Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Izasli smogovci iz misijih rupa
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Kad izgubimo, pricaju o ekipi i to kako smo losi.
Kad dobijemo, onda posjeta se komentarise.
Kad dobijemo, onda posjeta se komentarise.
Volim tebe, više od sebe
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prije par dana nas ismijavali sto je bilo 900 ljudi, a njima sad 500 i usutili se odmah 
Gdje nam cif.utska kujica?

Gdje nam cif.utska kujica?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Eh to. Bukvalno ismijavali, sad im doslo manje a igra ekipa nebo i zemlja, oni odlicni igrsju, fina atmosfera, kod nas kur*cina.
Bar treba biti posten i reci, za kur*ac posjeta, lose i cao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Druze, temperatura skoro oko 0, cijeli dan kisa.prisonbreak je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:57Eh to. Bukvalno ismijavali, sad im doslo manje a igra ekipa nebo i zemlja, oni odlicni igrsju, fina atmosfera, kod nas kur*cina.
Bar treba biti posten i reci, za kur*ac posjeta, lose i cao.
Zapad nenatkriven. Eto ja bio na sjeveru, smrzo se ko pi.
Da je zapad natkriven bilo bi jos +1000 ljudi.
Volim tebe, više od sebe
Ali kako glupani barataju netačnim informacijama, nerealno.
600 ih došlo protiv respektabilne ekipe Budućnosti, vrijeme ok, naših 500 po kišnom vremenu protiv fuckin TOŠK-a. Kako god okrenuli i dalje smo najjači i po ukupnoj i po prosječnoj posjeti, prvi na tabeli, osmina finala kupa BiH, sve okej. Ne postoji slamka spasa za Zeničane kao ni argumenti u raspravi. Bum šamarčina opet.
Raspadaju se u rukometu, u košarci, uskoro će i u fudbalu ako Bog da, a dati će.
Deblokadu najavljuju godinama, mjesecima, danima, ne zabrinjava ih to. Ne zabrinjava ih igra, nezadovoljni igrači, ne zabrinjava ih bruka i sramota u kupu, pozicija na tabeli u ligi. Njih zabrinjava Sloboda i posjeta na Tušnju.
Glup, gluplji, Zeničanin.
Stvarno se više ne čudim njihovim mentalnim poremećajima i provalama, navikli smo se već svi. Gasi se gasi, mali Čelik.

600 ih došlo protiv respektabilne ekipe Budućnosti, vrijeme ok, naših 500 po kišnom vremenu protiv fuckin TOŠK-a. Kako god okrenuli i dalje smo najjači i po ukupnoj i po prosječnoj posjeti, prvi na tabeli, osmina finala kupa BiH, sve okej. Ne postoji slamka spasa za Zeničane kao ni argumenti u raspravi. Bum šamarčina opet.

Raspadaju se u rukometu, u košarci, uskoro će i u fudbalu ako Bog da, a dati će.

Deblokadu najavljuju godinama, mjesecima, danima, ne zabrinjava ih to. Ne zabrinjava ih igra, nezadovoljni igrači, ne zabrinjava ih bruka i sramota u kupu, pozicija na tabeli u ligi. Njih zabrinjava Sloboda i posjeta na Tušnju.

Stvarno se više ne čudim njihovim mentalnim poremećajima i provalama, navikli smo se već svi. Gasi se gasi, mali Čelik.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak
- Kontakt:
Neko kao 10 na tabeli ima 2000 pred Toskom, a neko kao prvi 500
Ljudski je priznati katastrofalan odnos Tuzlaka prema Slobodi.

