Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Iran šuti i dalje kao i sve arapske zemlje. Pickice obične
Kakva je ovo Izraelska pjevacica u Bosanskom kulturnom centru
Kazu koncert ima
Vidim bruku murije okolo
Kazu koncert ima
Vidim bruku murije okolo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sve ja mogu da shvatim, moguće da su neki od forumaša Jevreji, da jednostavno podržavaju tu zionističku ideologiju - nemam ništa protiv toga, svako ima svoju percepciju stvari, ali da možeš biti i dalje tako hladan i bez zrna empatije, te da imaš snage podržavati ovo što radi Izrael mi je strašno, pod "ovo" mislim apsolutno suludo granatiranje bolnica, te uništavanje istih.
Tvoje dijete, nana, sestra ili majka se mogla naći u toj poziciji, zbog neke terorističke grupe i ti ljudi treba da ispaštaju. Jedina bolnica specijalizovana za liječenje raka (i to najviše djece) je napadnuta, halo
Kakvi tuneli, kakvi bunkeri - postoji li neka granica koju genocidaši neće preći? Postoji li neka granica, nakon koje će i Biden i ova kvazi elita reći, e sad je dosta. Stvarno razumijem i neke pokušaje trollovanja, razumijem da neko nije vidio pič.ke mjesecima, pa ovdje traži pažnju, ali zar se ne možemo složiti da je ovo previše?
Ma @FoSte95 nastavit će da šute, niko neće Ameriku direktno protiv sebe, jasno mi je to donekle, ali makar nek se suzdrže dvoličnih komentara, jer samo ispadaju smiješni (brk hah). Reality zvijezda Nasrallah sutra drži govor u 16h, tako da ukoliko nekog zanima hutba, odnosno islamsko predavanje na temu časti, nek si stavi reminder, jer Hezbollah očigledno samo za to služi.
Tvoje dijete, nana, sestra ili majka se mogla naći u toj poziciji, zbog neke terorističke grupe i ti ljudi treba da ispaštaju. Jedina bolnica specijalizovana za liječenje raka (i to najviše djece) je napadnuta, halo

Ma @FoSte95 nastavit će da šute, niko neće Ameriku direktno protiv sebe, jasno mi je to donekle, ali makar nek se suzdrže dvoličnih komentara, jer samo ispadaju smiješni (brk hah). Reality zvijezda Nasrallah sutra drži govor u 16h, tako da ukoliko nekog zanima hutba, odnosno islamsko predavanje na temu časti, nek si stavi reminder, jer Hezbollah očigledno samo za to služi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, davno je to rezervisano za nju. Pojačano je prisustvo policije u jevrejskim, izraelskim (iako mislim da nemaju ništa u Sarajevu) i palestinskim objektima od 7. oktobra, odnosno par dana poslije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20 minuta laprdanja u prazno kako su Amerikanci i Izraelci najgori i da dobro paze šta rade, da će im biti ovo ili ono itd.Surreal je napisao/la: ↑10 nov 2023, 21:04Sve ja mogu da shvatim, moguće da su neki od forumaša Jevreji, da jednostavno podržavaju tu zionističku ideologiju - nemam ništa protiv toga, svako ima svoju percepciju stvari, ali da možeš biti i dalje tako hladan i bez zrna empatije, te da imaš snage podržavati ovo što radi Izrael mi je strašno, pod "ovo" mislim apsolutno suludo granatiranje bolnica, te uništavanje istih.
Tvoje dijete, nana, sestra ili majka se mogla naći u toj poziciji, zbog neke terorističke grupe i ti ljudi treba da ispaštaju. Jedina bolnica specijalizovana za liječenje raka (i to najviše djece) je napadnuta, haloKakvi tuneli, kakvi bunkeri - postoji li neka granica koju genocidaši neće preći? Postoji li neka granica, nakon koje će i Biden i ova kvazi elita reći, e sad je dosta. Stvarno razumijem i neke pokušaje trollovanja, razumijem da neko nije vidio pič.ke mjesecima, pa ovdje traži pažnju, ali zar se ne možemo složiti da je ovo previše?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma ovo nije nikakav rat, prerasta u totalno ludilo. Ovi ne planiraju prestati, a ovi neće pustiti taoce bez blagoslova ovih iz Katara
Zna se ko vuče konce i ko bi ovo mogao zaustaviti za sat vremena.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kakav egipat.Nula bodova,seoske varalice.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nisu to seoske varalice. problem su vlade, korumpirane i pro cionističe vlade. Uticaj cionista na okolne vlade je veliki i dugotrajno pripreman, Pored toga, mnogi vladari su kripto jevreji. ovo se spremalo i pripremalo decenijama.
