Ova trojka što je ušla je vjerovatno najgora trojka ikada. Katastrofa i rosteri i igra.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Kakav nas okršaj danas čeka kolega,Pereira je napisao/la: .
bivši evropski i bivši svjetski protiv aktuelnog evropskog i budućeg svjetskog prvaka

Molimo da se usklade obaveze.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I ja apelujem na usklađivanje obaveza za duel dva najjača kluba u NBA.

4-IN-A-ROW
- VivaLaStella
- Kontakt:
I on apeluje 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- Pensioner26
- Kontakt:
Bit će gusto bit će 0:0 

Pogledat ce se samo prvih pola sata jer igraju Lazio i Roma tada. Bas smo se frend i ja slozili kako je pratiti Talijane u danasnje vrijeme nekako najveca romantika. Kad gledas Engleze dobijes grceve u zelucu radi debilnih sudaca pa je nekako ljepse popratiti samo svoj klub u EPL, a ovo drugo kako ti se da.
ARSENAL4ever
Nemojte ti i frend gledati nikako nogomet, samo Netflix upalite.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2023, 12:51Pogledat ce se samo prvih pola sata jer igraju Lazio i Roma tada. Bas smo se frend i ja slozili kako je pratiti Talijane u danasnje vrijeme nekako najveca romantika. Kad gledas Engleze dobijes grceve u zelucu radi debilnih sudaca pa je nekako ljepse popratiti samo svoj klub u EPL, a ovo drugo kako ti se da.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
And chill?harden je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:18Nemojte ti i frend gledati nikako nogomet, samo Netflix upalite.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2023, 12:51Pogledat ce se samo prvih pola sata jer igraju Lazio i Roma tada. Bas smo se frend i ja slozili kako je pratiti Talijane u danasnje vrijeme nekako najveca romantika. Kad gledas Engleze dobijes grceve u zelucu radi debilnih sudaca pa je nekako ljepse popratiti samo svoj klub u EPL, a ovo drugo kako ti se da.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tako je kolega, jer bivsi evropski i bivsi svjetski klupski prvak
#bitiblagnece

Stone hands👊
0-3 uz gol Akea
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Životari se jbg
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Brokula je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:20And chill?harden je napisao/la: ↑12 nov 2023, 13:18Nemojte ti i frend gledati nikako nogomet, samo Netflix upalite.TheMix je napisao/la: ↑12 nov 2023, 12:51Pogledat ce se samo prvih pola sata jer igraju Lazio i Roma tada. Bas smo se frend i ja slozili kako je pratiti Talijane u danasnje vrijeme nekako najveca romantika. Kad gledas Engleze dobijes grceve u zelucu radi debilnih sudaca pa je nekako ljepse popratiti samo svoj klub u EPL, a ovo drugo kako ti se da.

ARSENAL4ever
Gledaj ofsajda ko Dinamov neki dan 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ok po pravilima je al realno kakvu je prednost imao u odnosu na stopera 
U pravu je Wenger, I admit

U pravu je Wenger, I admit

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Plava lokomotiva tuče ekipu sa Emptyhada i uključuje se u borbu za titulu.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Run and gun fudbal Liverpula 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.