Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Igro je danas desetku, i iskreno nije mi bila jasna njegova uloga na terenu, jer je igrao na takvoj poziciji a imao bukvalno tri kontakta s loptom na utakmici
naprijed rejal
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ovo mu je mozda i prvi gol van 16 metara
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa dobro i realno u Njemackoj ekipe ni ne peglaju bas loptu previse.
Demir je igrac za pozicije drugog napadaca (znaci onaj koji trckara okolo umara odbranu i ako sta pokupi to je to)
Moze igrat i Krilo al samo u formaciji sa 4 pozadi.
Vjerujem da ce za koju godinu kad stekne malo iskustva imati jednu ili dvije odlicne sezone.
Problem je sto kod nas odmah zele Dzekinog nasljednika itd itd
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Davidoffgold
- Kontakt:
Tip igraca Ivica Olic. Ne pretjerano inteligentan ali fizicki na nivou i koristan za ekipu.
Une vie honorable est une vie éternelle
- Goalgetter
- Kontakt:
1 gol u reprezentaciji do sada je mizerna statistika - nije da nije imao prilika. U sljedece 4 utakmice ako ne pruzi nesto vise, a igra u formi zivota trenutno, onda stvarno ne znam vise.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Malo zalizani defektas koji igra napadaca, a nije nikada dao gola. 

- Beduin
- Kontakt:
Retardu, pratis li ti fudbal i Bundesligu? Ne moras biti uvijek glup, na sve se lijepis i onda ovakve gluposti valjas.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 22:32Malo zalizani defektas koji igra napadaca, a nije nikada dao gola.![]()
U representaciji je nastavio tamk gdje je stao, fulati ciste sanse. Dok u klubu to odlicno funkcionise, barem u ovoj sezoni.
Veceras da je neko gledao Dedica prvi put rekao bi da momak pojma o fudbalu nema.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Budak ostaje budak, kakav promasaj veceras.
Igrac skromnog kvaliteta i inteligencije, a pun samopouzdanja.
Ovo samo pokazuje u kakvom je qrtzu Bundesliga kad je on kapiten jednog tima.
Igrac skromnog kvaliteta i inteligencije, a pun samopouzdanja.
Ovo samo pokazuje u kakvom je qrtzu Bundesliga kad je on kapiten jednog tima.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

⚜️~⚜️~⚜️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:21Retardu, pratis li ti fudbal i Bundesligu? Ne moras biti uvijek glup, na sve se lijepis i onda ovakve gluposti valjas.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 22:32Malo zalizani defektas koji igra napadaca, a nije nikada dao gola.![]()
U representaciji je nastavio tamk gdje je stao, fulati ciste sanse. Dok u klubu to odlicno funkcionise, barem u ovoj sezoni.
Veceras da je neko gledao Dedica prvi put rekao bi da momak pojma o fudbalu nema.

Da, puno je zabijao u Freiburgu pa su ga i otjerali jer je davao puno golova. I to je radio godinama, ako je sada zabio par golova to ne znaci da se on promijenio. I dalje je najbezvezniji napadac u Bundesligi, a to je liga gdje i amateri daju 10 golova godisnje.
- Beduin
- Kontakt:
Ti si ba talentovano glup lik. Sve u kontru neku, pametnjakovic na neki humor pokusava ismijavati tudji rezultat vrijedan paznje, a niti prati Bundesligu niti Demirovica i koju poziciju i ulogu ima u svom timu. I opet kao takav je jedan od korisnijih igraca u ligi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:34Beduin je napisao/la: ↑16 nov 2023, 23:21Retardu, pratis li ti fudbal i Bundesligu? Ne moras biti uvijek glup, na sve se lijepis i onda ovakve gluposti valjas.tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2023, 22:32Malo zalizani defektas koji igra napadaca, a nije nikada dao gola.![]()
Veceras da je neko gledao Dedica prvi put rekao bi da momak pojma o fudbalu nema.![]()
Da, puno je zabijao u Freiburgu pa su ga i otjerali jer je davao puno golova. I to je radio godinama, ako je sada zabio par golova to ne znaci da se on promijenio. I dalje je najbezvezniji napadac u Bundesligi, a to je liga gdje i amateri daju 10 golova godisnje.
I to tvoje kreveljenje bi imalo smisla da smo mi nesto odigrali i on bio medju najgorima. Zato idi na Melain i skoci, praticu tuzlarije hoce li sta objaviti o tome.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa upravo ja kontam koju ligu ti gledas i jel pricamo o istom napadacu. Godinama najgori napadac u ligi koji je otjeran iz Freiburga jer nisu vise pusili pricu o njegovoj "korisnosti".
On je trebao poceti utakmicu kao centralni napadac osjetilo se kad je usao da smo poceli kombinovati i da ima dobre kretnje
- Beduin
- Kontakt:
Cuj retarda, ono konta jel gledamo istu ligu i igraca, i kao ovakav dijeli 7. mjesto na listi strijelaca lige i medju najkorisnijim je.
Ali ti kao uspjesan znas znanje. Zato te ljudi redovno i ismijavaju jer vazda pametujes i politizujes sve.
Ali ti kao uspjesan znas znanje. Zato te ljudi redovno i ismijavaju jer vazda pametujes i politizujes sve.
075 ❤
075 ❤

Demirović će u svakom smislenom sistemu imati mjesta. Vrlo koristan igrač. Drugi je problem što imaš stručnjake koji ovdje od bilo kojeg napadača koji ne igra isključivo kao klasična devetka prave invalida. Neće ostati u Augsburgu dugo, a ne bih se čudio da kraja karijere završi i u nekom od klubova koji imaju solidnu ulogu i u CL.
Slazem se. Stepen iznad Ibisevica minimum. I sad, da me ne bi neki moron citiro, Demirovic i Ibisevic NISU isti tip igraca. Gledam striktno s karijernog aspekta.zaostrog je napisao/la: ↑17 nov 2023, 00:12Demirović će u svakom smislenom sistemu imati mjesta. Vrlo koristan igrač. Drugi je problem što imaš stručnjake koji ovdje od bilo kojeg napadača koji ne igra isključivo kao klasična devetka prave invalida. Neće ostati u Augsburgu dugo, a ne bih se čudio da kraja karijere završi i u nekom od klubova koji imaju solidnu ulogu i u CL.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jest, CL ekipe jedva cekaju podrediti sistem njemu.
⚜️~⚜️~⚜️
Nema vise izgovora za njegove lose igre. PANJ! I TACKA!
Dijaspora ima neki fetish na ovog ublehasa. Nabijem Vas i Demirovica na ****
Dijaspora ima neki fetish na ovog ublehasa. Nabijem Vas i Demirovica na ****