FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Daj ljudi nemojte ulaziti priču sa ovim kompleksašima iz SA. Nema potrebe za tim. Znaju oni jsko dobro ko je Borac i sigurno nisu kopetentni da ocjenjuju bilo šta osim svog kluba. A on je njima najveći i to je normalno. Ništa čudno. To što oni hoće ovi svojim upadicama da stave Borac na neku marginu to samo govori koji su kompleksi u pitanju. Ogromni kompleksi! Ljudi su i otišli zbog toga sa foruma zato što to i moderator to dozvoljava. I oni su istomišljenici. Ne pišu oni samo o Borcu i Banjaluci, pišu oni i o TZ, ZE, MO ali smo im mi trn u oku. Imamo sportsku istoriju ne samo fudbalsku. To im smeta i znaju to jako dobro ali kad skontaju onda pričaju da je u to vrijeme u BL živio i Mujo i Alija i Ivo. Neko spomenu nema drugih nacija u BL. Kompleksaši koliko ima Srba u SA?
E sad bićemo prvi mi ili vi ali to nije važno pošto se u ovoj neorganizovanoj državi fudbal više neće igrati od 1.04. ni reprezentacija koju voli svaki peti građanin BiH upravo zbog ove vaše arogancije i intelektualnog vlasništva zvano BiH koje samo vama pripada pa zato i propada. Jer nama je sve jedno. Od saveza ništa nije građeno po BL nego po ZE i to samo budala može projektovati da se u najzagađenijem gradu izgradi relativno dobra infrastruktura, sfor gradi tj. renovira Grbavici Koševo a pošto smo mi za 1 mjesec uspijeli da renoviramo Gradski da se Evropa može igrati na njemu i to od svojih para to vas boli jer ste kompleksaši i svjesni toga.
Znam da ćete ovo obrisati jer ste ista priča! Poz iz preljepe Banja Luke vama u mahali!
E sad bićemo prvi mi ili vi ali to nije važno pošto se u ovoj neorganizovanoj državi fudbal više neće igrati od 1.04. ni reprezentacija koju voli svaki peti građanin BiH upravo zbog ove vaše arogancije i intelektualnog vlasništva zvano BiH koje samo vama pripada pa zato i propada. Jer nama je sve jedno. Od saveza ništa nije građeno po BL nego po ZE i to samo budala može projektovati da se u najzagađenijem gradu izgradi relativno dobra infrastruktura, sfor gradi tj. renovira Grbavici Koševo a pošto smo mi za 1 mjesec uspijeli da renoviramo Gradski da se Evropa može igrati na njemu i to od svojih para to vas boli jer ste kompleksaši i svjesni toga.
Znam da ćete ovo obrisati jer ste ista priča! Poz iz preljepe Banja Luke vama u mahali!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
koji crni stream,pa mi smo sajt dobili prije par mjeseci iako ga nekoliko banjaluckih klubova ima vec par godinaharis10 je napisao/la:Ajd Banjalucani napravite neki stream preko neta za sve one koji zele gledat tekmu a nisu u mogucnosti otic,morate bit u trendu,ipak pucate na 1 mjesto

a posto se igra u 18h,znaci nece biti ni radio prenosa,rezultat ces saznati tek jedno pola sata nakon utakmice

nemoj da te zbunjuje ono 0-0 na teletextu sto kod nas stoji do 90+,pa onda odjednom,hop,4-1!

