FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 12 nov 2023, 14:02

baboedindzeko09 je napisao/la:
12 nov 2023, 13:59
klasik je napisao/la:
12 nov 2023, 06:42
Mora se nac rjesenje za natkrivanje zapada, svi koji imaju ikakvog uzicaja moraju potegnut to pitanje i trazit sto brze rjesenje
Ne isplati se buraz nikako, tribina samo što se ne uruši, ako već imaju bilo kakvi planovi za natkrivanje, bolje srušiti i graditi ponovo
A realno je i pitanje koliko je isplativo ponovo graditi, jer znamo koliko se kod nas u BiH stvari grade. Tereni se pravili po 9 mjeseci, koji se mogu napraviti za mozda 14-15 dana.

Druga stvar koliko bi ljudi htjelo ici na sjever, jer je bas zapusten zadnjih godina (mislim u smislu cistoce). Sa time se odmah manje ulaznica proda i manja posjeta bude.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 nov 2023, 14:03

DamirT je napisao/la:
12 nov 2023, 14:02
A realno je i pitanje koliko je isplativo ponovo graditi, jer znamo koliko se kod nas u BiH stvari grade. Tereni se pravili po 9 mjeseci, koji se mogu napraviti za mozda 14-15 dana.

Druga stvar koliko bi ljudi htjelo ici na sjever, jer je bas zapusten zadnjih godina (mislim u smislu cistoce). Sa time se odmah manje ulaznica proda i manja posjeta bude.
Možda nas obraduju uoči izbora :D
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 nov 2023, 14:06

baboedindzeko09 je napisao/la:
12 nov 2023, 14:03
DamirT je napisao/la:
12 nov 2023, 14:02

Možda nas obraduju uoči izbora :D
Koliko su nas puta obradovali pred izbore, mogli smo novi stadion dosad imati :urnebes:

Mada ima i toga, ali smo mi navikli na obecanja i dolazenje 2 bagera pred istok, koji tu budu par mjeseci i odvuku ih :puke:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 12 nov 2023, 14:38

Kakav majstor je ovaj Tatar. Kad bi ga mogli dovesti.
Volim tebe, više od sebe

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 12 nov 2023, 16:02

Valjda Nalić ne skine gaće u Maglaju, pa da i njih ukljucimo u borbu za PL. Potrebne su velike promjene u pauzi u ekipi, ako mislimo ici korak vise, ako ne onda zadovoljimo se ničim u budućnosti.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 nov 2023, 16:49

Ako zele u PL moraju igrati puno agresivnije u gostima, ovo sto su pokazali u gostima je nedovoljno za PL, previse se nonsalantno ponasaju.
🔴⚫️

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 13 nov 2023, 00:23

HPCompaq je napisao/la:
12 nov 2023, 16:02
Valjda Nalić ne skine gaće u Maglaju, pa da i njih ukljucimo u borbu za PL. Potrebne su velike promjene u pauzi u ekipi, ako mislimo ici korak vise, ako ne onda zadovoljimo se ničim u budućnosti.
Ja bi volio da nas Nalic demantuje ali Bogu hvala pa je zadnje kolo, gaće su spale davno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 13 nov 2023, 11:17

Volio bi da grijesim, al gledajuci zadnja tri gostovanja i drugo poluvrijeme ovu proslu utakmicu, gdje se branimo protiv Toska na svome terenu ne mogu nista pozitivno očekivati. Ako se ne promjeni u glavama igraca nesto vracamo se poderanih gaca iz Kosove ko sto onaj rece na stadionu Podavala u Gabeli.
Mislim da Rahic moze uzeti bar bod Stupcanici, al ocekivati je prije pobjedu Stupcanice, a nama su vece sanse da odigramo remi il izgubimo, jer ce Simm Bau gristi protiv nas kao i Celik, Gorazde, Bratstvo, uz vjerovatno premije od Stupcanice, jer su i Tosku obecali kako sam pročitao.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 nov 2023, 12:41

Volkan je napisao/la:
13 nov 2023, 11:17
Volio bi da grijesim, al gledajuci zadnja tri gostovanja i drugo poluvrijeme ovu proslu utakmicu, gdje se branimo protiv Toska na svome terenu ne mogu nista pozitivno očekivati. Ako se ne promjeni u glavama igraca nesto vracamo se poderanih gaca iz Kosove ko sto onaj rece na stadionu Podavala u Gabeli.
Mislim da Rahic moze uzeti bar bod Stupcanici, al ocekivati je prije pobjedu Stupcanice, a nama su vece sanse da odigramo remi il izgubimo, jer ce Simm Bau gristi protiv nas kao i Celik, Gorazde, Bratstvo, uz vjerovatno premije od Stupcanice, jer su i Tosku obecali kako sam pročitao.
Samo da ubaci Nala igrace koji mogu i hoce trcati umjesto Saida i jos par ovih starijih i mozda se mozemo nadati necemu. Ne mozemo se nadati bodovima, a od 10 igraca, najmanje 3 sigurno ne mogu trcati i isprazne se u 50-oj minuti. Volio bi vidjeti Merdovica uz Dervisagica u prvih 11. Dilavera pogotovo treba malo odmoriti, da se presabere. Ocajan je u zadnjim utakmicama.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 13 nov 2023, 13:31