Al kad ti skontaš '99 su bombardovali Srbiju da se ne bi na Kosovu desila nova Srebrenica, a sada niko i ne pomišlja da bombarduje Izrael a dešava se genocid u Palestini
Ne postoji, jednostavno treba se pomiriti s tim, ali eto hipoteticki sta treba da se desi da se svijet okrene protiv Izraela? Ja ne mogu naci nijedan razlog, prejak je lobi. Zivim na Zapadu, ali muka mi je praitit njihove medije i politicare, znam da oni sami imaju drugacije misljenje, ali jednostavno moraju raditi kako im se naredi iz Amerike, to je tako ocigledno da nema ko sta reci kako je drugacije.Surreal je napisao/la: ↑10 nov 2023, 21:04Sve ja mogu da shvatim, moguće da su neki od forumaša Jevreji, da jednostavno podržavaju tu zionističku ideologiju - nemam ništa protiv toga, svako ima svoju percepciju stvari, ali da možeš biti i dalje tako hladan i bez zrna empatije, te da imaš snage podržavati ovo što radi Izrael mi je strašno, pod "ovo" mislim apsolutno suludo granatiranje bolnica, te uništavanje istih.
Tvoje dijete, nana, sestra ili majka se mogla naći u toj poziciji, zbog neke terorističke grupe i ti ljudi treba da ispaštaju. Jedina bolnica specijalizovana za liječenje raka (i to najviše djece) je napadnuta, haloKakvi tuneli, kakvi bunkeri - postoji li neka granica koju genocidaši neće preći? Postoji li neka granica, nakon koje će i Biden i ova kvazi elita reći, e sad je dosta. Stvarno razumijem i neke pokušaje trollovanja, razumijem da neko nije vidio pič.ke mjesecima, pa ovdje traži pažnju, ali zar se ne možemo složiti da je ovo previše?
Kad vidim kakvi su sad u propagiranju, sve vise sumnjam da je Rusija uradila nesto pogresno proslih godina.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno je da empatije nema ni 1% i konstantno se pokušava naći neko opravdanje, bar malo da ublaže. Treba reći pravim imenom šta je ovo a to je genocid. Kao što sam više puta rekao mi kao čovječanstvo smo pali na ovom ispitu, vlade dopuštaju da se genocid dešava pred nosom i ne smiješ reći da je to to. Ne smiješ se pobuniti, sutra će svi ovi da pametuju oko ljudskih prava.Surreal je napisao/la: ↑10 nov 2023, 21:04Sve ja mogu da shvatim, moguće da su neki od forumaša Jevreji, da jednostavno podržavaju tu zionističku ideologiju - nemam ništa protiv toga, svako ima svoju percepciju stvari, ali da možeš biti i dalje tako hladan i bez zrna empatije, te da imaš snage podržavati ovo što radi Izrael mi je strašno, pod "ovo" mislim apsolutno suludo granatiranje bolnica, te uništavanje istih.
Idemo dalje, samo treba bombardovati bolnice, ne treba stati, ima jedan od Hamasovih ljudi se tu sakrio, ovi ostali su kolaterna šteta. Trenutno je u tijeku bombardovanje al-Shifa bolnice.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da još jednom ponovim za ove genocidaše - dao Bog da svi IDF-ovci izginu u Gazi i van Gaze i sva cionistička gamad koja podržava i opravdava genocid i raduje se masakru nad djecom Gaze i onima koji to ne osuđuju (genocid). Vi, forumški genocidaši vjerujem da se nalazite u ovome.
Još jedan promašaj i pokazivanje neznanja. Izrael vuče konce. USA je samo njihova **** i pudlica. Kome to nije jasno, pa...ko mu je kriv.
Da Palestinci imaju 40% onoga što izrael ima, izrael bi već bio bivši. Kukavice samo na civile smiju, bombe i sl.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.