Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

donDondon
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la donDondon » 09 nov 2023, 12:07

19vendetta87 je napisao/la:
09 nov 2023, 10:36
donDondon je napisao/la:
09 nov 2023, 09:30

kako izgledaju ti ljudi koji nekome salju pare,to nisu homosapiensi,150 eura slati nekom narkicu ,a u svakom gradu u nasoj drzavi imas najmanje po hiljadu osoba bez vode struje hljeba
A yebiga, ko ima viška, taj i šalje.
A u dosta slucajeva tiktokeri giftuju jedne druge tokom matcha, pa taj uzvrati njemu kad bude imao match, i tako u krug. A ima tu i zarade neke od pregleda na tiktok videima
nekad mi bude zao sto sam slusao roditelje i skolovao se ,pa haman do 25e.sto nisam glumio budalu sad bih milione imao
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 09 nov 2023, 12:33

09 nov 2023, 10:36
donDondon je napisao/la:

kako izgledaju ti ljudi koji nekome salju pare,to nisu homosapiensi,150 eura slati nekom narkicu ,a u svakom gradu u nasoj drzavi imas najmanje po hiljadu osoba bez vode struje hljeba
A yebiga, ko ima viška, taj i šalje.
A u dosta slucajeva tiktokeri giftuju jedne druge tokom matcha, pa taj uzvrati njemu kad bude imao match, i tako u krug. A ima tu i zarade neke od pregleda na tiktok videima
Takav ti je zivot, neko nema za kifle, neko ima i viska. :kafa:

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 09 nov 2023, 12:35

FoSte95 je napisao/la:
08 nov 2023, 20:22
BosniaBoston je napisao/la:
08 nov 2023, 19:02
Vučićeva opozicija su samo još radikalniji četalji
Ljudi oko Marinike su sve osim četalji
Cekaj, zar Vucic ima opoziciju? :rol:

Lik je stvorio opoziciju cisto eto onako da ne bi on dobio 99 % glasova. :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 nov 2023, 12:50

ArtemisFowl je napisao/la:
09 nov 2023, 09:52
Peru pare preko tiktoka
Ne, los je to nacin za pranje para, tiktok ti cini mi se uzme 50 posto oe svake donacije..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 09 nov 2023, 13:29

Na marginama jedva vidljiva vijest o novom snimku rušenja Starog u Mostaru, od otprilike pola sata u kojem je stalo sve što smo već ionako znali, ali sada i praktično. Ali ne može se 'progurati' od Dodik, Nešića, Jennifer Lopez i sl.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 nov 2023, 16:21

Izvjestaj EU komisije o BiH za 2023., izmedju ostalog kaze...
slika
- Bosnia and Herzegovina made no progress in harmonising rural development programmes and support measures;
- No progress was noted on quality policy. The legal framework still needs to be improved and harmonised with the relevant EU acquis and a clear distribution of competences in this area is needed;
- There was no progress on organic farming;
- In the area of general food safety, food safety rules and specific rules for feed, no progress was made in improving the current system to fulfil the public and animal health requirements for the export of bovine, ovine and caprine meat. This means the authorities still cannot reliably certify the necessary animal health statements contained in the certificate for the export of fresh meat and meat products to the EU market;
- No progress was made on veterinary policy and substantial work is still necessary on the control, prevention and eradication of communicable animal diseases;
- No progress was made concerning the placing on the market of food, feed and animal byproducts. Bosnia and Herzegovina’s food and feed control system is not yet aligned with the EU acquis.
Strasno kakvi debili vode ovu zemlju. Somalija bi bolje iskoristila priliku.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 09 nov 2023, 17:02

