FK Željezničar nastavit će i u budućnosti poštovati propise i gostujućim navijačima osiguravati najbolje uslove za gledanje utakmica.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Opet neka gluma i neko kurc.enje. Samo ne znam kome mi glumimo „gospodu“ sa tim potezima kad nas svi docekaju kao kerovo.dubioza144 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 21:48Na našem stadionu je gostujućim navijačima klubova sa kojima imamo reciprocitet obezbijeđen besplatan ulaz i 5% kapaciteta Stadiona Grbavica.
FK Željezničar nastavit će i u budućnosti poštovati propise i gostujućim navijačima osiguravati najbolje uslove za gledanje utakmica.
![]()
treba im platit i prevoz kad dolaze
Slazem se, pa nek bude ili 3-0 ili 0-3.Virtu4l je napisao/la: ↑11 nov 2023, 15:42Ma i meni su saopštenja presmiješna, ili napraviš radikalan potez i ne odigraš utakmicu ako ne puste navijače, ili šutiš.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑11 nov 2023, 15:20Evo pitam ove sto traze nesto, sta moze klub sad da uradi? Koje su realne opcije?
Treća opcija ne postoji.
Inače taj momak sastavlja sve i odlučuje o tome. Baš se vidi da dobro poznaješ klub.
Kako nisu kralju. Rustemovic zadnje utakmice sve poceo, Drina isto pocinjao, da nije imao kartone igrao bi. Ovcina takodjer.MocMahale444 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 22:56Nije bas to tacno jer samo je Coca regularan u prvih 11.
Drina nije, Ovcina nije, Rustem nije.
ne odg pitarskom keru kojeg admin nece da ukloni iako ga je upozoravao da ne pise po nasoj temiTigerWoods je napisao/la: ↑12 nov 2023, 10:13Od cega ih odmaramo i jel moguce da smo tako nisko da se prepustamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.