-
- Kontakt:
De ba druze sad se realno provaljujes.prisonbreak je napisao/la: ↑12 nov 2023, 00:34Neko kao 10 na tabeli ima 2000 pred Toskom, a neko kao prvi 500![]()
Da je veceras posjeta bila losa, jest. Al vec par puta receno zbog cega.
Los odnos Tuzlaka prema Slobodi, a do sad prosjek po utakmici bio skoro 2.5 hiljade.
Kad serete, bas serete.
Nekog protiv Banovica kuci prati 600 ljudi, a nekog protiv Banovica u gostima prati 600 ljudi.
Volim tebe, više od sebe
Koji los odnos? Radi jedne utakmice? Posjeta jeste losa bila danas, ali daj brate dragi, kakav odnos? Radi te jedne utakmice?prisonbreak je napisao/la: ↑12 nov 2023, 00:34Neko kao 10 na tabeli ima 2000 pred Toskom, a neko kao prvi 500![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Grad budućnosti a ispod piše “Općina Olovo”. Grad ali u qrcu.montolivo18 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:50Gdje ste stanovnici "Grada Budućnosti" sa dvije benzinske pumpe, kafićem i jednim Bingom?BaselJasko1946 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 11:45Može li sloboda do boda danas
Već sutra novi lider na tabeli
Žuto oko mene sve je žuto sat na ruci košulja i žuto mi odjelo![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nisu realna ova koprcanja njihova više.
Zar vam je toliko krivo što smo bolji u svemu od vas? Pa ovo je samo sport, opustite se momci. Svakako kad uđemo u PL, neće tek biti potrebe da nas pratite više. Velika si Slobodo, prevelika.

Zar vam je toliko krivo što smo bolji u svemu od vas? Pa ovo je samo sport, opustite se momci. Svakako kad uđemo u PL, neće tek biti potrebe da nas pratite više. Velika si Slobodo, prevelika.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije dovoljno velika da privuce vise od 500 gledalaca
. Mada vas je opet procentualno vise u odnosu na broj mjesta na stadionu, ili takvu neku glupost ste spominjali.

Celik!3,2,2.
KOLIKO PUTA NAPISA VELIKA SLOBODA U DUBINI DUSE ZNA DA NIJE TO TACNO PA FORSIRA
Sinoc je Tuzla pokazala šta misli o naštimanim utakmicama i plaćenim fuksama.
400 gledalaca
Bravo Tuzlo
400 gledalaca

Bravo Tuzlo

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑12 nov 2023, 09:52Nije dovoljno velika da privuce vise od 500 gledalaca. Mada vas je opet procentualno vise u odnosu na broj mjesta na stadionu, ili takvu neku glupost ste spominjali.

Moj kolega sa posla inace radi u Zenici iz Tuzle, otisao u Srebrenik sa zenom i dijeteom da gleda Čelika.
Tusanj ga nije vidio.
VELIKA VELIKA SLOBODAA
Tusanj ga nije vidio.
VELIKA VELIKA SLOBODAA
-
- Kontakt:
Da je slaba nije nego je preslaba.
Ali taj noćni termin je glupost spominjati, pa utakmica u 5, imaš ljude koji rade i subotom, i kako će stići sve. I to hajde na stranu, noćni termin u ovom dobu godine ima manu hladnoće, koliko je sinoć bilo stepeni, a koliko neki dan u Zenici? Sunce obasjalo Zenicu neki dan, koliko sam ja vidio, a jučer u Tz pljusak. Plus nije natkrivena glavna tribina. A o atraktivnosti protivnika da ne pričam, Tošk i Banovići ove sezone se ne mogu porediti. Tako da smiješno je prozivati ovu posjetu, a u vašem gradu je prošli vikend bila u najmanju ruku ista bruka, ako ne i veća, obzirom na sve navedeno.
Ali taj noćni termin je glupost spominjati, pa utakmica u 5, imaš ljude koji rade i subotom, i kako će stići sve. I to hajde na stranu, noćni termin u ovom dobu godine ima manu hladnoće, koliko je sinoć bilo stepeni, a koliko neki dan u Zenici? Sunce obasjalo Zenicu neki dan, koliko sam ja vidio, a jučer u Tz pljusak. Plus nije natkrivena glavna tribina. A o atraktivnosti protivnika da ne pričam, Tošk i Banovići ove sezone se ne mogu porediti. Tako da smiješno je prozivati ovu posjetu, a u vašem gradu je prošli vikend bila u najmanju ruku ista bruka, ako ne i veća, obzirom na sve navedeno.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!