Asteriks je napisao/la:
09 nov 2023, 16:21
slika
- Bosnia and Herzegovina made no progress in harmonising rural development programmes and support measures;
- No progress was noted on quality policy. The legal framework still needs to be improved and harmonised with the relevant EU acquis and a clear distribution of competences in this area is needed;
- In the area of general food safety, food safety rules and specific rules for feed, no progress was made in improving the current system to fulfil the public and animal health requirements for the export of bovine, ovine and caprine meat. This means the authorities still cannot reliably certify the necessary animal health statements contained in the certificate for the export of fresh meat and meat products to the EU market;
- No progress was made on veterinary policy and substantial work is still necessary on the control, prevention and eradication of communicable animal diseases;
- No progress was made concerning the placing on the market of food, feed and animal byproducts. Bosnia and Herzegovina’s food and feed control system is not yet aligned with the EU acquis.
I onda se narod ljuti ovdje i prigovara EU sto kao ne zele da nas prime :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 nov 2023, 17:12

StevieG8 je napisao/la:
09 nov 2023, 17:02

I onda se narod ljuti ovdje i prigovara EU sto kao ne zele da nas prime :urnebes:
Ima tu jos masa oblasti gdje smo naprosto zamrli, primjer bez progresa u komunikacijskim i informacijskim tehnologijama, onda bez napretka u segmentu saradnje te koordinacije makroekonomske i fiskalne politike itd. Zatim jedan posebno bolan isjecak iz oblasti nauke i istrazivanja gdje stoji, kako su ukupna ulaganje drzave u istrazivanje i inovacije ispod 0,3 % BDP-a.

Bilo je puzevih pomaka u oblasti socijalne politike, tacnije ogranicen napredak. Ali, samo nas milostinja ili neka globalna katastrofa mogu ugurati u EU.

Sami necemo do sudnjeg dana.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 nov 2023, 17:59

Ulazak u EU bi bio metak u celo drzavi. Uduplalo bi se iseljenje.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 09 nov 2023, 18:28

Neki dan sam negdje pročitao status na fazon: Uvedite više predmet "Postavljanje/uklapanje sahtova u asfalt", na gradjevinski fakultet.

I preksinoc se isključim sa auto puta kod Vlakova. Put od auto puta do Mostarskog raskršća ima 20-ak sahtova koje su "stručnjaci" stavili tacno kuda prolaze tockovi.

Ili ih nisu odmah postavili kako treba ili su im potonuli, ali bi dijete od 10 godina ono bolje skontalo. Da su ih bar stavili na sred trake, pa da predjes preko njega, ne moraju ga baš pod tockove stavljati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 nov 2023, 19:07

donDondon je napisao/la:
09 nov 2023, 09:25
donDondon je napisao/la:
09 nov 2023, 09:08

a sta je taj live,jel to moze svako samo upali tiktok i blebece,kako ove budale salju pare kako se te pare podizu,kako to sve funkcionise,imal tu kakav porez,imal veze ako uplati neko iz vana ili iz nase drzave
Moras imati 1000 pratilaca na tiktoku da bi mogao upaliti lajv. To se odvija tako sto igras match protiv nekog drugog tiktokera, a raja tapka na svog favorita i njemu raste scoreboard. Tu idu i giftovi, npr.ruža je najmanja mislim i 10 feninga iznosi, imas lava koji je oko 150€, a univerzum je najvrijedniji i iznosi oko 300-400€ čini mi se.
Od tih para, aplikacija uzima sebi dobar dio te cifre, a preostalo ide tiktokeru.
Uglavnom tako funkcionise otprilike
Svaki će od njih potvrditi da najviše uzimaju od dijaspore u Americi.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 09 nov 2023, 21:00

kraljttbvb je napisao/la:
09 nov 2023, 18:28
Neki dan sam negdje pročitao status na fazon: Uvedite više predmet "Postavljanje/uklapanje sahtova u asfalt", na gradjevinski fakultet.

I preksinoc se isključim sa auto puta kod Vlakova. Put od auto puta do Mostarskog raskršća ima 20-ak sahtova koje su "stručnjaci" stavili tacno kuda prolaze tockovi.

