FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo Dudic 5 pobjeda od 6 tekmi jedini poraz od zvezde i to 4:3
Jagoda ko klop sve rjesava po 3-0 za 55 min
Stalice stuha sa grbavice govorit posle utakmice, i FK SARAJEVO je izgubilo od sloze Pena vrijedi vise nego kompletan grad konjic
Jagoda ko klop sve rjesava po 3-0 za 55 min
Stalice stuha sa grbavice govorit posle utakmice, i FK SARAJEVO je izgubilo od sloze Pena vrijedi vise nego kompletan grad konjic
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100% vec sam pisao i ja. Pogotovo u ovoj formi dok je. Vrijedilo bi jednu sezonu ako covjeku pase biti rezerva
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pored velike visine, ima fin osjećaj za gol i tehnika solidna. Svaka ekipa treba imati ovako visokog napadača.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 nov 2023, 14:40100% vec sam pisao i ja. Pogotovo u ovoj formi dok je. Vrijedilo bi jednu sezonu ako covjeku pase biti rezerva
-
- Kontakt:
Dao bi sad Catakovica za njega i to bez razmisljanja.Ali ode on u Borac nazalost.Vidjet cetefks74 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 14:47Pored velike visine, ima fin osjećaj za gol i tehnika solidna. Svaka ekipa treba imati ovako visokog napadača.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 nov 2023, 14:40100% vec sam pisao i ja. Pogotovo u ovoj formi dok je. Vrijedilo bi jednu sezonu ako covjeku pase biti rezerva
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imamo 3boda vise od Sloge
Peneranda ima platu mjesecnu ko cijeli tim Sloge
Ovo je za proucavati

Peneranda ima platu mjesecnu ko cijeli tim Sloge

Ovo je za proucavati

-
- Kontakt:
Ne razumije se niko u našoj ligi, osim onih u Zrinjskom. Oni rade sistemski.
Feđa lagan
Kako mi ovakve price idu na zivce, tipa Renan ima platu ko citava sloga imamo 3 boda vise, koliko ovaj ima platu koliko ima ovaj..
Zamene ponos kad cujem da je FK SARAJEVO placa 4x vise od bili koje ekipe u pl bh. ZASTO zato sto znam da ce doc vrijeme kad ce to placanje pokazat efekat, takodje to placanje je brendiranje nas i poziciranje nas onako kako je ovaj klub bio od postanjka.. gledao sam interview sa starim igracim u vrijeme jugoslavije i uvjek se FK SARAJEVO spominjalo kao najveci klub najbogati i klub koji je bilo medju 5 najaci klubova u jugi po plateznoj moci..
Selektor piksi kaze da ga je nas Direktor kontaktirao 2 puta da dodje kod nas. Takodje sliskovic je izjavio da je Susicu ugovor ponudjen dok je bio u bolnici i kad se nije znalo hocel vise se i bavit fudbalom dok recimo njemu Velez nije mogo da produzi ugovor (trazio kes nije htio kafane)
Takodje Skoro je izjavio da nije htio doc u FK SARAJEVO jer je vidio kakva je konkurencija i kaze da sam Mesi nebi se mogo izborit za prvih 11 kaze kod vase je mnogo lakse jer je to bio nizi rang igranja. Cak izmedju redova se vidi da navija ZA FK SARAJEVO
Nikola Nikic izjavio da su svi nadi igraci bili bolji od svakog njihovog i da je Paja bolji bio nego on.
Isto piksi spominje SUSICA da je bio minimum Mesi, takvig igraca FK SARAJEVO prodaje za 400 k km u psg, dok recimo njegov konkurenti iz zelje bazdarevic ide u francusku za 50 k km
Tako nekoji dan Bulic govori da FK SARAJEVO DAJE plate preko milion km,, meni srce ko dzamija. TITULE SU BITNE KUPOVI SU BITNI ALI BRENDIRANJE KLUBA POZICIJA KLUBA CE DOC NA SVOJE..
Zrinjski da osvoji le nemoze U RANG SA FK SARAJEVOM jer upravo ovo.. ZRINJSKI NIKAD NEMOZE PRIUSTIT IGRACA NASEG MI MOZEMO NJIHOVOG da nepricam ove iz doljnjeg doma zeljko velez i ta buranija
Zamene ponos kad cujem da je FK SARAJEVO placa 4x vise od bili koje ekipe u pl bh. ZASTO zato sto znam da ce doc vrijeme kad ce to placanje pokazat efekat, takodje to placanje je brendiranje nas i poziciranje nas onako kako je ovaj klub bio od postanjka.. gledao sam interview sa starim igracim u vrijeme jugoslavije i uvjek se FK SARAJEVO spominjalo kao najveci klub najbogati i klub koji je bilo medju 5 najaci klubova u jugi po plateznoj moci..
Selektor piksi kaze da ga je nas Direktor kontaktirao 2 puta da dodje kod nas. Takodje sliskovic je izjavio da je Susicu ugovor ponudjen dok je bio u bolnici i kad se nije znalo hocel vise se i bavit fudbalom dok recimo njemu Velez nije mogo da produzi ugovor (trazio kes nije htio kafane)
Takodje Skoro je izjavio da nije htio doc u FK SARAJEVO jer je vidio kakva je konkurencija i kaze da sam Mesi nebi se mogo izborit za prvih 11 kaze kod vase je mnogo lakse jer je to bio nizi rang igranja. Cak izmedju redova se vidi da navija ZA FK SARAJEVO
Nikola Nikic izjavio da su svi nadi igraci bili bolji od svakog njihovog i da je Paja bolji bio nego on.
Isto piksi spominje SUSICA da je bio minimum Mesi, takvig igraca FK SARAJEVO prodaje za 400 k km u psg, dok recimo njegov konkurenti iz zelje bazdarevic ide u francusku za 50 k km
Tako nekoji dan Bulic govori da FK SARAJEVO DAJE plate preko milion km,, meni srce ko dzamija. TITULE SU BITNE KUPOVI SU BITNI ALI BRENDIRANJE KLUBA POZICIJA KLUBA CE DOC NA SVOJE..
Zrinjski da osvoji le nemoze U RANG SA FK SARAJEVOM jer upravo ovo.. ZRINJSKI NIKAD NEMOZE PRIUSTIT IGRACA NASEG MI MOZEMO NJIHOVOG da nepricam ove iz doljnjeg doma zeljko velez i ta buranija
Iskreno nisam nimalo optimističan glede današnje utakmice,nekako smo kilavi brate a Pošušje je fina ekipica volio bih da griješim al... vidjećemo
-
- Kontakt:
Veceras pobjeda. 

