Naravno, da nije male Barce, nebi bilo ni velikog Reala. To je logicno... za Arsenal se nebum mesal, tu im je jedino zajednicko - MusakaSaurman je napisao/la:Real Madrid i Arsenal veže jedna stvar FC Barcelona...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Boli ono i dva poraza u jednoj godini od tog rivala,na stranu kup..a vama Liverpool odavno nije rival,bar ozbiljan..majestic24 je napisao/la:Samo su titule bitne,nista drugo. Npr,ja kad vidim koliko navijaci Liverpoola slave kad dobiju MUFC. Zbog cega?? Zbog 3 boda?? Meni je iskreno svejedno.Vazna je titula na kraju sezone a to sto su oni izgubili od rivala...sta je gore : izgubiti od rivala utakmicu ili osvojiti prvenstvo ispred rivala???
al opet izgubiti obje a biti ispred njih na kraju sezone ima i tu nešto...
96Saurman je napisao/la:Real Madrid i Arsenal veže jedna stvar FC Barcelona...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Real da bi Barcelonu skinuo sa trona potroši u prošloj sezoni 250 mil poslije izgubi 5:0 i kažu da pljujem po klubu niđe veze..pa ima li ovdje pravne države.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobra stvar je ta sto je Sevilla zahebala Barcelonu. Sad je "samo" -5 pa sa pobjedom protiv njih kod kuce, sto nije iskljucivo, mozemo vrlo lako Barci zakomplicirati ostatak sezone. Za nadati se da cemo lako izaci na kraj sa gradskim rivalima kao i obicno, i za nadati se da ce Zuta podmornica ovaj put na El Madrigalu ostati u pokretu i da nece biti potopljena. Imamo sad nevjerovatno tezak raspored. Pred nama su slijedece utakmice
Real Madrid - Lyon
Atletico - Real Madrid
Real Madrid - Sporting
Bilbao - Real Madrid
Real Madrid - Barcelona
Valencia - Real Madrid
Real Madrid - Zaragoza
Sevilla - Real Madrid
Real Madrid - Getafe
Villarreal - Real Madrid
Real Madrid - Almeria
S tim da medju ove utakmice moramo ubaciti finale kupa, i ako prodjemo cetvrtfinale Lige prvaka. Ove utakmice u boldu su za mene najkriticnije u ovoj sezoni.
Lyon, Atletico, Sporting, Getafe, Almeria, Villarreal, Zaragoza, Sevilla, to bismo mogli vrlo lako bez ikakvih problema rijesiti, ali nikad nije sigurno. Bilbao igra doma sjajno i imaju dobru publiku, a i prosle sezone smo se u to uvjerili, Barcelona je najbolja momcad svijeta, a Valencia je u dva meca protiv Barcelone odigrala sjajno, pa i protiv Reala na Bernabeu. Siguran sam da sa dobrom taktikom mozemo unistiti Villarreal, Sevillu i Patetico, ali uglavnom ovaj dio sezone je daleko gori od onog prvog.
Real Madrid - Lyon
Atletico - Real Madrid
Real Madrid - Sporting
Bilbao - Real Madrid
Real Madrid - Barcelona
Valencia - Real Madrid
Real Madrid - Zaragoza
Sevilla - Real Madrid
Real Madrid - Getafe
Villarreal - Real Madrid
Real Madrid - Almeria
S tim da medju ove utakmice moramo ubaciti finale kupa, i ako prodjemo cetvrtfinale Lige prvaka. Ove utakmice u boldu su za mene najkriticnije u ovoj sezoni.
Lyon, Atletico, Sporting, Getafe, Almeria, Villarreal, Zaragoza, Sevilla, to bismo mogli vrlo lako bez ikakvih problema rijesiti, ali nikad nije sigurno. Bilbao igra doma sjajno i imaju dobru publiku, a i prosle sezone smo se u to uvjerili, Barcelona je najbolja momcad svijeta, a Valencia je u dva meca protiv Barcelone odigrala sjajno, pa i protiv Reala na Bernabeu. Siguran sam da sa dobrom taktikom mozemo unistiti Villarreal, Sevillu i Patetico, ali uglavnom ovaj dio sezone je daleko gori od onog prvog.
-
Madridista18
- Kontakt:
Najteza ce biti ova utakmica sa Atleticom.Gradski derbi te u 3 dana tako dvije vazne utakmice,bit ce ****
Atletico nas nije dobio vise od desetljeca
Trpamo ih kako stignemo i uvjeren sam da cemo bez ikakvih problema dobiti tu ekipu na Calderonu. Vec smo tri puta s njima ove sezone igrali i sva tri puta smo dobili - liga i dvaput kup. Sjecam se kako je Marcelo ownao na poziciji lijevog krila u uzvratnoj utakmici, Mourinho je ono sjajno odradio.
