Znam da ima prostor za teretanu a dali će on tu informaciju nema ,zar on ne vodi teretanu u HSC Areni?
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Radi kao trener al normalno da ce se u svoju vratit druga he prica kad ima svoju teretanu, ima prostorija za teretanu i on ce ponovno otvoriti jer imao je svoj prostor i u staroj dvorani al da li ce odmah to je pitanje, barem da nam se ,,manekeni,, pojedini ojjacaju iz kluba...
Kakva SRAMOTA sto su otjerali Sudu Muslica, covjek toliko godina dao Jedinstvu nocivao u klubu! Rijesili ga se kao da je lopovcina.
Vratise Doksu, Doksa tuzio klub ne znam ni ja koliko puta!
Vratise Doksu, Doksa tuzio klub ne znam ni ja koliko puta!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bom mogao nas je sudac ukopat ko niko, treba izgleda nokaut biti nad nasim igracima da svira penal jos jedan nije u prvom svirao cist ko suza...
Golman i pojedini moraju malo na IQ test kakve greške rade ne velim mokro teren uzoran al daj mozga ukljuci malo...
Golman i pojedini moraju malo na IQ test kakve greške rade ne velim mokro teren uzoran al daj mozga ukljuci malo...
LEEEEZI GOLMAAANEEEE
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro je ovo sve kako je moglo biti sto se sezone tice, koliko vidim dino dizdarevic je u švici a s tim u vezi mogao bi se ovaj Tošk dobiti iduce sedmice jer su slabi skroz...
Svaka čast! Polako idemo ka mirnoj zoni,mogli bi na proljece i koju utakmicu prodati uzeti lovu za plate jedan mjesec
Nazalost realnost je borba za opastanak,nadam se nekom BUMU ! Da neko udje sa parama u klub neko jak sa mozgom i ambicijama da nas ugura u premieru!

Nazalost realnost je borba za opastanak,nadam se nekom BUMU ! Da neko udje sa parama u klub neko jak sa mozgom i ambicijama da nas ugura u premieru!
Kakav potez Zere je bio da prebaci Hadrovica na beka, svaka cast!
Hadzi mi je najvece razocarenje, igra za sebe, danas poslije izmjene niti da se pozdravi trenerom i igracima a ni publikom.
Hadzi mi je najvece razocarenje, igra za sebe, danas poslije izmjene niti da se pozdravi trenerom i igracima a ni publikom.
Bar nije tesko prebrojati sjedeca mjesta u dvorani.LondonRed je napisao/la: ↑07 nov 2023, 19:48Ništa nije ukinuto,već je napravljena nova tribina na onu stranu do stadiona,teren novi (trenazni) je u novom dijelu dvorane.Netko spomenu da nije ofarbana stara tribina,naravno da jeste sve su stolice bile skinute farbo se beton a cini mi se u petak da je farbano stepeniste i na staroj i novoj tribini jer to mora biti posebno naglasno(ofarbano) radi tehničkog prijema.nebeskasila je napisao/la: ↑07 nov 2023, 18:52Koliko sad dvorana ima mjesta, jer koliko sam citao da su ukinuli jednu tribinu da naprave 2 terena
I nadam se da cemo barem rukomet moci pogledati u Bihacu
Kapaciti ce biti sad oko 1000 sjedećuh mjesta
![]()
Dvorana je prije renoviranja imala 850 sjedecih mjesta, sa novom tribinom koja ima oko 450 mjesta kapacitet je 1300, plus dvorana ima stojeca mjesta, skoro oko cijelog terena gdje moze stati jos 300-400 ljudi.
Znaci bez problema moze ici do 1700 ljudi.
Dolazila je ovdje i reprezentacija u kosarci prije 16-17 godina igrala protiv Madjarske i Svedske, ne znam koliko vas se sjeca toga, i dvorana je bila prepuna blizu 2000 ljudi bez ove tribine pa zakljucite sami.
