nekad mi bude zao sto sam slusao roditelje i skolovao se ,pa haman do 25e.sto nisam glumio budalu sad bih milione imao19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 10:36A yebiga, ko ima viška, taj i šalje.
A u dosta slucajeva tiktokeri giftuju jedne druge tokom matcha, pa taj uzvrati njemu kad bude imao match, i tako u krug. A ima tu i zarade neke od pregleda na tiktok videima
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- numanumaye22
- Kontakt:
Takav ti je zivot, neko nema za kifle, neko ima i viska.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 10:36A yebiga, ko ima viška, taj i šalje.
A u dosta slucajeva tiktokeri giftuju jedne druge tokom matcha, pa taj uzvrati njemu kad bude imao match, i tako u krug. A ima tu i zarade neke od pregleda na tiktok videima

- numanumaye22
- Kontakt:
Ne, los je to nacin za pranje para, tiktok ti cini mi se uzme 50 posto oe svake donacije..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na marginama jedva vidljiva vijest o novom snimku rušenja Starog u Mostaru, od otprilike pola sata u kojem je stalo sve što smo već ionako znali, ali sada i praktično. Ali ne može se 'progurati' od Dodik, Nešića, Jennifer Lopez i sl.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Izvjestaj EU komisije o BiH za 2023., izmedju ostalog kaze...
Strasno kakvi debili vode ovu zemlju. Somalija bi bolje iskoristila priliku.- Bosnia and Herzegovina made no progress in harmonising rural development programmes and support measures;
- No progress was noted on quality policy. The legal framework still needs to be improved and harmonised with the relevant EU acquis and a clear distribution of competences in this area is needed;
- There was no progress on organic farming;
- In the area of general food safety, food safety rules and specific rules for feed, no progress was made in improving the current system to fulfil the public and animal health requirements for the export of bovine, ovine and caprine meat. This means the authorities still cannot reliably certify the necessary animal health statements contained in the certificate for the export of fresh meat and meat products to the EU market;
- No progress was made on veterinary policy and substantial work is still necessary on the control, prevention and eradication of communicable animal diseases;
- No progress was made concerning the placing on the market of food, feed and animal byproducts. Bosnia and Herzegovina’s food and feed control system is not yet aligned with the EU acquis.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
I onda se narod ljuti ovdje i prigovara EU sto kao ne zele da nas primeAsteriks je napisao/la: ↑09 nov 2023, 16:21Izvjestaj EU komisije o BiH za 2023., izmedju ostalog kaze...Strasno kakvi debili vode ovu zemlju. Somalija bi bolje iskoristila priliku.- Bosnia and Herzegovina made no progress in harmonising rural development programmes and support measures;
- No progress was noted on quality policy. The legal framework still needs to be improved and harmonised with the relevant EU acquis and a clear distribution of competences in this area is needed;
- In the area of general food safety, food safety rules and specific rules for feed, no progress was made in improving the current system to fulfil the public and animal health requirements for the export of bovine, ovine and caprine meat. This means the authorities still cannot reliably certify the necessary animal health statements contained in the certificate for the export of fresh meat and meat products to the EU market;
- No progress was made on veterinary policy and substantial work is still necessary on the control, prevention and eradication of communicable animal diseases;
- No progress was made concerning the placing on the market of food, feed and animal byproducts. Bosnia and Herzegovina’s food and feed control system is not yet aligned with the EU acquis.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima tu jos masa oblasti gdje smo naprosto zamrli, primjer bez progresa u komunikacijskim i informacijskim tehnologijama, onda bez napretka u segmentu saradnje te koordinacije makroekonomske i fiskalne politike itd. Zatim jedan posebno bolan isjecak iz oblasti nauke i istrazivanja gdje stoji, kako su ukupna ulaganje drzave u istrazivanje i inovacije ispod 0,3 % BDP-a.
Bilo je puzevih pomaka u oblasti socijalne politike, tacnije ogranicen napredak. Ali, samo nas milostinja ili neka globalna katastrofa mogu ugurati u EU.
Sami necemo do sudnjeg dana.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- feniksptica
- Kontakt:
Ulazak u EU bi bio metak u celo drzavi. Uduplalo bi se iseljenje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neki dan sam negdje pročitao status na fazon: Uvedite više predmet "Postavljanje/uklapanje sahtova u asfalt", na gradjevinski fakultet.
I preksinoc se isključim sa auto puta kod Vlakova. Put od auto puta do Mostarskog raskršća ima 20-ak sahtova koje su "stručnjaci" stavili tacno kuda prolaze tockovi.
Ili ih nisu odmah postavili kako treba ili su im potonuli, ali bi dijete od 10 godina ono bolje skontalo. Da su ih bar stavili na sred trake, pa da predjes preko njega, ne moraju ga baš pod tockove stavljati...
I preksinoc se isključim sa auto puta kod Vlakova. Put od auto puta do Mostarskog raskršća ima 20-ak sahtova koje su "stručnjaci" stavili tacno kuda prolaze tockovi.
Ili ih nisu odmah postavili kako treba ili su im potonuli, ali bi dijete od 10 godina ono bolje skontalo. Da su ih bar stavili na sred trake, pa da predjes preko njega, ne moraju ga baš pod tockove stavljati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ASD
- Kontakt:
Svaki će od njih potvrditi da najviše uzimaju od dijaspore u Americi.donDondon je napisao/la: ↑09 nov 2023, 09:30kako izgledaju ti ljudi koji nekome salju pare,to nisu homosapiensi,150 eura slati nekom narkicu ,a u svakom gradu u nasoj drzavi imas najmanje po hiljadu osoba bez vode struje hljeba19vendetta87 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 09:25Moras imati 1000 pratilaca na tiktoku da bi mogao upaliti lajv. To se odvija tako sto igras match protiv nekog drugog tiktokera, a raja tapka na svog favorita i njemu raste scoreboard. Tu idu i giftovi, npr.ruža je najmanja mislim i 10 feninga iznosi, imas lava koji je oko 150€, a univerzum je najvrijedniji i iznosi oko 300-400€ čini mi se.
Od tih para, aplikacija uzima sebi dobar dio te cifre, a preostalo ide tiktokeru.
Uglavnom tako funkcionise otprilike
Ima i rješenje za to a zove se ACO saht, samonivelirajuci saht preko kojeg ne osjetis prelazak kod nas ga jedino postavlja sarajevski rad, i na glavnoj saobracajnici u gradu su ovo ljeto ih postavljali, predjes preko ovog sahta i ne osjetiš prelazakkraljttbvb je napisao/la: ↑09 nov 2023, 18:28Neki dan sam negdje pročitao status na fazon: Uvedite više predmet "Postavljanje/uklapanje sahtova u asfalt", na gradjevinski fakultet.

