E sad si ga tek najebao,ide ti sad prica da si rusofil,antismeta itd itd da mrzis jevreje i da zelis da svi pomru..
Ne brini nema veze sto ti to nigdje nisi napisao,sad ce oni tebe da optuze na pravdi Boga.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E sad si ga tek najebao,ide ti sad prica da si rusofil,antismeta itd itd da mrzis jevreje i da zelis da svi pomru..
Imaju 'tuzlaci', kasaba city, neku svoju vjeru, mimo svih ostalih. Ne daju oni da se vjeruje ni u šta, a posebno muslimanima. Mogu proći i pravoslavci i katolici, ali vjerujući muslimani nikako. Možeš samo ako si ateista ili si primio tuzlansku vjeru odnosno paganstvo. Magarad
Ma ja ti ne bježim od tog iskreno drug, živimo u vremenu kad se bilo kakva kritika Izraela i Izraelaca tumači kao antisemitizam pa tako odmah kažem jesam antisemita sta je ahahahmma_hz je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:41E sad si ga tek najebao,ide ti sad prica da si rusofil,antismeta itd itd da mrzis jevreje i da zelis da svi pomru..
Ne brini nema veze sto ti to nigdje nisi napisao,sad ce oni tebe da optuze na pravdi Boga.
Posteno kao i svaki slobodan covjek imas pravo na svoje misljenje.Dovoljan je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:44Ma ja ti ne bježim od tog iskreno drug, živimo u vremenu kad se bilo kakva kritika Izraela i Izraelaca tumači kao antisemitizam pa tako odmah kažem jesam antisemita sta je ahahah
Ljudi su imali pregovore o dvije države na tom području, kako je realno kad neki od uslova Izraela bude da kontrolišu vodu, struju, uvoz, izvoz, kontrola granice... ama sve bitne stavke za normalan život. Palestinci to naravno odbiju i bude priča Palestinci nisu za dogovor...FKBilder je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:42Smoriste vise sa tim da bi Palestinci imali ovo ili ono da su prihvatili tamo nesto.
Naravno da bi prihvatili i da su htjeli....
Izrael je taj koji Judeju (dio zapadne obale)smatra svojom, i nikada nije niti ce prihvatiti ideju da Palestinci imaju drzavu.
Sarmica popusis ti tuzlacima ku rac.
Kad su s obje strane familije biti tu, od brda Žuč do oslobađanja planine Vlašić, dje bih bježao u pyzdu materinu? Nit su mi političari, nit neki moćnici da bi me sklonili, tako da koliko mi je Bog propisao i u tom slučaju neka bude kako bude.Centre forward je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:56Eto, to bi kera ganjalo sjekirom po ulici da ga ubije.
U slučaju prvog ozbiljnijeg sukoba il' piydarije kod nas, sve bi to krenulo da prepliva Savu. što kae Edo Maajka. Pomoć bi pružali patriotskim postanjem tvitova.![]()
Nego sta je s njim,jel na liniji u IDF-u,rokal po civilima?Centre forward je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:56Eto, to bi kera ganjalo sjekirom po ulici da ga ubije.
U slučaju prvog ozbiljnijeg sukoba il' piydarije kod nas, sve bi to krenulo da prepliva Savu. što kae Edo Maajka. Pomoć bi pružali patriotskim postanjem tvitova.![]()
Jesi li ti realan da ovog lika uzimaš za ozbiljno i ovdje postavljaš?
Zašto da ne?
Centre forward je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:56Eto, to bi kera ganjalo sjekirom po ulici da ga ubije.
Lik mi izgleda kao da je na nekim teškim opijatima, prekinuo sam video na priči o brutalnosti hamasa, msm da je IDF i općenito bilo ko podržava Izrael nema prava pričati o brutalnosti kad su ljudi doktorirali na tu temu.
U gro planu, vise nije bitno sta biracko tijelo misli. Sve dok legitimno izabrana vlast zauzima odredjenu stranu, sta ulica misli nece nikada biti bitno, barem kada su upitanju te diplomatske vode.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:18Kosovari su me pozitivno iznenadili. Skoro sam malo prelistao komentare pred vecerasnju utakmicu, 90% ih je propalestinski nastrojeno, ne mirišu cioniste nikako. Izgleda da nisu tolike americke kujice kao sto sam mislio
Otac mu je jedan od lidera Hamasa, i to ekstremističke frakcije. On je lično učestvovao u obje intifade protiv Izraela. Napadao i vojne i civilne ciljeve preko 10 puta do svoje 18 godina, hapšen od strane IDF-a dvocifren broj puta.Dovoljan je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:20
Lik mi izgleda kao da je na nekim teškim opijatima, prekinuo sam video na priči o brutalnosti hamasa, msm da je IDF i općenito bilo ko podržava Izrael nema prava pričati o brutalnosti kad su ljudi doktorirali na tu temu.
Drugo, ovo mi izgleda kao jeftina izraelska propaganda, jbg pričaj sta ovima odgovara, ocrni maksimalno suprotnu stranu i bićeš okej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.