English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ima nas koji pamtimo vrijeme kada se za crveni karton u EPL morala slomiti noga kao dokaz opravdanosti kartona.
Danas je sve penal i sve crveni. Soft igra čiji je otac Pep Guardiola. Ne daj Bože da neki njegov tehničar trpi Roya Keane i slične u današnje vrijeme.
Danas je sve penal i sve crveni. Soft igra čiji je otac Pep Guardiola. Ne daj Bože da neki njegov tehničar trpi Roya Keane i slične u današnje vrijeme.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Chelsea dobar danas
Ajmo ovi plavljii
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Come on Chelsea
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Br 24 i 25 najlošiji u Chelseau. Ostali vrhunski.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Čudi me da defektni Brokula kuka na suđenje.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- wadethegreat
- Kontakt:
Mozete vi pricati sta hocete ali nama se nikada ne bi dosudio penal sa obostarnim povlacenjem faulom prije toga i igracem koji nije imao sanse da dodje do lopte.
Nama i jos par ekipa sigurno ne bi.
Ove Arapske su druga prica.
@arvid sta imas protiv Jamesa
@arvid sta imas protiv Jamesa

Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 12 nov 2023, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sto se prije sviralo Unitedu sada se svira Newcastleu, Cityu i Tottenhamu.wadethegreat je napisao/la: ↑12 nov 2023, 18:06Mozete vi pricati sta hocete ali nama se nikada ne bi dosudio penal sa obostarnim povlacenjem faulom prije toga i igracem koji nije imao sanse da dodje do lopte.
RAHIMAGAAAA
Udri po glavi druze plavi
al Gvardiol 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ako moze jos jedan penal za norveskog lazara popovica
Enzo je dobar fudbaler
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prisiljen igrati sa fudbalerima bez mozga ala Jackson
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znao sam da će danas Čelzi pročepit majke mi, mora ih prosrat jednom, svaki šut će bit gol u ovoj utakmici
A Pep nema kontrole kroz posjed nikakve, ovo je katastrofa, ušli u run and gun klasičan
E moj Braute nabijem te na ****
A Pep nema kontrole kroz posjed nikakve, ovo je katastrofa, ušli u run and gun klasičan
E moj Braute nabijem te na ****
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
joj sta im sterling cini
Liverpool demolirali, Arsenal demolirali, Totenham demolirali, City demoliramo..
Uistinu #blaginismo

Uistinu #blaginismo

Stone hands👊
- VivaLaStella
- Kontakt:
Daj im jos penala, izgidoše
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.