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- bosanac723
- Kontakt:
LEŠINAR je napisao/la:Daj ljudi nemojte ulaziti priču sa ovim kompleksašima iz SA. Nema potrebe za tim. Znaju oni jsko dobro ko je Borac i sigurno nisu kopetentni da ocjenjuju bilo šta osim svog kluba. A on je njima najveći i to je normalno. Ništa čudno. To što oni hoće ovi svojim upadicama da stave Borac na neku marginu to samo govori koji su kompleksi u pitanju. Ogromni kompleksi! Ljudi su i otišli zbog toga sa foruma zato što to i moderator to dozvoljava. I oni su istomišljenici. Ne pišu oni samo o Borcu i Banjaluci, pišu oni i o TZ, ZE, MO ali smo im mi trn u oku. Imamo sportsku istoriju ne samo fudbalsku. To im smeta i znaju to jako dobro ali kad skontaju onda pričaju da je u to vrijeme u BL živio i Mujo i Alija i Ivo. Neko spomenu nema drugih nacija u BL. Kompleksaši koliko ima Srba u SA?
Izvinjavam se ako sam se postavio kao provokator, to ni u kom slucaju nisam mislio, nego sam jednostavno pitao. U slucaju da se savez suspenduje, pricali se sta u vezi prodaje igraca, daljnih koraka, itd. Ja nisam dosao pisat na ovoj temi da provociram, niti da bilo koga vrijedjam. Ja s neutralne strane gledam svakog kluba u BiH i zelim svakom klubu uspjeh. Jednostavno pitam kao navijac fudbala i sporta, nista vise od toga, a vi sto mene napadate je vasa stvar. toliko od mene
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
ma popustite malo s tim suspenzijama,ako se desi,onda cemo razglabati sta i kako....
- bosanac723
- Kontakt:
Nekontam kako od jednostavnog pitanja u vezi kluba FK Borac, odmah postane da napadam Pravoslavce? mene isto tako interesuje kako ce igraci sarajeva nabavljat konzerve i selamu ako savez bude suspendovan, toliko o mom nacionalizmu, fasizmu, kataklizmu..Dule 078 je napisao/la:ma popustite malo s tim suspenzijama,ako se desi,onda cemo razglabati sta i kako....
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Jos jedan reprezentativac iz Borca, budite ponosni.
Darko Maletic.
Darko Maletic.

bosanac723 je napisao/la:Nekontam kako od jednostavnog pitanja u vezi kluba FK Borac, odmah postane da napadam Pravoslavce? mene isto tako interesuje kako ce igraci sarajeva nabavljat konzerve i selamu ako savez bude suspendovan, toliko o mom nacionalizmu, fasizmu, kataklizmu..Dule 078 je napisao/la:ma popustite malo s tim suspenzijama,ako se desi,onda cemo razglabati sta i kako....
Uopšte nisam mislio na tebe, nego na ove kompleksaše koji su pisali prije tebe o Borcu i Banjaluci.
Tvoje pitanje u svakom slučaju jeste provokativno ali odgovor zavisi od jedne činjenice da ki će uopšte biti suspenzije? To ćemo znati 01.04. do tada niko nema planove oko igrača. Takođe mislim da sa ovim timom možemo napraviti više nego bilo koji klub iz BiH na međunarodnoj sceni. Naravno treba ce nam i srece. Oko prodaje i dolaska igrača ja i ti ćemo fino diskutovati u junu jer tad ćemo biti puno pametniji nego danas, znaćemo više.
A da je moj predhodni post bio 100% ispravan govori i činjenica da je gost jednog političkog magazina Ivica Osim. Željezničar je politički projekt a ne Borac to trenutno dokazuje emisija koja je u toku.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Da li se nasmijati na ovo, da li zaplakati, ili šta?LEŠINAR je napisao/la:A da je moj predhodni post bio 100% ispravan govori i činjenica da je gost jednog političkog magazina Ivica Osim. Željezničar je politički projekt a ne Borac to trenutno dokazuje emisija koja je u toku.
Ti ćeš nešto prigovarati gospodinu Ivici Osimu? Da li gospodin Osim priča o politici?
Ovo su ti besplatne životne lekcije, slušaj i uči.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Pa pošto ga oslovljavaš sa gospodin, onda zaplači. Pokazao je on koliki je gospodin! Emisija je politička i sportisti nemaju šta tu da traže. Prilog prije toga je takođe politički. Novinar koji postavlja pitanja je prije političar nego novinar. A taj tvoj gospodin se odazvao pozivu u jednu političku emisiju pošto je njen karakter zapravo sportski? Nije ni čudo što na forumu onda ovakve gluposti pišete. Da bi odgledali prilog o svom klubu prvo morate odgledati par političkih lekcija. E na ovo ću se ja nasmijati

