Hamas objavio klanje i imali live prijenoseRollingPaper je napisao/la: ↑09 nov 2023, 21:45De sad nek mi neko objasni po kojem osnovu ovi ljudi nisu teroristi? Pa zamisli da ovo Hamas objavi, koliko bi svi pi.zdili ovde.

Ista bagra
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hamas objavio klanje i imali live prijenoseRollingPaper je napisao/la: ↑09 nov 2023, 21:45De sad nek mi neko objasni po kojem osnovu ovi ljudi nisu teroristi? Pa zamisli da ovo Hamas objavi, koliko bi svi pi.zdili ovde.
Odnosno pravi se jedna svjetska vlada već dugo vremena. No se iole gdje pobuni i time se protivi smaknu ga.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 nov 2023, 23:26Jevreji (zionisti) nisu vladari iz sjene, već su samo jedna od alatki.
Isto kao što su familiju Sauda postavili na tron, tako su dovukljali i Khomeinia (Indijac i UK obavjestajac) da bude vladar Perzijanaca.
Teroriziranje Izraela (genitiv jednine) znači teror prema IzraeluPensioner26 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 21:13Ove što minimiziraju teroriziranje Izraela želim da ih naši dobro poznati neprijatelji 90-ih protjeraju sa njihovog ognjišta dok mi koji se suosjećamo sa žrtvama Palestine cinično izjednačavamo zločine i govorimo kako nam je svejedno.
Brao streberu,evo ti banana a sad opet mrs u cosak.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 nov 2023, 07:08Teroriziranje Izraela (genitiv jednine) znači teror prema IzraeluPensioner26 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 21:13Ove što minimiziraju teroriziranje Izraela želim da ih naši dobro poznati neprijatelji 90-ih protjeraju sa njihovog ognjišta dok mi koji se suosjećamo sa žrtvama Palestine cinično izjednačavamo zločine i govorimo kako nam je svejedno.![]()
Jesi li i ti padao maternji jezik?mma_hz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 07:15Brao streberu,evo ti banana a sad opet mrs u cosak.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 nov 2023, 07:08Teroriziranje Izraela (genitiv jednine) znači teror prema IzraeluPensioner26 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 21:13Ove što minimiziraju teroriziranje Izraela želim da ih naši dobro poznati neprijatelji 90-ih protjeraju sa njihovog ognjišta dok mi koji se suosjećamo sa žrtvama Palestine cinično izjednačavamo zločine i govorimo kako nam je svejedno.![]()
Padao sam ti maternji,padao.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 nov 2023, 07:20Jesi li i ti padao maternji jezik?mma_hz je napisao/la: ↑10 nov 2023, 07:15Brao streberu,evo ti banana a sad opet mrs u cosak.ArtemisFowl je napisao/la: ↑10 nov 2023, 07:08
Teroriziranje Izraela (genitiv jednine) znači teror prema Izraelu![]()
Za to ti ne treba skole,vec samo zdravog razuma.Da vidis da cionisti cine genocid i etnicko ciscenje za to ti ne treba posebna skola vec samo odgoj i obrazovanje koje si dobio od roditelja,pod pretpostavkom da ti roditelji nisu umobolni cionisti.
Volio bi da forumaši koji ne shvataju neke stvari, na osnovo ovog što se dešava sada tamo U Palestini i raskrinkavanja cionističkih laži počnu da uzimaju i druge stvari sa kritikom i podozrenjem, kao npr ovaj rat pod kojom temom pišemo, koronu i druge stvari, jer ništa nije onako kako nam se prikazuje.Surreal je napisao/la: ↑10 nov 2023, 01:01Eno Netanyahu kaže da je "From the river to the sea..." poruka koja poziva na genocid i smrt.
Bolno je gledati koliko Izraelcima sve prolazi, još malo će rečenica ispasti gora od rokanja po djeci i civilima. Mada koliko očima zapada vrijedi jedan muslimanski život, ne bi me ni začudilo da se to desi.
Nijemci nose stogodisnju krivicu u genima. Njih da Izraelci bombarduju, ovi bi se njima izvinjavali opet, nema tu pomoci.RiNo je napisao/la: ↑10 nov 2023, 09:28Pratim juče njemačke medije kako izvještavaju o "ratu u Izraelu" te između ostaloga prenose izjavu SPDove Nancy Faeser koja kaže kako joj se srce slama jer židovska djeca imaju strah zbog odlaska u vrtić ili školu... bukvalno prave žrtve iz ničega.
S druge strane ni riječi o više o 4000 poginule djece u GaziBritanski ITV, STV, BBC mi djeluju puno objektivniji što se tiče ove teme. Nerijetko ubace goste poput Hind Hassan u udarnom terminu da iznesu činjenice o stanju u Gazi.
Cionisticki sljam.