Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
probaj ove vrste:robovi88 je napisao/la:Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error![]()
start-all programs- movie makerAdmir_Sa je napisao/la:Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati
Jel tesko to savladati, tj raditi to?
Ev otvorio sam, valja se sad snaci u ovomesamir_tm87 je napisao/la:start-all programs- movie makerAdmir_Sa je napisao/la:Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati
Vjerovatno ti problem stvara to sto koristis XP, a svi linkovi te vode na Windows 7 ili Vistu.robovi88 je napisao/la:Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error![]()
Sony vegas studio, jeste da je napocetku tesko, i meni je bilo pa sam svasta nesta radio, dosadilo, sad nista od toga ne znamAdmir_Sa je napisao/la:Mozel mi neko dati link za neki program preko kojeg pravis video, ono u pozadini ubacujes muziku, a redas slike i kasnije se u videu listaju slike, a muzika ih prati
http://www.softwarepatch.com/utilities/ ... press.htmldema je napisao/la:imal ko link ili da stavi nero vision express ,treba mi da snimim neki video na dvd,a ne ide sta god skinum s neta ili nece ili ima virus itd,pa bi zamolio ako ko zna gdje se moze skinut
Da se citiram ako neko nije vidio.. Hitno mi je pravo,comp sad fercera dobro,al me ovaj avast!pro Antivirus. pravo nasekirao..Alen Škoro je napisao/la:Imam jednu "veliku" molbu..
Nedavno mi je racunar zarazen virusima bio, i odnio sam ga na popravku,popravio se,blabla... I majstor mi je instalirao za antivirus - avast!pro Antivirus.
Eh sad... popravka je bila prije neke 3-4 sedmice, jedno vrijeme sam mogao da otvorim avast! i da sve fino odradim... Sad nikako da otvorim avast! i da skeniram stvari na compu..
Ovo mi pise: "This application has failed to start because ashBase.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem".
Moze li nekko da mi na neki nacin pomogne? Bio bih mu mnogo zahvalan,jer racunar koristim i poslovno,tako da me ovo nasekiralo pravo...
Avast najgori antivrus na svijetu uz Kasperkog i norton.....Alen Škoro je napisao/la:Da se citiram ako neko nije vidio.. Hitno mi je pravo,comp sad fercera dobro,al me ovaj avast!pro Antivirus. pravo nasekirao..Alen Škoro je napisao/la:Imam jednu "veliku" molbu..
Nedavno mi je racunar zarazen virusima bio, i odnio sam ga na popravku,popravio se,blabla... I majstor mi je instalirao za antivirus - avast!pro Antivirus.
Eh sad... popravka je bila prije neke 3-4 sedmice, jedno vrijeme sam mogao da otvorim avast! i da sve fino odradim... Sad nikako da otvorim avast! i da skeniram stvari na compu..
Ovo mi pise: "This application has failed to start because ashBase.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem".
Moze li nekko da mi na neki nacin pomogne? Bio bih mu mnogo zahvalan,jer racunar koristim i poslovno,tako da me ovo nasekiralo pravo...
Na koji nacin? Koliko sam upoznat, preko google-a ne valja skidati antiviruse,jer oni u sebi sadrze viruse..Ponos Torina je napisao/la:Avast najgori antivrus na svijetu uz Kasperkog i norton.....Alen Škoro je napisao/la:Da se citiram ako neko nije vidio.. Hitno mi je pravo,comp sad fercera dobro,al me ovaj avast!pro Antivirus. pravo nasekirao..Alen Škoro je napisao/la:Imam jednu "veliku" molbu..
Nadji drugi antivirus npr.Nod32
hvala na savjetu,ali je ipak on malo poskup..Adinjo je napisao/la:Kupi BullGuard na njihovoj stranici.
Malo je poskup al fercera pravo
hvala ti ali ne ide skinem ih i onda postoji opcija samo da se snimi cd fali za dvd ,ma valjda cu nesto uspjet nac da radi normalnoDAVID VILLA je napisao/la:http://www.softwarepatch.com/utilities/ ... press.htmldema je napisao/la:imal ko link ili da stavi nero vision express ,treba mi da snimim neki video na dvd,a ne ide sta god skinum s neta ili nece ili ima virus itd,pa bi zamolio ako ko zna gdje se moze skinut
http://www.afterdawn.com/software/audio ... xpress.cfm
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl3 ... xpress.htm
probaj jedan od ovih linkova,neznam koji moze koji ne...pokusaj sa ovih linkova skinuti...
![]()
updateuj windows, pa ti se nece pojavljivatirobovi88 je napisao/la:Ima li neko normalan link od MSN bilo kojeg samo da radi, skino sam dosad 10000 vrsta al kad pokrenem instalaciju samo mi izbaci nesto win32 error![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.