Jesu li pobili i 4000 djece jer su htjeli gađati Hamas, a ne jedno od najgusce naseljenih podrucja na svijetu?
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Taj asd je žešći retard na ovoj temi. Ne znam zašto mu odgovarate.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:48Jesu li pobili i 4000 djece jer su htjeli gađati Hamas, a ne jedno od najgusce naseljenih podrucja na svijetu?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nije Sarmica ali nazalost clan je porodice.Surreal je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:45Da ti nije taj jaran Sarmica?Sveti je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:32Danas gledam, jedan debil govori da treba slati pare hamasu da se ih podrzi, ako treba i ici ce se licno da se branirekoh, i hamas je pobio nevin narod, kaze neka je, da vide jevreji kako je
Btw. Za vrijeme rata u BiH guzove je smjestio u njemackoj dok mu je zena bila u Bosni.![]()
I takvi su najglasniji o ovom sukobu u palestini, kao oni bi nesto rjesavali, a okretali su glavu na rat u svojoj avlijiASD je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:46Da malo samo na sekundu odmaknem s teme, kad si se toga dotakao.Sveti je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:32Danas gledam, jedan debil govori da treba slati pare hamasu da se ih podrzi, ako treba i ici ce se licno da se branirekoh, i hamas je pobio nevin narod, kaze neka je, da vide jevreji kako je
Btw. Za vrijeme rata u BiH guzove je smjestio u njemackoj dok mu je zena bila u Bosni.
Kod mene od oca 2 rođaka nisu bili u ratu jer su prestari. Imali 40 godina, a sinovi im bili u ratu kao maloljetni borci. Zamisli ta 2 retarda.
naprijed rejal
Kako sa 40 prestari? Ako su bili u BiH moro je biti mobilisan, jedino da je imo invaliditet ili nesto tog tipa sto bi ga oslobodilo vojske i u miru. Nesto tu ne stima.ASD je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:46Da malo samo na sekundu odmaknem s teme, kad si se toga dotakao.Sveti je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:32Danas gledam, jedan debil govori da treba slati pare hamasu da se ih podrzi, ako treba i ici ce se licno da se branirekoh, i hamas je pobio nevin narod, kaze neka je, da vide jevreji kako je
Btw. Za vrijeme rata u BiH guzove je smjestio u njemackoj dok mu je zena bila u Bosni.
Kod mene od oca 2 rođaka nisu bili u ratu jer su prestari. Imali 40 godina, a sinovi im bili u ratu kao maloljetni borci. Zamisli ta 2 retarda.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Cijeli svijet je na nogama protiv židovske okupacije.
- ASD
- Kontakt:
Jedan je umro prije par godina, do tad radio 20 sati na dan. Ovaj drugi je živ, i dan danas radi po vas dan.alemsa je napisao/la: ↑11 nov 2023, 19:13Kako sa 40 prestari? Ako su bili u BiH moro je biti mobilisan, jedino da je imo invaliditet ili nesto tog tipa sto bi ga oslobodilo vojske i u miru. Nesto tu ne stima.ASD je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:46Da malo samo na sekundu odmaknem s teme, kad si se toga dotakao.Sveti je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:32Danas gledam, jedan debil govori da treba slati pare hamasu da se ih podrzi, ako treba i ici ce se licno da se branirekoh, i hamas je pobio nevin narod, kaze neka je, da vide jevreji kako je
Mislim da ih nisu mobilisali baš zbog toga jer su im sinovi išli.
U Bosni bili čitav rat. Dana rata nemaju. Niti su političari, niti šverceri.
Tako je.
Da staviš i Izrael i Palestinu u Bosnu, ne bi nikog interesovalo.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 11 nov 2023, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ma laže lik.alemsa je napisao/la: ↑11 nov 2023, 19:13Kako sa 40 prestari? Ako su bili u BiH moro je biti mobilisan, jedino da je imo invaliditet ili nesto tog tipa sto bi ga oslobodilo vojske i u miru. Nesto tu ne stima.ASD je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:46Da malo samo na sekundu odmaknem s teme, kad si se toga dotakao.Sveti je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:32Danas gledam, jedan debil govori da treba slati pare hamasu da se ih podrzi, ako treba i ici ce se licno da se branirekoh, i hamas je pobio nevin narod, kaze neka je, da vide jevreji kako je
Pun je ovih nekih rodjaka, jarana i ostalih.
Goveda ništa ne razumiju, džaba im postavljaš sarmice

Ne znam jel mogo na osnovu sinova dobit (jedino ako je penzioner), inace imas radnu obavezu, da bi dobijao hranu itd. Dobijes bonove, ja ih se sjecam jer sam iso po hljeb kao mali u ratu. Stari mi je bio vojnik i svaki dan smo dobijali hljeb. Prekoputa komsija je bio penzioner, sin mu Camil bio na liniji i on je dobijao.
- ASD
- Kontakt:
Pa sad, mogli su imati tehnički 22 godine iskustva radnog + beneficije, jer su radili u jami. Nisam siguran da li su bili penzioneri. Mogu pitati oca kad se budem čuo s njim. Jedan je bio 1952-o godište (našao sam na fb). Faktički 92-e imao 40 godina. Drugi je bio godinu, dvije mlađi. Sekunde nisu bili u ratu.alemsa je napisao/la: ↑11 nov 2023, 19:56
Ne znam jel mogo na osnovu sinova dobit (jedino ako je penzioner), inace imas radnu obavezu, da bi dobijao hranu itd. Dobijes bonove, ja ih se sjecam jer sam iso po hljeb kao mali u ratu. Stari mi je bio vojnik i svaki dan smo dobijali hljeb. Prekoputa komsija je bio penzioner, sin mu Camil bio na liniji i on je dobijao.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 11 nov 2023, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam na kojem od naših portala vi pratite vijesti, ja sam uglavnom na Indexu.Bebe će sutra biti evakuirane iz bolnice Al Shifa u Gazi, priopćila je izraelska vojska (IDF). Glasnogovornik IDF-a potvrdio je da će evakuaciju koordinirati s bolnicom.
Da, ali ako si oslobodjen linije, imo si radnu obavezu da bi dobijao namarnice. Porodice sto su im clanovi uze porodice bili na liniji su dobijali na osnovu njih. E sad ne znam jel taj sa 40 godina mogo biti oslobodjen i vojske i radne obaveze na osnovu sina.ASD je napisao/la: ↑11 nov 2023, 20:00Pa sad, mogli su imati tehnički 22 godine iskustva radnog + beneficije, jer su radili u jami. Nisam siguran da li su bili penzioneri. Mogu pitati oca kad se budem čuo s njim. Jedan je bio 1952-o godište (našao sam na fb). Faktički 92-e imao 40 godina. Drugi je bio godinu, dvije mlađi.alemsa je napisao/la: ↑11 nov 2023, 19:56
Mazge i goveda, sjetite se ovih riječi dok gledate saadašnji masakr powers of evil.
- ASD
- Kontakt:
To stvarno nisam siguran. O kakvim radnim obavezama je riječ?alemsa je napisao/la: ↑11 nov 2023, 20:02Da, ali ako si oslobodjen linije, imo si radnu obavezu da bi dobijao namarnice. Porodice sto su im clanovi uze porodice bili na liniji su dobijali na osnovu njih. E sad ne znam jel taj sa 40 godina mogo biti oslobodjen i vojske i radne obaveze na osnovu sina.
Pa civilna zaštita, kopaš rovove i tako to
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Saurman, Slatinash_7 i 14 gostiju.