a evo i dokaza sa druge teme koji ide u prilog mojim riječima:

chichak je napisao/la:Na 60 minuta Ivica Osim pa ko zeli da cuje neka okrene na ftv,nakon Dodika i Jovana.
Ovo nije bio prilog o našem klubu, ovo je bio prilog o životu.LEŠINAR je napisao/la: Da bi odgledali prilog o svom klubu prvo morate odgledati par političkih lekcija. E na ovo ću se ja nasmijati![]()
![]()
Ipak sam se nasmijao. Dotični novinar je član Upravnog odbora FK Sarajevo. Bez obzira na to, ova tvoja rečenica je besmislena. Ja neću reći da je Borac politički projekat. Ali, hajde ti meni objasni, kako si ti zaključio da Željo jest, samo da vidim taj način razmišljanja?LEŠINAR je napisao/la:Željezničar je politički projekt a ne Borac to trenutno dokazuje emisija koja je u toku.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
LEŠINAR je napisao/la:Pa pošto ga oslovljavaš sa gospodin, onda zaplači. Pokazao je on koliki je gospodin! Emisija je politička i sportisti nemaju šta tu da traže. Prilog prije toga je takođe politički. Novinar koji postavlja pitanja je prije političar nego novinar. A taj tvoj gospodin se odazvao pozivu u jednu političku emisiju pošto je njen karakter zapravo sportski? Nije ni čudo što na forumu onda ovakve gluposti pišete. Da bi odgledali prilog o svom klubu prvo morate odgledati par političkih lekcija. E na ovo ću se ja nasmijati![]()
![]()
chichak je napisao/la:Na 60 minuta Ivica Osim pa ko zeli da cuje neka okrene na ftv,nakon Dodika i Jovana.
kakva nebuloza, djecko u razvoju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zaista mi te je žao , mladi čovječe!LEŠINAR je napisao/la:Pa pošto ga oslovljavaš sa gospodin, onda zaplači. Pokazao je on koliki je gospodin! Emisija je politička i sportisti nemaju šta tu da traže. Prilog prije toga je takođe politički. Novinar koji postavlja pitanja je prije političar nego novinar. A taj tvoj gospodin se odazvao pozivu u jednu političku emisiju pošto je njen karakter zapravo sportski? Nije ni čudo što na forumu onda ovakve gluposti pišete. Da bi odgledali prilog o svom klubu prvo morate odgledati par političkih lekcija. E na ovo ću se ja nasmijati![]()
![]()
kakav je svabo car...na pitanje onog blentavog novinara koji bi klubovi iz bih trebali igrati u buducoj regionalnoj ligi kaze velez,sarajevo,zeljo i borac
jadni bakir tamo nesto mu sugerise na celik,slobodu(a nije mu palo na pamet ni da pomene siroki i zrinjski)....
eto,vise nas kao klub cijeni takva legenda nego ova zeljina balavurdija na forumu koji pisu da smo niko i nista!