Ne dizem brojke al to je realnost 1300 sjedecih i 300-400 stojecih mjesta koja ce se racunati za neke znacajnije utakmice reprezentacije ako bude igrala u ovoj dvorani.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Al su nam boje isarali, jedna tribina crvena druga plava "cirkus" a ovaj aut dio narandzast, daj nam jos teren zelen pa neka lici na cirkus
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Financijska konstrukcija za pomocni teren sa plasticnom travom je napokon zavrsena,ugovor za 1 fazu radova (iskopavanje+drenaza) ce do kraja sedmice biti potpisana,tako da se će zavisno od vremena uskoro poceti ta faza,nakon koje ide odmah i 2 zavrsna...Do aprila-maja bi trebalo sve biti gotovo i pusteno....
Imaju dvoranu tokom zime a na proljece i ovaj teren uslovi postaju sve bolji za igrace i upravu.
Imaju dvoranu tokom zime a na proljece i ovaj teren uslovi postaju sve bolji za igrace i upravu.
-
- Kontakt:
To bi bilo super kad bi zavrsili napokon, koliko vec godina se govori jedna te ista prica
Ako rijese taj teren imacemo puno bolje uslove za sve, jer ovo sad trenutno je zalosno
Ako rijese taj teren imacemo puno bolje uslove za sve, jer ovo sad trenutno je zalosno
Prijenos danas?
Edit: nije na tom kanalu zapravo, evo link
Jel realno da pasa ne mogu spojiti ko pizde igraju na gostovanjima ovaj napadac konstantno glumi neko izvlacenje idi na loptu kruh ti ljubim vise kako glupo gubimo to je nevjerovatnoo..
Kad odu igrati radi reda, bez želje samo da se odradi gostovanje. Nisi bio u stanju odigrati barem neriješeno protiv Mladosti i Toška...
Prvo poluvrijeme i nije bilo tako lose, trebali smo malo bolji u zavrsnici biti, Hadzi je bio katastrofa carini loptu umjesto da odigramo laganu kontru... on je imao i najbolju sansu kad je odbranio golman domacih.
Drugo poluvrijeme su nas rasuli.
Ma Hadzi je toliko sebican postao da je to nevjerovatno ne ide ga nikako i to je jasno al daj proslijedi pas...
Imamagic pratim ga i pod boricima nema uopste zelje za skokom ide na neke finte tamo vamo na preskok lopte pa daj je primi otvori krilo i idi u 16 ni Galin nije bio trkac i stoper al je zabijao i proigravao u isto vrijeme, sto prije napadaca dovest dzaba mu 30 golova iz RS lige...
Nevjerovatno koliko ti zbog gluposti izvuku zivce mozes biti stronapadac al daj ukljucite mozak.
Odbrana danas kod prvog gola ispade ko na terminu ne surađuju uopste.
Ni golman mi nije nesto siguran, plasljiv je malo al izgleda da boljeg nema.
Sve ovo mora puno bolje!!
Imamagic pratim ga i pod boricima nema uopste zelje za skokom ide na neke finte tamo vamo na preskok lopte pa daj je primi otvori krilo i idi u 16 ni Galin nije bio trkac i stoper al je zabijao i proigravao u isto vrijeme, sto prije napadaca dovest dzaba mu 30 golova iz RS lige...
Nevjerovatno koliko ti zbog gluposti izvuku zivce mozes biti stronapadac al daj ukljucite mozak.
Hadzi proslo kolo poslije izmjene pravac svlaciona, ne yebe ni trenera ni navijace, ja bih ga otjerao samo zbog toga... idi glumi zvijezdu gdje god hoces, ionako je samo prvo kolo igrao nogomet. Glumac obicni.Bihac1299 je napisao/la: ↑19 nov 2023, 00:23Ma Hadzi je toliko sebican postao da je to nevjerovatno ne ide ga nikako i to je jasno al daj proslijedi pas...
Golman se mora istrpiti jer je nas, to je jedini ispravan put, neka grijesi mlad je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.