Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Stoko židovsko genocidaška
Sarmica je napisao/la: ↑11 nov 2023, 15:13Vjetar puše, osjetim ga po svom licu, po odjeći, po okolišu koji odgovara na njegovo djelovanje, kao savijanje grana, podizanje lišća.
Ne osjetim nikakav vjetar jer sam imun, nemam osjetila, nemam sluha kojim ga čujem niti oči kojim vidim njegovo djelovanje, ali znam sve o njemu na osnovu knjiga i onoga što su mi drugi rekli.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Zamisli tog ludila u glavama takvih da čak i ovaj zlotvor teško sa njima na kraj izlazi… strašno.MortemHz je napisao/la: ↑11 nov 2023, 14:17Dobar video samo nije on extremna desnica već desni centar. On sam kaže da je teško sa njima sarađivati i da je morao sa njima u koaliciju jer mu je pao broj glasova. Neki dan je suspendovao onog debila od ministra koji je rekao kako je nuklearna na Gazu opcija, on pripada toj grupi.
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Samo budala ne bi dozvolila kisik tek rodjenim bebama...
Za to ne postoji strana budalo,**** vas strane vise.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ASD
- Kontakt:
Slažem se. Neka se predaju pa će humanitarnu pomoć svi dobiti bez žešće kontrole.
Ti si glup lik. Nije Izrael blokirao Gazu da te bebe pomru nego da Hamas stavi pod totalnu blokadu.
Isto tako smo mi napali koridor da bi zapadni dio RS-a pao pod blokadu, a ne da bebe pomru u Banja luci.

Vidim da je to tako po zapadnoj obali.ASD je napisao/la: ↑11 nov 2023, 16:57Slažem se. Neka se predaju pa će humanitarnu pomoć svi dobiti bez žešće kontrole.
Ti si glup lik. Nije Izrael blokirao Gazu da te bebe pomru nego da Hamas stavi pod totalnu blokadu.
Isto tako smo mi napali koridor da bi zapadni dio RS-a pao pod blokadu, a ne da bebe pomru u Banja luci.
Ajde ne seri vise **** te Izrael genocidni.
Kako bi ti i jos par majmuna ovdje lilo lazne suze da ne umiru druga neka djeca a ne muslimanska.Ma koliko krili iz vas izbija ta mrznja prema islamu i muslimanima.
FK SARAJEVO.
From the river to the sea....neka crknu dušmani
Danas gledam, jedan debil govori da treba slati pare hamasu da se ih podrzi, ako treba i ici ce se licno da se brani
rekoh, i hamas je pobio nevin narod, kaze neka je, da vide jevreji kako je 
Btw. Za vrijeme rata u BiH guzove je smjestio u njemackoj dok mu je zena bila u Bosni.

Btw. Za vrijeme rata u BiH guzove je smjestio u njemackoj dok mu je zena bila u Bosni.
naprijed rejal
Da ti nije taj jaran Sarmica?Sveti je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:32Danas gledam, jedan debil govori da treba slati pare hamasu da se ih podrzi, ako treba i ici ce se licno da se branirekoh, i hamas je pobio nevin narod, kaze neka je, da vide jevreji kako je

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- ASD
- Kontakt:
Da malo samo na sekundu odmaknem s teme, kad si se toga dotakao.Sveti je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:32Danas gledam, jedan debil govori da treba slati pare hamasu da se ih podrzi, ako treba i ici ce se licno da se branirekoh, i hamas je pobio nevin narod, kaze neka je, da vide jevreji kako je
Kod mene od oca 2 rođaka nisu bili u ratu jer su prestari. Imali 40 godina, a sinovi im bili u ratu kao maloljetni borci. Zamisli ta 2 retarda.