jadni bakir tamo nesto mu sugerise na celik,slobodu(a nije mu palo na pamet ni da pomene siroki i zrinjski)....
eto,vise nas kao klub cijeni takva legenda nego ova zeljina balavurdija na forumu koji pisu da smo niko i nista!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 15 mar 2011, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Pa znaš šta Dule, ovim što si rekao pokazuješ da nisi ćorava koka kad vidiš što se i vidi, s druge strane tvoj kolega Lešinar skontaće zašto mu je lako istresti blato po poštenu Čovjeku kakav je Švabo. Biće da više od pola intervjua nije ni odgledao, a to je tek mrva iz biografije ljudske gromade Ivice Osima. A teško da vidim boljeg čovjeka da govori o životu, pa i politici od svih BH političara sa scene od Osima, samo što on to ne radi revanšistički, provokativno, prepotentno, seljački i siledžijski, i mislim da bolje pozanje ukupan mentalitet i narav našeg čovjeka nego mnogi koji su na sceni. Biće da je tako sa svim velikim ljudima, haj'mo ih rušiti jer su njihova djela pa riječi, nedostižna za nas male i uskogrude. Jasno je da i Željo i Borac, a i svi ostali u ovoj ligi, moraju dobro zapeti da se približe evropskom fudbalu gdje su bili puno bliže prije 20ak god. Nije to samo igra na terenu, to je sve što ide uz savremeni fudbal, i život.
"Doviđenja, kako ste"
"Doviđenja, kako ste"
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Бањалучанин
- Kontakt:
& на овој " је % & пецне(с ? & стране) " $ " 5 страна препуцавања " оф "...
Ја $, не & $ &:"& % $ " ", % не " % ", Сарајево, ? $."
За ' су " " ", а не "!
? вас, " се " $... & је ", & је ", ? ?...
" је $ ' тренутно " у ? ", " $ ' " $ $ " ?...
% " $ ? то ¥ ", " ' ' у "...
Ја $, не & $ &:"& % $ " ", % не " % ", Сарајево, ? $."
За ' су " " ", а не "!
? вас, " се " $... & је ", & је ", ? ?...
" је $ ' тренутно " у ? ", " $ ' " $ $ " ?...
% " $ ? то ¥ ", " ' ' у "...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Uvijek sam se divio Ivici Osimu, iskreno, velika legenda i fudbalski znalac.
Samo sto je sada pao u mojim ocima gostujuci u emisiji nacionalistickog, sovinistickog i ucijenjivackog kova kao sto je 60 min. i njenog voditelj nacionaliste i soviniste Bakira. UZAS za jednu sportsku legendu, gadimi se.
Samo sto je sada pao u mojim ocima gostujuci u emisiji nacionalistickog, sovinistickog i ucijenjivackog kova kao sto je 60 min. i njenog voditelj nacionaliste i soviniste Bakira. UZAS za jednu sportsku legendu, gadimi se.
- Principatus
- Kontakt:
Zasto?SrdjanBL je napisao/la:Samo sto je sada pao u mojim ocima gostujuci u emisiji...

Zar je Osim u toj emisiji bio sovinistican ili nekako drugaciji nego inace?
Ili samo zadrzavanje u nekoj sobi ili prostoriji moze cvrstog covjeka da promjeni?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Čudilo bi me da ti se gade počinioci genocida i svi oni koji podržavaju te počinioce. U pravu si, UŽAS. Tebi se gadi jedna sportska i ljudska veličina u liku Ivice Osima. UŽAS.SrdjanBL je napisao/la:Uvijek sam se divio Ivici Osimu, iskreno, velika legenda i fudbalski znalac.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Dule 078 je napisao/la:kakav je svabo car...na pitanje onog blentavog novinara koji bi klubovi iz bih trebali igrati u buducoj regionalnoj ligi kaze velez,sarajevo,zeljo i borac![]()
Životami ti si bolestan ,koji bolan Široki koji Zrinjski pa kad su moj ŽELJO i tvoj BORAC igrali neke igre gdje bjehoše šb i zrinjski u pi materi... i Čelik uvjek nešto tamo amo a Osim reče naj realnije.
Jer si JEDAN JEDINI...........
po cemu nacionalistickaSrdjanBL je napisao/la:Uvijek sam se divio Ivici Osimu, iskreno, velika legenda i fudbalski znalac.
po cemu sovinisticka i
po cemu ucjenivacka emisija
vjerujem da ni pojma nemas sto samo si eto napisao da izgleda "bombasticno"
moze na privatne poruke nije problem

treba nam jos igraca iz BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.