Vico Zeljković
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Vico Zeljković
Sve ono sto mi danima unaprijed pricamo.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Najbolji predsjednik u historiji bosanskog fudbala! Tereni, VAR, ovo, ono

Krivične prijave protiv Nogometnog Saveza, Tužilaštvo BiH formiralo dva predmeta
U Tužilaštvu Bosne i Hercegovine formirana su dva predmeta protiv Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, a na temelju podnesenih krivičnih prijava, saznaje N1.
“Predmeti se nalaze u fazi provjere navoda iz podnesene krivične prijave, te će nakon donošenja tužilačke odluke, javnost biti informisana u potpunosti”, potvrđeno je za N1 iz Tužilaštva BiH.
Iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine nisu željeli govoriti o imenima i detaljima s obzirom na zaštitu interesa predmeta na kojima rade.
N1 nezvanično saznaje da se na spisku osoba koje su obuhvaćene krivičnim prijavama koje Tužilaštvo BiH provjerava nalazi 12 osoba, a među njima su i predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković, njegov savjetnik Marko Miličić, te član Izvršnog Odbora N/FS BiH Azmir Husić.
Također, prema nezvaničnim informacijama Tužilaštvo BiH provjerava rad i poslovanje Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, tačnije gradnju hibridnih terena u Bosni i Hercegovini, te navodnu trgovinu utjecajem.
Yebe pa rastura, da hoce ga s Munjom u istu celiju strpati, pa da jedan drugog guze na suho bez vazelina...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Neka, neka. aBd da je ovo pocetak hapsenja kriminalaca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:24Najbolji predsjednik u historiji bosanskog fudbala! Tereni, VAR, ovo, ono![]()
Krivične prijave protiv Nogometnog Saveza, Tužilaštvo BiH formiralo dva predmeta
U Tužilaštvu Bosne i Hercegovine formirana su dva predmeta protiv Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, a na temelju podnesenih krivičnih prijava, saznaje N1.
“Predmeti se nalaze u fazi provjere navoda iz podnesene krivične prijave, te će nakon donošenja tužilačke odluke, javnost biti informisana u potpunosti”, potvrđeno je za N1 iz Tužilaštva BiH.
Iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine nisu željeli govoriti o imenima i detaljima s obzirom na zaštitu interesa predmeta na kojima rade.
N1 nezvanično saznaje da se na spisku osoba koje su obuhvaćene krivičnim prijavama koje Tužilaštvo BiH provjerava nalazi 12 osoba, a među njima su i predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković, njegov savjetnik Marko Miličić, te član Izvršnog Odbora N/FS BiH Azmir Husić.
Također, prema nezvaničnim informacijama Tužilaštvo BiH provjerava rad i poslovanje Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine, tačnije gradnju hibridnih terena u Bosni i Hercegovini, te navodnu trgovinu utjecajem.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Prdekana loading.
Gdje su Vicini kerovi sadVucevich je napisao/la: ↑14 nov 2023, 15:24Najbolji predsjednik u historiji bosanskog fudbala! Tereni, VAR, ovo, ono![]()

Oformili predmet i provjeravaju, ovdje slave kao da je već u zatvoru.
Nemate pojma koliko se predmeta formira, isprovjeravaju činjenice i donese tužilačka odluka o neprovođenju istrage. Polako.
I Begića su provjeravali i oformljavali predmete.

Nemate pojma koliko se predmeta formira, isprovjeravaju činjenice i donese tužilačka odluka o neprovođenju istrage. Polako.
I Begića su provjeravali i oformljavali predmete.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Divan bosnjacki dan, Vico optuzen, Novak izgubio.
-
- Kontakt:
Znas kako nas zaboli kar'na za Novaka, pobjedio ili izgubio, aposlutno mi je isto
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- baboedindzeko09
- Kontakt:
"Napravio nove terene, uvodi VAR i doveo SavA. Najbolji predsjednik u historiji"

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakvi kerovi ga podržavaju m.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 21:29"Napravio nove terene, uvodi VAR i doveo SavA. Najbolji predsjednik u historiji"
![]()

poginuo dabogda
Ne docekao sutrasnji dan. Familiju ti yebem cetnicku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja se čak iskreno nadam da ovo što radi, radi čisto politički. Ako je ovo njegovo "iskreno i stručno" onda...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mrtav 'ladan napiše na ćirilici yebala ga ćirilica.
- Beduin
- Kontakt:
Pita se je li nornalno sto ga ne volimo radi imena i prezimena, a kamo srece da imamo smjele novinare da ga pitaju je li normalno da je predsjednik reprezentacije, a javno objavljuje prije toga da BiH nije njegova drazava (u kojoj je rodjen) i da li je normalno da u 2023. godini ne mozemo igrati utakmice u BL ili Mostaru.
Jel' mu to normalmo pa da onda idemo dalje, da osudjujemo mrznju prema njemu i baklje na terenu.
Jel' mu to normalmo pa da onda idemo dalje, da osudjujemo mrznju prema njemu i baklje na terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.