-
- Kontakt:
ZRINJSKI NIKAD NEMOZE PRIUSTIT IGRACA NASEG MI MOZEMO NJIHOVOG da nepricam ove iz doljnjeg doma zeljko velez i ta buranijaPitar6785 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 16:37Kako mi ovakve price idu na zivce, tipa Renan ima platu ko citava sloga imamo 3 boda vise, koliko ovaj ima platu koliko ima ovaj..

Sofascore:
Posušje -Sarajevo 2,20 3,20 3,00

Posušje -Sarajevo 2,20 3,20 3,00
Okrenule su se kvote skroz svugdje,vjerovatno se trpa na Posušje negdje

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Od 2015 ide to pretplacivanje igraca i jesmo li se nesto izdigli od ostalih? Ne znam kad ce doci to vrijeme kad ce nam se to placanje isplatiti?Pitar6785 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 16:37Kako mi ovakve price idu na zivce, tipa Renan ima platu ko citava sloga imamo 3 boda vise, koliko ovaj ima platu koliko ima ovaj..
Ja bi prije rekao da nemamo dovoljno sposobne ljude u vrhu
kluba da vode klub uspijesno,odnosno da se izdvojimo u ligi,kad imas pare, imas uslove i sve drugo a ne istices se onda moze biti samo do ljudi u vrhu,ili da je neka muljaza oko kluba.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Svaka cast Vidicu na golovima, ali nisam siguran da bi to kliknulo. Super je za ekipe tipa Sloge, idealan. Ljudi igraju na kontre, prekide, borbu, gadjaju ga centarsutevima. Savrseno se uklapa tu. On bi sjeo ko budali samar da nas Husref vodi, ali mislim da Rozman ima neke druge ideje. Jedino ako bi momak htio da sjedi na klupi i da ulazi kad se mora bunariti, onda ok.
Te price o budzetu, razlikama i to, nije fer Mirvicu predbacivati. Da je grijesio jeste, ali hajmo malo realnosti. Tan je usao u klub prije 10 godina. Znaci imali smo 10 godina fore da napravimo sistem, da razvaljujemo sve i prepisavamo ligu, igramo ako ne redovno onda povremeno euro takmicenja.
Nismo to uradili, prokockali smo to donekle, a konkurencija je ojacala. Sad imas Izraelske pare u Zrinjskom koji igra konf. ligu, Borac sa Vicom, Arapi ulaze kod kona na zimu, Velez se probudio, ove manje ekipe tipa Sirokog, Sloge, Posusja mogu svakome bodove uzeti. Ali isto tako, treba se ponekad podsjetiti i izbrojati trofeje PLBiH prije i poslije Tana. Istina je negdje izmedju, puno se i napredovalo, samo sto nismo mi jedini napredovali zadnjih godina. Na nama je da radimo i guramo sad jos jace.
Te price o budzetu, razlikama i to, nije fer Mirvicu predbacivati. Da je grijesio jeste, ali hajmo malo realnosti. Tan je usao u klub prije 10 godina. Znaci imali smo 10 godina fore da napravimo sistem, da razvaljujemo sve i prepisavamo ligu, igramo ako ne redovno onda povremeno euro takmicenja.
Nismo to uradili, prokockali smo to donekle, a konkurencija je ojacala. Sad imas Izraelske pare u Zrinjskom koji igra konf. ligu, Borac sa Vicom, Arapi ulaze kod kona na zimu, Velez se probudio, ove manje ekipe tipa Sirokog, Sloge, Posusja mogu svakome bodove uzeti. Ali isto tako, treba se ponekad podsjetiti i izbrojati trofeje PLBiH prije i poslije Tana. Istina je negdje izmedju, puno se i napredovalo, samo sto nismo mi jedini napredovali zadnjih godina. Na nama je da radimo i guramo sad jos jace.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 11 nov 2023, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
**** kladaru neka vcs odigraju jako i tri boda da uzmemo, u suprotnom nije nikako dobro , trese nam se i trece mjesto, sa pobjedom je to druga prica jako momci od prve minute !
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Kvota na mjestu teren katastrofa ovi izvukli x protiv Zrinjskog da su imali malo srece mozda bi i na koševu izvukli x..
Sto je najgore imam osjecaj da mozemo lagano ovo dobiti.
Sto je najgore imam osjecaj da mozemo lagano ovo dobiti.
- Osttribine
- Kontakt:
Nemoj tako, oni povezuju kao nesta, rekose strucnjaci sa foruma

Mene vise strah veceras ovih silnih pobjeda nad Posusjem godinama pa da ne prekinu tu tradiciju bas u nevakat sada kad su nam bodovi prijeko potrebni. Sretno nam

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Haksss i 39 gostiju.