Ovo sa Daviesom postaje prava drama...i iskreno koliko god mi bio drag ako nema želje ostati u Bayernu sretan mu put.
Bukvalno sve što je trenutno može zahvaliti Bayernu,ali mu je očigledno slava udarila u glavu.
Bayern je oduvijek imao igrače koji su s ponosom nosili crveni dres,ako misli da mu je u Realu bolje sretan put.
Eno i Lewa se usrećio u Barci već spominju d aće ga prodati u MLS.
Neće ga biti lako zamjeniti ali Bayern je i prije njega igrao fudbal i osvajao sve.
Jednostavno klub trenutno i jeste u fazi nekih važnih odluka,izmjena u timu.
Iskoristiti priliku i svi koji nemaju taj osjećaj ljubavi i privrženosti klubu ako imaju želju sretno.
Ponuditi svima ugovore i ko neće i nemora.
Po meni mnogo bitnije produžiti ugovore Musiali i Saneu.
Kimich isto neka se skontas do ljeta.
Realno koliko god mi trenutno imali padove u igri i oscilacije ovaj tim je izuzetno jak,uz ispravke grešaka u januaru mi možemo daleko i u LP i do titule u Bundesligi.
Malo me razočaralo što smo dozvolili da Ibrahimović i a otkupnu klauzulu,nakon toliko priče kakav je talenat sada bukvalno za 3 miliona gubimo igrača.
Mislim d apod hitno moraju završiti ovo sa sportskim direktorom,i uvesti pravilo produženja ugovora prije ulaska u zadnju godinu jer jednostavno tu postaneš taoci menadžera i igrača.
Ako je igrač dobar i zaslužuje daj mu više produži na vrijeme pa ako i želi poslije otići naplati debelo i to je to.
Ovako Musiala ako ne produži do ljeta i on će nas peglati cjeli sljedeću sezonu hoću neću i naravno oboriti cijenu baš.