Ili ih nisu odmah postavili kako treba ili su im potonuli, ali bi dijete od 10 godina ono bolje skontalo. Da su ih bar stavili na sred trake, pa da predjes preko njega, ne moraju ga baš pod tockove stavljati...
Ima i rješenje za to a zove se ACO saht, samonivelirajuci saht preko kojeg ne osjetis prelazak kod nas ga jedino postavlja sarajevski rad, i na glavnoj saobracajnici u gradu su ovo ljeto ih postavljali, predjes preko ovog sahta i ne osjetiš prelazak

slika

e samo sto kod nas vole da kradu i postavljaju najveca smeca a najbolje stvari postave sarajevski smecari to je vec prica o nasem društvu :rol:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 09 nov 2023, 22:48

Asteriks je napisao/la:
09 nov 2023, 16:21
slika
Da mi je završiti fakulet i pobjeći odavde rodio bih se. Hladno idu na proteste za Palestinu a da se izborimo za naš kvalitet života i općenito protesti za napredak ma jok daj nam Zadrugu (valjda sad se Elita zove, Bože sačuvaj).
Evo kako biti tik toker, čast pobjednicima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 10 nov 2023, 09:11

Evo Livakovića potpuno neočekivano na naslovnici kao glavna vijest. :salut:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 nov 2023, 09:29

slika

Dobro jutro dobri narode, na ss nista novo 😂

Ko sto mi bi admin rekao budino sretni sto komsije citaju nas portal, al sam one komsije koje vole Livakovica 😂.Admine sto ne pises 100 clanaka o Livaji!?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 10 nov 2023, 09:58

kraljttbvb je napisao/la:
09 nov 2023, 18:28

To stoji tako godinama a niko qurcem ne mrda, moraš raditi slalome da ti točak ne otpadne ako upadneš u udubinu šahta

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 10 nov 2023, 11:00

sagitarius je napisao/la:
10 nov 2023, 09:29
slika

Dobro jutro dobri narode, na ss nista novo 😂

Ko sto mi bi admin rekao budino sretni sto komsije citaju nas portal, al sam one komsije koje vole Livakovica 😂.Admine sto ne pises 100 clanaka o Livaji!?
https://sportklub.n1info.rs/posts/tursk ... nije-zeleo

Šta ćemo sad ??? :kafa:
slika
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 10 nov 2023, 11:07

Spavate li mirno @Harden i @MortemHz ?

slika

Kraljevska Voda :bih: :bih: :bih:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 nov 2023, 12:10

Zanima me
Poznaje li neko ekonomiju i politicke funkcije
Ko odlucuje sta ce se u Sarajevu uvoziti po marketima i tako to?
Treba nekom kicmu slomiti i zabraniti sve vode iz Srbije i Hrvatske ako nista u Sarajevu
Odem negdje u RS nema vode iz BiH sve iz Srbije
Odem negdje u Covicevu mahalu sve jane
A u Sarajevu nema vise sarajevskog , tuzlanskog, nektar
piva kupiti
Sve po kafanama, pumpama, prodavnicama uvozne
Treba nekog nasamarat dobro
51 milion litara vode uvoze **** im familije svima
Znaci ne razumijem se u ove stvari oko uvoza
Ko je tu glavni
Ali znam sabrat 2 i 2
Pa bih zamolio nekog da mi prosiri vidike i objasni
Ko sta i kako
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 10 nov 2023, 12:16

NoDi80 je napisao/la:
10 nov 2023, 12:10
Zanima me
Poznaje li neko ekonomiju i politicke funkcije
Ko odlucuje sta ce se u Sarajevu uvoziti po marketima i tako to?
Treba nekom kicmu slomiti i zabraniti sve vode iz Srbije i Hrvatske ako nista u Sarajevu
Odem negdje u RS nema vode iz BiH sve iz Srbije
Odem nedje u Covicecu mahalu sve jane
A u Sarajevu nema vise sarajevskog , tuzlanskog, nektar
piva kupiti
Sve po kafanama, pumpama, prodavnicama uvozne
Treba nekog nasamarat dobro
51 milion litara vode uvoze **** im familije svima
Dodik i Čović krivi , odmah da ti kažem brate .

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.