De Gea je problem, jer kako smo igrali trebali smo zaabiti jos najmanje 5 golova u ta tri ogleda s njima, ali te stopostotne sanse je sve on skinuo, svaka mu cast.
Ja jos uvijek stojim pri tome da su Bilbao, Barca i Valencia za nas najopasniji, a da cemo Villarreal, Atletico i Sevillu dobiti bez problema
De Gea je problem, jer kako smo igrali trebali smo zaabiti jos najmanje 5 golova u ta tri ogleda s njima, ali te stopostotne sanse je sve on skinuo, svaka mu cast.
Ja jos uvijek stojim pri tome da su Bilbao, Barca i Valencia za nas najopasniji, a da cemo Villarreal, Atletico i Sevillu dobiti bez problema
Jao rasporeda čovječe, pa stvarno zaboli kad se sjetiš da smo mi kod Levantea, Osasune, Almerije trošili bodove, a gledaj rasporeda.. Al' eto, nakon 6 godina tuge u LP, volio bih da se to uzme kao prioritet, 2. mjesto nam je svakako u ligi zagarantovano.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
Osim okrsaja sa Barcelonom, ja mislim da cemo 100% sve utakmice na ESB-u dobiti. Dakle, to ne bi trebalo da predstavlja problem. Ove utakmice sto igramo u gostima ce biti teske, pogotovo ona u Bilbau. I jos ako se uzme u obzir da cemo tih dana igrati i kup i LS ako prodjemo...ma bice ebeno
. Ali, ide nam na ruku to da imamo siroku klupu, za razliku od Barcelone npr. i uz rotacije mozemo da pregrmimo
.
Ono sto sada treba najvise da nam zaokuplja paznju jeste ovaj okrsaj sa Lyonom. Pustite vi te price da se treba okaniti LS zarad Primere. I da smo u mrtvoj trci sa Barcelonom, LS se ne smije zapostaviti nikako, a uspjeh je i prolazak u cetvrtfinale.
Naravno, mi cemo ganjati sva 3 trofeja
.
Ono sto sada treba najvise da nam zaokuplja paznju jeste ovaj okrsaj sa Lyonom. Pustite vi te price da se treba okaniti LS zarad Primere. I da smo u mrtvoj trci sa Barcelonom, LS se ne smije zapostaviti nikako, a uspjeh je i prolazak u cetvrtfinale.
Naravno, mi cemo ganjati sva 3 trofeja
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Rekao Mou da razmislja da izvede rezrv. sa tim da Casillasa nece ni pozvati u sastav.Brnjoo je napisao/la:Atletico nas nije dobio vise od desetljecaTrpamo ih kako stignemo i uvjeren sam da cemo bez ikakvih problema dobiti tu ekipu na Calderonu. Vec smo tri puta s njima ove sezone igrali i sva tri puta smo dobili - liga i dvaput kup. Sjecam se kako je Marcelo ownao na poziciji lijevog krila u uzvratnoj utakmici, Mourinho je ono sjajno odradio.
LFP nas ebe sa kalendarom citavu sezonu posle kup i LP tekmi, npr sada igraju tekmu u srijedu LP, a la liga subota tj. derbi protiv At.Madrida..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sarabia, objetivo del Arsenal
Él quiere triunfar en el Madrid y al final de temporada me reuniré con los directivos del club", ha dicho su agente..
http://www.as.com/futbol/articulo/sarab ... sftb_4/Tes
Stas kad u engleskoj nema talenta, pa samo ganja po Spaniji, tj. njihovi talenti su mesari
Sto se tice LP nas Pjanke takodjer ima svoj kutao u AS-u i MARCI.
http://www.as.com/futbol/articulo/pjani ... ftb_17/Tes
http://www.marca.com/2011/03/14/futbol/ ... 06069.html
Él quiere triunfar en el Madrid y al final de temporada me reuniré con los directivos del club", ha dicho su agente..
http://www.as.com/futbol/articulo/sarab ... sftb_4/Tes
Stas kad u engleskoj nema talenta, pa samo ganja po Spaniji, tj. njihovi talenti su mesari
Sto se tice LP nas Pjanke takodjer ima svoj kutao u AS-u i MARCI.
http://www.as.com/futbol/articulo/pjani ... ftb_17/Tes
http://www.marca.com/2011/03/14/futbol/ ... 06069.html
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 mar 2011, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Nece Sarabia nikud. Takav talenat za zagrijavanje klupe nam treba. Gdje bas se potrefi da mu je konkurencija Ronaldo
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jedino ako nije usto iz groba nakon 20. godina?! Jbg, znas, neki su to i dozivjeli, tvoja stvar sto nogomet pratis od ere Ronaldinha.Dushi_Rob je napisao/la:kako ti nije mrsko kopat po historiji...
ajde od "tih" pet, franko je zabio 4 ...