Dervisagic u spicu, desno Delic, sredina Said ili Kalesic iza napadaca, lijevo Merdovic, zadnji vezni Hadžanović i Hasanović. Odbrana: Lijevo Civic, desno Lelic jer je brzi od H.Beganovica, stoperi Mujkic i Vulic, moze se i Vulic premjestiti na zadnjeg veznog, a Hasanbegović stoper i Muminović obavezno na golu. Dalipagic je imao 3-4 dobra kiksa proslu utakmicu, a da je bila jaca, ozbiljnija ekipa kaznila bi nas sa barem jednim golom zbog njegovih gresaka.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 13 nov 2023, 13:39

DamirT je napisao/la:
13 nov 2023, 12:41
Volkan je napisao/la:
Samo da ubaci Nala igrace koji mogu i hoce trcati umjesto Saida i jos par ovih starijih i mozda se mozemo nadati necemu. Ne mozemo se nadati bodovima, a od 10 igraca, najmanje 3 sigurno ne mogu trcati i isprazne se u 50-oj minuti. Volio bi vidjeti Merdovica uz Dervisagica u prvih 11. Dilavera pogotovo treba malo odmoriti, da se presabere. Ocajan je u zadnjim utakmicama.
Slazem se. Neki spominju tereni losi u gostima pa ne mogu odigrati dobro. Eto u Zenici najbolji teren pa nismo opucali po golu. Igraci ako citate, probudite se. Ne smijemo mi strahovati od nekog kluba u ovoj ligi oni od nas trebaju i tako se morate postaviti na terenu. Hocemo pobjedu konacno u gostima i da ostanemo na 1.mjestu.
Predlazem nasem rukovodstvu da obecaju premije G.Rahicu kako bi odigrali sto bolje protiv Stupcanice.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 13 nov 2023, 14:32

Volkan je napisao/la:
13 nov 2023, 13:39
DamirT je napisao/la:
13 nov 2023, 12:41
Volkan je napisao/la:
Slazem se. Neki spominju tereni losi u gostima pa ne mogu odigrati dobro. Eto u Zenici najbolji teren pa nismo opucali po golu. Igraci ako citate, probudite se. Ne smijemo mi strahovati od nekog kluba u ovoj ligi oni od nas trebaju i tako se morate postaviti na terenu. Hocemo pobjedu konacno u gostima i da ostanemo na 1.mjestu.
Predlazem nasem rukovodstvu da obecaju premije G.Rahicu kako bi odigrali sto bolje protiv Stupcanice.
Naše rukovodstvo bi prvo trebalo biti u stanju obezbijediti premije našoj ekipi, pa onda ostalim.
Za premije protiv Željezničara su dobili na poklon bukvalno pare koje su proslijedili ekipi kao premije.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 13 nov 2023, 21:23

U Maglaju moraju izmisliti 3 boda.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Davidoffgold
Kontakt:

Post Postao/la Davidoffgold » 14 nov 2023, 12:01

E jesmo se doveli do tog da od gotovine pravimo veresiju. Cijelu sezonu prvi i na kraju mozda zavrsimo drugi na polusezoni...
Une vie honorable est une vie éternelle

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 14 nov 2023, 13:27

Gazimo Simm rušimo Bau :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 nov 2023, 13:38

Kupljeno :rol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 nov 2023, 15:59

Volkan je napisao/la:
13 nov 2023, 13:31
Dervisagic u spicu, desno Delic, sredina Said ili Kalesic iza napadaca, lijevo Merdovic, zadnji vezni Hadžanović i Hasanović. Odbrana: Lijevo Civic, desno Lelic jer je brzi od H.Beganovica, stoperi Mujkic i Vulic, moze se i Vulic premjestiti na zadnjeg veznog, a Hasanbegović stoper i Muminović obavezno na golu. Dalipagic je imao 3-4 dobra kiksa proslu utakmicu, a da je bila jaca, ozbiljnija ekipa kaznila bi nas sa barem jednim golom zbog njegovih gresaka.
Ti bi Dervisagica na spica i unistio i ono malo trke i prodora u ovoj ekipi? Pa isto kur.ac ili stavio Dervisagica ili ranije Merdic sto se pokusavalo, skoro pa jedini igrac(i) koji mogu nesto iz prodora i 1v1 uraditi kao i kontre istrcati.

Isto tako i Lelica bi na beka pa onda u fazi odbrane kad izgines kuku lele. Imas bekove i koristi ih, sta imas izmisljati toplu vodu. Radije Lelica gurni na spica, ne znam ni Mucaj kakav je jer ga se u prvoj tekmi probalo kad smo jedva pobijedilo i to je to od njega, cini mi se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 nov 2023, 16:11

Mogao bi se UO značajno pojačati... :think:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 nov 2023, 18:20

:zviz: :zviz:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 14 nov 2023, 18:53

Mišljenja sam da se Rahić neće skloniti šumarima... Niti da će se nama Bau maknut, treba zapet, ne kukat na teren. Iz Maglaja sve sem 3 boda je katastrofa.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.