FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Prvom do sebe i jeste igra štopera, edo. To što mi napadamo 95% ekipa protiv kojih igramo, pa stoperi moraju da kreiraju igru je neka druga stvar.
Kim jeste napravio neke greške, ali prirodno je to. Teško je održati koncetraciju sve vrijeme. I dalje sam mišljenja da je naš najinteligentniji odbrambeni igrač i da će uz Holandeza bit' još bolji. Možda je malo i umoran, pa bi treb'o odmorit', al' nema ko unutra.
Kim jeste napravio neke greške, ali prirodno je to. Teško je održati koncetraciju sve vrijeme. I dalje sam mišljenja da je naš najinteligentniji odbrambeni igrač i da će uz Holandeza bit' još bolji. Možda je malo i umoran, pa bi treb'o odmorit', al' nema ko unutra.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Jeste ali on je jucer bukvalno sve pogresno napravio..a imao je slicnih situacija i prethodnih utakmica...slazem se, on treba da doda prvom do sebe ali jucer protiv Heidenheima od dvije mogucnosti bira trecu i mi primamo gol..u posljednje vrijeme prosto samo uvali loptu igracu do sebe i pored toga sto oko tog igraca imaju dva protivnicka igraca..to sam danas i napisao, igra jer nema ko da igra..a kad se oporavi de Ligt, Kim mora na klupu...Centre forward je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:26Prvom do sebe i jeste igra štopera, edo. To što mi napadamo 95% ekipa protiv kojih igramo, pa stoperi moraju da kreiraju igru je neka druga stvar.
Upa je poznati i priznati kikser i kompleksaš, ali prema Kimu je genijalac. Upa može probit prema naprijed, uposlit dugom loptom, dok Kim nema ništa osim duela.
Upa će kod svakog, ama baš svakog trenera igrati u prvih 11 kada je zdrav, tako je bilo i kod JN-a, tako je i kod TT-a, tako je i kod Deschampsa. Jer je ponajbolji štoper sa loptom, sa pasovima naprijed, sa povlačenjem lopte naprijed, općenito tehnikom, a svaki trener hoće da ima u prvih 11 štopera tog profila.
Mislim da će na kraju se produžiti.Herbert Hainer on Musiala: "We still have time, but Jamal is an incredibly great player whom we want to keep for as long as possible. I think he knows exactly what he has at FC Bayern"
On Davies: "The same goes for him. I think he has become one of the world's best defenders with us. Of course we want to keep him. I hope he wants that too"
[@kerry_hau]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
sarma buraz mozes to malo pojasniti kolko ja vidim mi smo ostvari najvece prihode od svih klubova cak i od citya .
mozes li iznijeti podatke ,koliki je njihov kapital ,citya rejala barce man utd i psg tog uzeg kruga

Pravda za Tyson Furya
A šta bi Kim trebao raditi kao štoper povući loptu do protivničkog 16ca ? Kakve ba 2-3 greške po tekmi to izgleda jedino ti ovdje vidiš.Ti si očito zamjenio teze jer ovo što pišeš za Kima upravo opisuje Upamecana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
City je imao 800 mil prihoda za prošlu sezonu i to nakon što su uzeli triple.
Real je imao 843 mil.
Barcelona 806 mil.
Man Utd 740 mil
Savjetujem ti da odes kod ocnog jer dobro ne vidis..ili se drogiras..trece nema...Kim svaku tekmu napravi po najmanje 3 kardinalne greske..kao sto neko napisa: Upa jeste kikser ali je genijalac za Kima...pogledaj koju tekmu Bayerna...i nemoj dzaba palamuditi u praznoSaurman je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:43A šta bi Kim trebao raditi kao štoper povući loptu do protivničkog 16ca ? Kakve ba 2-3 greške po tekmi to izgleda jedino ti ovdje vidiš.Ti si očito zamjenio teze jer ovo što pišeš za Kima upravo opisuje Upamecana.
znaci prvi smo sad na ljestviciSaurman je napisao/la: ↑12 nov 2023, 19:58City je imao 800 mil prihoda za prošlu sezonu i to nakon što su uzeli triple.
Real je imao 843 mil.
Barcelona 806 mil.
Man Utd 740 mil

e sad sarma mozes li mi malo pojasniti jeli ova cifra povecana i na to sto smo eventualno dobili vise love od tv prava ili cega vec nisam u toku sto se tice tih stvari koliko su nam povecana sredstva od tv prava jesu li ista u odnosu na predh.godine ili

MUNICH (AP) - Bayern Munich has emerged from the turmoil caused by the coronavirus pandemic in good financial health after reporting record total revenues of 854.2 million euros ($913 million) for the 2022-23 season.
i koliki je kapital gore pomenutih klubova u odnosu na nas kako stojimo