E da je Jesusa Navasa dovest
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Slovenac Damir Skomina sudi tekmu R.Madrid-O.Lyon
http://www.marca.com/2011/03/14/futbol/ ... 99963.html
http://www.marca.com/2011/03/14/futbol/ ... 99963.html
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nedavno sam bas pricao sa kolegom vezano za te suce u Ligi prvaka, pa je spominjao nekog Madjara. Odmah sam rekao da mi je taj Skomina najbolji sudac u Evropi. Mlad, ima svoj tim, ne zanima ga nijedan klub i nema nikakvu pristranost na terenu, a gresku napravi svake prestupne. Bit ce to novi evropski Collina, a sva sreca da nam on sudi.
Ako se ne varam, on nam je sudio i prosle sezone protiv Lyona, ili je ove sezone protiv Auxerrea, samo nisam siguran
Ako se ne varam, on nam je sudio i prosle sezone protiv Lyona, ili je ove sezone protiv Auxerrea, samo nisam siguran
Ljudi te debile poput saurmana i to lopeza samo prijavite, znaci imate taj uzvicnik i saljite prijavu moderatorima da im brisu postove.
Cissokho ipak spreman za Real Madrid. Steta, nadao sam se da ce igrati bez njega i Bastosa, to je odmah bez dva igraca na lijevoj strani, sloboda samo takva. On i Cris su jos uvijek u problemima i nisu 100% spremni. Gourcuff je tu takodjer iako je i on bio najavljen kao jedan od onih koji ce propustiti utakmicu
Goalkeepers: Lloris, Vercoutre, Reveillere.
Defenders: Gassama, Cissokho, Kolodziejczak, Cris, Diakhate, Lovren.
Midfielders: Toulalan, Gonalons, Kallstrom, Delgado, Pied, Grenier, Pjanic, Briand, Gourcuff.
Strikers: Lacazette, Gomis, Lisandro.
Cissokho ipak spreman za Real Madrid. Steta, nadao sam se da ce igrati bez njega i Bastosa, to je odmah bez dva igraca na lijevoj strani, sloboda samo takva. On i Cris su jos uvijek u problemima i nisu 100% spremni. Gourcuff je tu takodjer iako je i on bio najavljen kao jedan od onih koji ce propustiti utakmicu
Goalkeepers: Lloris, Vercoutre, Reveillere.
Defenders: Gassama, Cissokho, Kolodziejczak, Cris, Diakhate, Lovren.
Midfielders: Toulalan, Gonalons, Kallstrom, Delgado, Pied, Grenier, Pjanic, Briand, Gourcuff.
Strikers: Lacazette, Gomis, Lisandro.
Preksutrašnji scenarij onaj levat ostavlja Pjanića na klupi na našu sreću dok Ronaldo nespreman ne može od početka.Prvo poluvrijeme za nas 2:0 ulazi Pjanić u 46. minuti i zabija 2 gola
odmah potom Mou nespremnog Ronalda uvodi koji nas svojim pogotkom vodi dalje 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bjez' tam'.. Oces da me srcani safata.. Goni ih..LBJ MVP je napisao/la:Preksutrašnji scenarij onaj levat ostavlja Pjanića na klupi na našu sreću dok Ronaldo nespreman ne može od početka.Prvo poluvrijeme za nas 2:0 ulazi Pjanić u 46. minuti i zabija 2 golaodmah potom Mou nespremnog Ronalda uvodi koji nas svojim pogotkom vodi dalje
- anonymousHD
- Kontakt:
Kako igramo na Bernabeu, uvjeren sam da ćemo dobiti 2-0, bez ikakvih problema. Prejaki smo na domaćem terenu.
Prejaki ste kad gostuje Hercules Malaga itd Lyon ima svoje šanse nekako kroz maglu vidim da će vas Miralem opet zaviti u crno...prognoza 2:2...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
E jbg sad. Pa sve utakmice na domaćem terenu smo ove sezone dobili, uključujući i cup i LP. De budi jednom u životu realan. Real je najbolja domaća ekipa u EuropiSaurman je napisao/la:Prejaki ste kad gostuje Hercules Malaga itd Lyon ima svoje šanse nekako kroz maglu vidim da će vas Miralem opet zaviti u crno...prognoza 2:2...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.