenira, zavrsio sezonu, dobio slobodno u Sarajevo otisao.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:

- BatistutA19
- Kontakt:
Sto se tice tih zamjena domacinstva podrzavam savez jer je to neregularno ,ok nemas teren ne mozes kuci igrat trazi drugi teren neutralan i to je to.Sta kad bi svi to radili zamijene te na sta bi to licilo mada tu treba dignit ljestvicu i za licence ipak je to drugi rang.
Simm Bau je solidna ekipa i koja moze sigurno pobijedit Slobodu pogotovo to ako bude sa strane podrska regularna tj Olova .Ako Sloboda bude imala pristup kao u Gorazdu,Zenici i Gracanici ma glat ce u toj soluciji izgubit e sad sta Sloboda radi sa strane ne znam.
Te kupovine prodaje nazalost tesko sprecit to se desava skoro svugdje a svaka ekipa ima pravo premirat drugu ekipu da nekog pobijedi i to je regularno i toga ce bit, da li ce to Olovo radit ili Sloboda ne znam ali to ce sigurno bit pogotovo u proljece .Samo te 2 ekipe ce se borit za 1 mijesto neki ce za opstanak a neki ce igrat vjerovatno ko da vise ili ce grist da pobijede ili ce pustat a ima tu doktorskih ekipa za to da mogu dobit svakog a svakom i pustit.
Simm Bau je solidna ekipa i koja moze sigurno pobijedit Slobodu pogotovo to ako bude sa strane podrska regularna tj Olova .Ako Sloboda bude imala pristup kao u Gorazdu,Zenici i Gracanici ma glat ce u toj soluciji izgubit e sad sta Sloboda radi sa strane ne znam.
Te kupovine prodaje nazalost tesko sprecit to se desava skoro svugdje a svaka ekipa ima pravo premirat drugu ekipu da nekog pobijedi i to je regularno i toga ce bit, da li ce to Olovo radit ili Sloboda ne znam ali to ce sigurno bit pogotovo u proljece .Samo te 2 ekipe ce se borit za 1 mijesto neki ce za opstanak a neki ce igrat vjerovatno ko da vise ili ce grist da pobijede ili ce pustat a ima tu doktorskih ekipa za to da mogu dobit svakog a svakom i pustit.
-
- Kontakt:
Ima jedan čovjek, zainteresovan da uđe u Slobodu, ima ciljeve, planove i ambicije. I najvažnije, ima pare
(i volju da ih ulaže ovdje
)
Nenadano da sad hoće, ali eto
Valjda se ovaj put ne s... ništa 

Nenadano da sad hoće, ali eto

- prisonbreak
- Kontakt:
Kod vas taj covjek moze biti samo Bingo. Vi bi njega baa mogli iskoristiti.simonknows je napisao/la: ↑14 nov 2023, 16:18Ima jedan čovjek, zainteresovan da uđe u Slobodu, ima ciljeve, planove i ambicije. I najvažnije, ima pare(i volju da ih ulaže ovdje
![]()
)
Nenadano da sad hoće, ali etoValjda se ovaj put ne s... ništa
![]()
Gdje je onaj NazorUšo, što nas je ubjeđivao da neće napadati PL...
Od početka je očito da hoće PL...

Od početka je očito da hoće PL...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
- Davidoffgold
- Kontakt:
Bingo bukvalno može da financira slobodu a i da ne zna da je financira eto toliko ima love....Samo što je senad biznismen i ništa ne radi ako makar ne može marku izvuć iz tog što realno i jeste poenta biznisa...ne vjerujem da je on zainteresovan.
Une vie honorable est une vie éternelle
-
- Kontakt:
Olovo pita Tuzlu kakav je osjećaj kad se plašiš malog Sim baua pa moraš kupiti tekmu
-
- Kontakt:
Predobar, kupit ćemo još sigurnoBaselJasko1946 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 20:26Olovo pita Tuzlu kakav je osjećaj kad se plašiš malog Sim baua pa moraš kupiti tekmu

-
- Kontakt:
Tuzla pita Olovo kakav je osjećaj kupovati sudije?BaselJasko1946 je napisao/la: ↑14 nov 2023, 20:26Olovo pita Tuzlu kakav je osjećaj kad se plašiš malog Sim baua pa moraš kupiti tekmu
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.