Naravooo , bice gusto bice 0:2Ljumani_Banovici je napisao/la:Sretno vam u Mostaru, da se vratite s punim plijenom !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravooo , bice gusto bice 0:2Ljumani_Banovici je napisao/la:Sretno vam u Mostaru, da se vratite s punim plijenom !
ma nek bude koliko god samo pobijediteColorado je napisao/la:Naravooo , bice gusto bice 0:2Ljumani_Banovici je napisao/la:Sretno vam u Mostaru, da se vratite s punim plijenom !![]()
Suspenzija bi bila dobra ali u ovom slucaju,tj da suspenduju savez i u roku mjesec oforme novi savez koji ce cinit ljudi koje uefa i fifa postave a da se liga u medju vremenu nastavi i da na ljeto mozemo u Europu pod uslovom naravno da nam ostane koeficijent jer Sarajevo ce biti nosioc cak u trecem pretkolu liga europe ili u drugom pretkolu lige prvaka.....ispravite me ako grjesim. To nije mala stvar,dosta smo mi zadnjih godina uradili na Euro sceni,nebi bilo fer da nam sve izbrisuAldinn je napisao/la:Ma nevjerujem da mozemo do 3 boda,njima gori pod nogama,moraju pobjediti,svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima ce pokusati doci do nje,sjetimo se samo proslog gostovanaj u Mostaru,kakva lakrdija od sudjenja iako je bio tv prenos
,nema nama napredka,bolje i da nas suspenduju,da se malo stvari poprave,ovako samo tonemo sve dublje....
ja prvi ocekujem vasu pobjedudzenan01 je napisao/la:Po meni je lud ko bilo šta očekuje u Mostaru. Valjda je svakome jasno poslije utakmice sa Čelikom da svinjski jednostavno mora ostati u ligi i da mora dobiti na svom terenu i po cijenu ofirnih penala u zavrsnici .
A sto ti nismo dragi,jel Bogatiharis10 je napisao/la:Iskreno niste mi dragi,al zelim da dobijete u nedjelju i smatram da mozete,protiv mog Celika sam vidio da imate finu ekipicu,plus Kojasevic i Limun,dobijate sto posto
Ti to malo subjektivno, potajno se nadaš kiksu, nebi li Budućnost ostalaLjumani_Banovici je napisao/la:ja prvi ocekujem vasu pobjedudzenan01 je napisao/la:Po meni je lud ko bilo šta očekuje u Mostaru. Valjda je svakome jasno poslije utakmice sa Čelikom da svinjski jednostavno mora ostati u ligi i da mora dobiti na svom terenu i po cijenu ofirnih penala u zavrsnici .
Niste mi dragi,imam svoje razloge,ali imate veliko postovanje od mene,i kao klub i Horde kao pokretAldinn je napisao/la:A sto ti nismo dragi,jel Bogatiharis10 je napisao/la:Iskreno niste mi dragi,al zelim da dobijete u nedjelju i smatram da mozete,protiv mog Celika sam vidio da imate finu ekipicu,plus Kojasevic i Limun,dobijate sto postoHvala na lijepim zeljama,znam da smo kvalitetniji,uz podrsku 500 hordi moraju dole dati sve da pobjede
Cuj Avdic opasan ko strujaBernardBarnjak je napisao/la:ma sa zrinjskim ce biti lakse nego sa slobodom i celikom.![]()
zrinjski ce igrati otvoreno i tu ce biti prilika za avdica koji je opasan ko struja za protivnicke golove...
kakav tv prenos?! svi u mo!
i od mene iste zelje !BLU SKY je napisao/la:E komsije volio bi da uzmete ovaj svinjski dole pa da ispadnu iz lige, samo zbog Veleza i stadiona
Trenutno korisnika/ca: Lecler, OzmoodPinglewood i 35 gostiju.