e samo sto kod nas vole da kradu i postavljaju najveca smeca a najbolje stvari postave sarajevski smecari to je vec prica o nasem društvu

Da mi je završiti fakulet i pobjeći odavde rodio bih se. Hladno idu na proteste za Palestinu a da se izborimo za naš kvalitet života i općenito protesti za napredak ma jok daj nam Zadrugu (valjda sad se Elita zove, Bože sačuvaj).Asteriks je napisao/la: ↑09 nov 2023, 16:21Izvjestaj EU komisije o BiH za 2023., izmedju ostalog kaze...Strasno kakvi debili vode ovu zemlju. Somalija bi bolje iskoristila priliku.- Bosnia and Herzegovina made no progress in harmonising rural development programmes and support measures;
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Evo Livakovića potpuno neočekivano na naslovnici kao glavna vijest. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- sagitarius
- Kontakt:

Dobro jutro dobri narode, na ss nista novo
Ko sto mi bi admin rekao budino sretni sto komsije citaju nas portal, al sam one komsije koje vole Livakovica
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
To stoji tako godinama a niko qurcem ne mrda, moraš raditi slalome da ti točak ne otpadne ako upadneš u udubinu šahtakraljttbvb je napisao/la: ↑09 nov 2023, 18:28Neki dan sam negdje pročitao status na fazon: Uvedite više predmet "Postavljanje/uklapanje sahtova u asfalt", na gradjevinski fakultet.
- VensanKasel
- Kontakt:
https://sportklub.n1info.rs/posts/tursk ... nije-zeleosagitarius je napisao/la: ↑10 nov 2023, 09:29
Dobro jutro dobri narode, na ss nista novo
Ko sto mi bi admin rekao budino sretni sto komsije citaju nas portal, al sam one komsije koje vole Livakovica.Admine sto ne pises 100 clanaka o Livaji!?
Šta ćemo sad ???

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Zanima me
Poznaje li neko ekonomiju i politicke funkcije
Ko odlucuje sta ce se u Sarajevu uvoziti po marketima i tako to?
Treba nekom kicmu slomiti i zabraniti sve vode iz Srbije i Hrvatske ako nista u Sarajevu
Odem negdje u RS nema vode iz BiH sve iz Srbije
Odem negdje u Covicevu mahalu sve jane
A u Sarajevu nema vise sarajevskog , tuzlanskog, nektar
piva kupiti
Sve po kafanama, pumpama, prodavnicama uvozne
Treba nekog nasamarat dobro
51 milion litara vode uvoze **** im familije svima
Znaci ne razumijem se u ove stvari oko uvoza
Ko je tu glavni
Ali znam sabrat 2 i 2
Pa bih zamolio nekog da mi prosiri vidike i objasni
Ko sta i kako
Treba nekom kicmu slomiti i zabraniti sve vode iz Srbije i Hrvatske ako nista u Sarajevu
Odem negdje u Covicevu mahalu sve jane
piva kupiti
Znaci ne razumijem se u ove stvari oko uvoza
Ko je tu glavni
Ali znam sabrat 2 i 2
Pa bih zamolio nekog da mi prosiri vidike i objasni
Ko sta i kako
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- VensanKasel
- Kontakt:
Dodik i Čović krivi , odmah da ti kažem brate .NoDi80 je napisao/la: ↑10 nov 2023, 12:10Zanima me
Odem nedje u Covicecu mahalu sve jane
piva kupiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.