Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Zanimljivo u prvu ligu za sad ulazi Famos Hrasnica
Ako Famos udje
Hrasnica ce imati dva prvoligasa jednog u FD i jednog u RS
Famos Vojkovici i Famos Hrasnica 100 m jedni od drugih
Ako Famos udje
Hrasnica ce imati dva prvoligasa jednog u FD i jednog u RS
Famos Vojkovici i Famos Hrasnica 100 m jedni od drugih
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma klasičan penal, plaćen.

Nisam očekivao da će Goražde samo gaće skinuti.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Dva nepostojeća penala za Slobodu samo u zadnja dva kola i paščad našla spominjati penale.
Evo nek se javi neki glupi tuzlak koji ne zna da je utakmica sa Sim Bau završena van zelenog terena i koji će se.radovati golovima. Daj ima li takvog.
Pa nema i sami znate kakav vam je klub i kako zavrsava utakmice a posebno ovu protiv Sim Bau.
Evo nek se javi neki glupi tuzlak koji ne zna da je utakmica sa Sim Bau završena van zelenog terena i koji će se.radovati golovima. Daj ima li takvog.
Pa nema i sami znate kakav vam je klub i kako zavrsava utakmice a posebno ovu protiv Sim Bau.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Doživite Jagomirca. Slomi se brat. 

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak
- Kontakt:
Nikako ne mozes reci da ovo nije bio penal 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Vidim ovi zenicki "intelektualci" poceli sa pogrdnim imenima, ocito su poceli ispoljavati svoju zavist u nedostatku bilo kakvog uspjeha svog kluba i totalne nemoci koje pokazuje Celik na terenu.
🔴⚫️
- prisonbreak
- Kontakt:
Mi smo poceli sigurno sa pogrdnim imenima. Sigurno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Tuzlanski intelektualci 500>600
-
- Kontakt:
@admin
Paščad, nacista, glupi tuzlak, šta još treba?
A problem je kad im kažeš da su glupani? Čak to nije ni uvreda nego argumentovano i potvrđeno, od geografije, matematike, lažnih insajderskih iz tunela, pravopis nula i imaju problema sa shvatanjem postova.
A problem je kad im kažeš da su glupani? Čak to nije ni uvreda nego argumentovano i potvrđeno, od geografije, matematike, lažnih insajderskih iz tunela, pravopis nula i imaju problema sa shvatanjem postova.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Mozda pogrdno jest, ali duznost je istinu govoriti. Za ovo pasce nista slagao nisam.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Budi posten pa nabroj i svoju gamad pa onda prozovi admina, eto vasi sve fakultetlije i lektori bosanskog jezika, kolko nasi vrijedjaju duplo vise vrijedja ovaj vas ledenisimonknows je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:28@admin
Ponos i dika Tuzlaka

Zadnja izmjena: avenija, dana/u 14 dec 2023, 10:21, ukupno mijenjano 2 puta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Care, ja jučer rekoh da Ice pretjerujeNavojKontra5491 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32Budi posten pa nabroj i svoju gamad pa onda prozovi admina, eto vasi sve fakultetlije i lektori bosanskog jezika, kolko nasi vrijedjaju duplo vise vrijedja ovaj vas ledenisimonknows je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:28@admin

Opet, vi ste svi bolesnici i sa jedne i sa druge strane.
Nazalost pa svi imaju pristup internetu.
Sve granice prelazite.
Nazalost pa svi imaju pristup internetu.
Sve granice prelazite.
Ponosni smogovac!
-
- Kontakt:
Care svaka cast tebi al kako da procitam lik 30 postova od jutros napisao kako mrzi celik zenicu robijase zenicane i da ucimo pravopis i kako on prska nekogsimonknows je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:38Care, ja jučer rekoh da Ice pretjerujeNavojKontra5491 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32simonknows je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:28@admin
Budi posten pa nabroj i svoju gamad pa onda prozovi admina, eto vasi sve fakultetlije i lektori bosanskog jezika, kolko nasi vrijedjaju duplo vise vrijedja ovaj vas ledeni![]()
-
- Kontakt:
Ma ja sam uvijek objektivan, i kad svi moji kažu da se gasite ja kažem da je vaš projekat dug proces i da se tome ne može sad suditi. Kad kažu da su svi Zeničani glupani i slično, opet se ne slažem jer ima stvarno korektnih momaka. Isto tako kod nas ima ljudi koji pretjeraju, pa kad im uzvratiš buknu, pa se onda uključi neko treći, i na kraju to ode preko svih granica. A opet kažem, na obje strane ima pretjerivanja i izgovaraju se stvarno neke morbidne stvari, pa ljudi smo svi nismo hajvani. Možemo i normalno pričati, i svađati se, ali na obje strane stvarno ima strašnih stvari. PozzNavojKontra5491 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 15:07Care svaka cast tebi al kako da procitam lik 30 postova od jutros napisao kako mrzi celik zenicu robijase zenicane i da ucimo pravopis i kako on prska nekogsimonknows je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:38Care, ja jučer rekoh da Ice pretjerujeNavojKontra5491 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 14:32
Budi posten pa nabroj i svoju gamad pa onda prozovi admina, eto vasi sve fakultetlije i lektori bosanskog jezika, kolko nasi vrijedjaju duplo vise vrijedja ovaj vas ledeni![]()

-
- Kontakt:
Takva nam sredina u kojoj se nalazimo i mi i vi (LigaFBiH), ti jesi stvarno korektan pravi forumas i slobode nece nestati dok je takvih ko ti trebaju ostali da se ugledaju na tebe i po pisanju i po ljubavi prema klubu..pozzsimonknows je napisao/la: ↑12 nov 2023, 15:10Ma ja sam uvijek objektivan, i kad svi moji kažu da se gasite ja kažem da je vaš projekat dug proces i da se tome ne može sad suditi. Kad kažu da su svi Zeničani glupani i slično, opet se ne slažem jer ima stvarno korektnih momaka. Isto tako kod nas ima ljudi koji pretjeraju, pa kad im uzvratiš buknu, pa se onda uključi neko treći, i na kraju to ode preko svih granica. A opet kažem, na obje strane ima pretjerivanja i izgovaraju se stvarno neke morbidne stvari, pa ljudi smo svi nismo hajvani. Možemo i normalno pričati, i svađati se, ali na obje strane stvarno ima strašnih stvari. PozzNavojKontra5491 je napisao/la: ↑12 nov 2023, 15:07Care svaka cast tebi al kako da procitam lik 30 postova od jutros napisao kako mrzi celik zenicu robijase zenicane i da ucimo pravopis i kako on prska nekog![]()
Zaista nije lijepo lagati.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Bit ce ovo jaca trka nego onda sa Jedinostvom
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.