Beljo je pravi borac, za ovog se sumnja da glumi19vendetta87 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:46Ovaj Puki mi je pao u ocima kad je izbjegavao mec za Damirom Beljom, koji ga je javno izazvao

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Beljo je pravi borac, za ovog se sumnja da glumi19vendetta87 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:46Ovaj Puki mi je pao u ocima kad je izbjegavao mec za Damirom Beljom, koji ga je javno izazvao
pazi sve ovisi sta hoces i koliko da potrosis ja ovo pricam za neki fin kvalitet i srednje cijene a ti mozes kupovat plocice i po 90km kvadrat a mozes i po 25,grohe cesme po 500km ili neke manje poznatije po 150km ali dobrog kvaliteta itd itd19vendetta87 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 13:53Pa samo za WC ce ti trebati bruku para. Pločice dok kupis i platis majstora, moras onda i vrata za hamam kupiti, a staklo nije nimalo jeftino. Tuš iole kvalitetan je oko 400-500KM, one originalne Grohe tuševe ces platiti i po 700-800KM. Umivaonik, šolja, vodokotlić, ogledalo (ako ga ne kupis u kompletu sa umivaonikom), česma...nabere se tu troškovadonDondon je napisao/la: ↑13 nov 2023, 13:38
ma ja sve opet kakvo ti je stanje,hoces li raditi glasuru ,rigips itd i to je malo skuplje,a svejedno turko kupatilo kad radis samo neces kupovati kadu umjesto nje kupis onaj slivnik napravis pad i to je to,obavezno hidroizolaciju uzmes da ne bi propustilo nekad,napravis i mali stepenik da ti ne bi nekad voda izasla ko ce ga znat osiguras se
meni je najvise otislo u kuhinju ,al kad saberes ima troskova hiljada vm hiljada tam hiljada ovo ,ode ali izaci ce me negdje od 10-15k sve ,veci prostor nego tvoj
Ja najvjerovatnije dolazim na proljeće jedno mjesec dana pa ću malo do Floride i Chicaga.
Gdje ces na Floridu? Daytona ti je dobra i Clearwater, gradici na plazi, Jacksonville bezze, mada ima dosta nasih, pa ako te interesuje nasa kafana. Ono ostalo Orlando i Miami, turisticke destinacije.
Oko $300 cini mi se (zaboravio sam tacno), proces sve zavisi kad dobijes intervju u ambasadi, ako padnes nema povrata para, ako dobijes, dobijes vizu na 10 godina. Samo moras paziti da u 6 mjeseci izadjes iz Usa, ako ostanes dan vise, nema vise ulaska nikad.
Gdje će iz Dejtona u Dayton, drži se ti Kaliforrnijealemsa je napisao/la: ↑13 nov 2023, 16:44Gdje ces na Floridu? Daytona ti je dobra i Clearwater, gradici na plazi, Jacksonville bezze, mada ima dosta nasih, pa ako te interesuje nasa kafana. Ono ostalo Orlando i Miami, turisticke destinacije.
Oko $300 cini mi se (zaboravio sam tacno), proces sve zavisi kad dobijes intervju u ambasadi, ako padnes nema povrata para, ako dobijes, dobijes vizu na 10 godina. Samo moras paziti da u 6 mjeseci izadjes iz Usa, ako ostanes dan vise, nema vise ulaska nikad.
Bio sam u Panama city, dobra je, mada ono gulf of Mexico i nije neko more ali eto, poredeci sa desnom stranom FL (atlantikom)... Ne bi ga niko diro na motorijadi u Daytoni, bio sam 3 dana, glavna ulica gdje motorijada, lijevo desno barovi, muzika uzivo i deri. Sturgis je drugo, gore mos naje.bat iz cistog mira, ali gore idu zestoki momci, tipa sons of anarchysoko je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:58Jacksonville je bezveze. Nema bas nista za vidjeti, plaze nisu nesto
Ako hoces mirovinu i najbolje plaze onda idi u pan handle, rosemary beach/seacrest/panama city beach.
Tampa/St.Pete/Clearwater je lijepo. I ovdje je vise za familiju. Imas Ibor City, bio sam tu vise puta dok sam bio mladji, dobar night life
Miami ako hoces nightlife, lijepe zene, latin america osjecaj.
I to za Daytonu sto Alem kaze, al tu ce biti haos, vidjeces svakave raje.
Pogledaj rosemary beach i seacreast slike, voda i plaze su super. Meni se Altantic nemoze porediti, prljavije je dosta.alemsa je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:38Bio sam u Panama city, dobra je, mada ono gulf of Mexico i nije neko more ali eto, poredeci sa desnom stranom FL (atlantikom)... Ne bi ga niko diro na motorijadi u Daytoni, bio sam 3 dana, glavna ulica gdje motorijada, lijevo desno barovi, muzika uzivo i deri. Sturgis je drugo, gore mos naje.bat iz cistog mira, ali gore idu zestoki momci, tipa sons of anarchysoko je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:58Jacksonville je bezveze. Nema bas nista za vidjeti, plaze nisu nesto
Ako hoces mirovinu i najbolje plaze onda idi u pan handle, rosemary beach/seacrest/panama city beach.
Tampa/St.Pete/Clearwater je lijepo. I ovdje je vise za familiju. Imas Ibor City, bio sam tu vise puta dok sam bio mladji, dobar night life
@morte
Da, cener
Šarlatan. Džemo Bošnjak bi ga lagano riješio.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:46Ovaj Puki mi je pao u ocima kad je izbjegavao mec za Damirom Beljom, koji ga je javno izazvao
Ma nije ni Dzemo Bosnjak nesto al da bi ukapio Pukija bi.ASD je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:54Šarlatan. Džemo Bošnjak bi ga lagano riješio.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:46Ovaj Puki mi je pao u ocima kad je izbjegavao mec za Damirom Beljom, koji ga je javno izazvao
Miami naravno.
Ma brate bio sam cijelim zaljevom, Louisana, Mississippi, Alabama i Panama city, svugdje je bilo prljavo (mulj cisti), osim u Panama, mada se u Panami nisam kupo jer je bio mart( iso bas u Daytonu na motorijadu)... Ma je.bo bikere, coj'k slobodan, malo wet t-shirt contest, competition kojoj bolje stoji motor u bikinijusoko je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:50Pogledaj rosemary beach i seacreast slike, voda i plaze su super. Meni se Altantic nemoze porediti, prljavije je dosta.alemsa je napisao/la: ↑13 nov 2023, 18:38Bio sam u Panama city, dobra je, mada ono gulf of Mexico i nije neko more ali eto, poredeci sa desnom stranom FL (atlantikom)... Ne bi ga niko diro na motorijadi u Daytoni, bio sam 3 dana, glavna ulica gdje motorijada, lijevo desno barovi, muzika uzivo i deri. Sturgis je drugo, gore mos naje.bat iz cistog mira, ali gore idu zestoki momci, tipa sons of anarchysoko je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:58Jacksonville je bezveze. Nema bas nista za vidjeti, plaze nisu nesto
@morte
Da, cener
Dobra je Florida, sve zavisi sta hoces.
Ja vecinom idem po pivarama i whisky bars gdje nema bas guzve.
Uzivo muzika gdje se bikeri okupljaju i klubovi po Miami ja neganjam vise al mozda Marsal hoce da vidi.