Za isti razlog (blokada) možeš i nas nazvati fanaticima. Jer se isto desilo i za vrijeme našeg rata kada smo pokušali zajedno s Hrvatima osloboditi Koridor.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
relax smiri se pogledaj svoje izvore jos jednom, pa onda racionalno komentarisi
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Stvarno sam te fno pitao kojim, evo daj mi nazive ratova ili nešto?
-
Biden lista 13:
1945-1949 Harry S. Truman
1949-1953 Harry S. Truman .
1953-1961 Dwight D. Eisenhower
1961-1963 John F. Kennedy
1963-1965 Lyndon B. Johnson
1965-1969 Lyndon B. Johnson
1969-1973 Richard M. Nixon
1973-1974 Richard M. Nixon
1974-1977 Gerald R. Ford
1977-1981 Jimmy Carter
1981-1989 Ronald Reagan
1989-1993 George Bush
1993-2001 Bill Clinton
2001-2009 George W. Bush
2009-2017 Barack Obama
2017-2021 Donald J. Trump
2021- Joseph R. Biden
--
....sve drugo će proći!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šejtani hodaju na zemlji
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa bebe koje umiru idu na dušu hamasa isto kao i izraela.
Kao što su spaljene bebe od strane Hamasa također išle na dušu obje strane.
Dosad je sva humanitarna pomoć koja je isla u gazu a isli su i ozbiljni novci bila iskorištena za gradnju infrastrukture i kupovanje naoruzanja za napad na izrael.
Ne znam tko je ocekivao da strana koja ratuje s tobom usputno ti salje sve resurse da bi se ti mogao boriti s njima
Kao što su spaljene bebe od strane Hamasa također išle na dušu obje strane.
Dosad je sva humanitarna pomoć koja je isla u gazu a isli su i ozbiljni novci bila iskorištena za gradnju infrastrukture i kupovanje naoruzanja za napad na izrael.
Ne znam tko je ocekivao da strana koja ratuje s tobom usputno ti salje sve resurse da bi se ti mogao boriti s njima
1948 Arab–Israeli WarOldTownDistrict je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:16Stvarno sam te fno pitao kojim, evo daj mi nazive ratova ili nešto?
Six-Day War
Yom Kippur War
it's football day
Toliko se ispsovao i iznervirao a na kraju sva sreca pogresna informacijaRobust je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:14
relax smiri se pogledaj svoje izvore jos jednom, pa onda racionalno komentarisi

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zamisli da ti uđem u kuću ili stan i kažem ti da napustiš jer je to sada moje.Evander je napisao/la: ↑11 nov 2023, 10:41Ja sam slagao sta?
Da su Izrelci rasturili Arape u svim ratovima?
Da Arapi zele unistiti sve Zidove, ali ne mogu jer su ovi puno napredniji?
Da su Izraelci bruatlni u cinjenju ratnih zlocina, ali da bi Arapi bili i gori, da im se moze?
Da Palestinci jedino sto smatraju za prihvatljivo je unistenje Izraela?
Da se od 1947. Izraelci tamo bore za cisti opstanak?
Da je uvijek u istpriji vrijedilo pravilo, ko je jaci tlaci o da se zlocin ocito isplati.
Da ovo sto se desava Palestincima, a desavaju im se grozne stvari, ni izdaleka nisu najveci zlocini unazad 70 godina. Na zalost, u svijetu ima i gprih zlocina. Uzimomo primjer Kurda, koje su ubijali i Turci i Iracani nemilice i kojima se ne dozvoljava drzao, slicno kao Palestincima. Pa zatim Sudan, Jemen, Ujguri, Rohinje...
Sam tvoj potpis, gocori dovoljno o tebi. Ti bi prvi bio sretan da se svi Zidovi istrijebe.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Meni je zao sto je neka normalna raja prestala ovdje pisati a ostali ovi glumci moralisti koji se samo bave s tim šbbkbb i koji se trude izjednačavati krivicu za ubijenu djecu.
Koliki su strah židovi ulili u kosti ljudima i narodima od WWII da se ne smije spominjati židovski narod, jevreji osim u kontekstu stradanja i žrtve, dok su za kontekst zločina i zlodjela koji čine decenijama i stolječima skovali riječ 'cionist', kao da se radi o nekome drugom, a ne o njima.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Meni ti ratovi ne idu sa “ IDF se pokazao u mnogo ratova, pa i u ovom trenutnom djeluju besprijekorno”.
Konstantacija ništa više.
....sve drugo će proći!
Sta je sa jevrejima koji protestvuju protiv Izraela i zlocina koji se desava, gdje onda njih svrstavas?Sarmica je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:31Koliki su strah židovi ulili u kosti ljudima i narodima od WWII da se ne smije spominjati židovski narod, jevreji osim u kontekstu stradanja i žrtve, dok su za kontekst zločina i zlodjela koji čine decenijama i stolječima skovali riječ 'cionist', kao da se radi o nekome drugom, a ne o njima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gdje ces se sa husikom raspravljat, sad je jos vise zglajzo nego tamo sto je na koroni bio.
Pa jesu to napravili da ono kritikovanje Izraela znaci antisemitizam. Imam pravo da kritikujem svaku drzavu/vladu, oni nisu neki izuzetak niti su imuni na to. Posebno ne sad, kad svi vide sta rade.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Trauma najvećeg genocida u modernoj istoriji daje za pravo da se jevrejski narod ne spominje, druga stvar je da su izrodi među njima činili zlo i uništili to pravo.Sarmica je napisao/la: ↑11 nov 2023, 12:31Koliki su strah židovi ulili u kosti ljudima i narodima od WWII da se ne smije spominjati židovski narod, jevreji osim u kontekstu stradanja i žrtve, dok su za kontekst zločina i zlodjela koji čine decenijama i stolječima skovali riječ 'cionist', kao da se radi o nekome drugom, a ne o njima.
Ne znam odakle ti tolika dehumanizacija Jerveja koja ukazuje na opšte neznanje o tim ljudima (svakako ako misliš da nisam u pravu, slobodno me razuvjeri argumentima - mimo pitanja Palestine) koji kao svaka nacija/religija je dobar, loš, zao kroz istoriju.
Cionizam je političko i ideološko opredjeljenje koje koristi religiju, baš kao što su druge religije korištene i koriste se danas.
....sve drugo će proći!
Morate shvatiti da postoje ljudi ba koji su empaticni ,koje ovo sve fkt boli...nbt cija su djeca..izraelska,palestinska...imal iko ovdje svoju djecu ba,pogledajte ih jestel vi normalni da vas nista ovo ne pogadja?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mene zbog tog cudi da svi vojno sposobni nisu uzeli pusku.
Antisemitizm je ovo sto husika radi, gdje kroz lazne clanke, pseudohistoriju provlaci citav jevrejski narod ne bil im natovario zlocinacko genociodan gen. I isto tako oni koji prizivajilu nestanke, ubistva, hitlere, gasne komore...
Kad neko kaze idf je zlocinacki sto i jeste, i ako se neko ukljuci i kaze ma ja, to su jevreji zidovi cionisti, treba to uklonit, to je antisemitizam. Osudio si citav narod od pocetka njihove nacije do danas zato sto je neko sad napravio nesto lose od njih.
Kad neko kaze idf je zlocinacki sto i jeste, i ako se neko ukljuci i kaze ma ja, to su jevreji zidovi cionisti, treba to uklonit, to je antisemitizam. Osudio si citav narod od pocetka njihove nacije do danas zato sto je neko sad napravio nesto lose od njih.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lol89, rio_Ferdy88 i 12 gostiju.