The previous record was 750.4 million euros ($802 million) from 2018-19.
Bayern chief financial officer Michael Diederich said this "equates to an increase of around 30%" from the previous year and called it "an extraordinary achievement."
Bayern had posted record revenues every year from 2015 until the coronavirus pandemic influenced a downturn in 2020.
Diederich said the group´s net profit rose to 35.7 million euros ($38 million), an increase of 23 million euros compared to the previous season.
"Everything we earn is invested in sport," Diederich said. "For us, it´s always first and foremost about sport. Our claim remains to be top both domestically and internationally. Our most important return on investment is titles."
Pravda za Tyson Furya
Od tvog "genijalca" smo prošle sezone imali kolektivne traume.On je igrač za Union a ne za Bayern.
U većini segmenata je bilo povećanje prihoda osim u tv pravima.Jup je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:03
znaci prvi smo sad na ljestvici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e sad sarma mozes li mi malo pojasniti jeli ova cifra povecana i na to sto smo eventualno dobili vise love od tv prava ili cega vec nisam u toku sto se tice tih stvari koliko su nam povecana sredstva od tv prava jesu li ista u odnosu na predh.godine ili![]()
MUNICH (AP) - Bayern Munich has emerged from the turmoil caused by the coronavirus pandemic in good financial health after reporting record total revenues of 854.2 million euros ($913 million) for the 2022-23 season.
i koliki je kapital gore pomenutih klubova u odnosu na nas kako stojimo![]()
The previous record was 750.4 million euros ($802 million) from 2018-19.
Bayern chief financial officer Michael Diederich said this "equates to an increase of around 30%" from the previous year and called it "an extraordinary achievement."
Bayern had posted record revenues every year from 2015 until the coronavirus pandemic influenced a downturn in 2020.
Diederich said the group´s net profit rose to 35.7 million euros ($38 million), an increase of 23 million euros compared to the previous season.
"Everything we earn is invested in sport," Diederich said. "For us, it´s always first and foremost about sport. Our claim remains to be top both domestically and internationally. Our most important return on investment is titles."
Toliko o tome koliko citas postove..lik iznad je napisao da Upa naspram Kima izgleda kao genijalac..ako je Upa igrac za Union Berlin onda je Kim tamo negdje nivo Eintracht Triera (ako si uopste cuo za klub Eintracht Trier..mada cisto sumnjam da uopste znas za grad Trier al hajd)
Ne zanima me šta je napisao lik iznad znam šta sam gledao prošle sezone tj šta smo svi gledali.Ti si je očito prespavao.edo07 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 20:16Toliko o tome koliko citas postove..lik iznad je napisao da Upa naspram Kima izgleda kao genijalac..ako je Upa igrac za Union Berlin onda je Kim tamo negdje nivo Eintracht Triera (ako si uopste cuo za klub Eintracht Trier..mada cisto sumnjam da uopste znas za grad Trier al hajd)
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kim najbolji stoper italijanske lige a RUpa kikser teski bio prosle sezone. Dje ces ovo porediti.
Kim mozda nije u formi, ali sve ostalo je suvisno govoriti.
Neka njih sve trojice, neka nadopunjuju jedan drugog u prvih 11, ko bude igrao.
Kim mozda nije u formi, ali sve ostalo je suvisno govoriti.
Neka njih sve trojice, neka nadopunjuju jedan drugog u prvih 11, ko bude igrao.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Upa ima takve brain fartove gdje bi se Kim stvarno trebao truditi da ga dostigne a kamoli prestigne mada je i on startao kvalitetno što se tiče grešaka.
Kim Min-jae has made more forward passes (430) than any other player in Europe's top 5 leagues this season
Od tih 430 paseva je 400 prvom do sebe. Po Sofi u 11 bundes utakmica crosseva 0, iznošenja 0, possession won 0. Ali zato 8,1 izgubljenih lopti i 1 gol greška. U kupu protiv Saarbrückena i u bundesu protiv Heidenheima katastrofalne predstave (a i protiv Leipziga je "briljirao").
Njegova snaga su dueli, dobro postavljanje i prvom do sebe. Tehnički je lošiji od Upe (ocjene po sofi Kim 49, Upa 53), a i po kreativnosti (Kim 47, Upa 51). Vidjećemo kako će se snaći protiv jačih protivnika.
Njegova snaga su dueli, dobro postavljanje i prvom do sebe. Tehnički je lošiji od Upe (ocjene po sofi Kim 49, Upa 53), a i po kreativnosti (Kim 47, Upa 51). Vidjećemo kako će se snaći protiv jačih protivnika.
-
- Kontakt:
Upamecano i Kim su potpuno različiti profili štopera. Prvi igra jer ima dobar pas, i često pošalje dobar pas između linija. Kim je bolji defanzivac. Ima odlično postavljanje i često je agresivan na prvu loptu koju i osvaja. Naravno, zna i pogriješiti jer je takav tip igrača koji igra agresivno i što prije gleda da šalje loptu naprijed. Upamecano igra zbog istog razloga zbog kojeg je i Alaba igrao. O čemu je kolega Dirkules govorio. Igra zbog dobrog pasa, ali često pravi i greške zbog toga što je mentalno slab.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma daj kolega, pa eto ostali stoperi u Evropi uzmu loptu u zube i donesu je do napadaca. Bas eto samo Kim dodaje prvom do sebe

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ima stopera koji znaju igrati i sa loptom a ne samo protiv lopte.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.