Neće se ni igrati, navlačit će Posušju i nikakav problem.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja vodim evidenciju kolega :AVNOJ je napisao/la: ↑08 nov 2023, 21:13Brat moj dobri kako ti meni popraviš dan svakim svojim post al ŠtukovićPitar6785 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 19:36Avramovskom Anicicu istucu ugovori, nema nikakve potrebe njima produzivat ugovor
Balta serbedzic sporazumni radkid ili neka vrata trampe sa zrinjskijem ili velezom ili tc (mehanivic)
Uz to onog sto se tuko posrednjoj skoli Stukovic (golman ) poslat na posudbu na igman gosk ili slobodu celik
Ono djete sto iz slobode sto kupismo za 80 k km pokusat trampit za Mujakica (cujem falega) dat im jos 50 kg secera i 100 kg soli 25k€ 10% od sledeceg transvera
Takodje dovest DELACA ili boljeg od njeg
Takodje catakovica treba posudit il raskinut dovest spica
Ziljkica ako ko ponudi 100-200 k€ prodat
Tako ovi svi nabrojani igraci kad odu cak nikog da nedovedemo nebi nista poremetilo dosadasnju uigranost jer su to igraci iz 3ceg asalona osim Sehe koji je standardan a kvalitetom nije ni za 3ci asalon vise baca za civilnu zastitu![]()
![]()
![]()
Matić je ovo tačbo rekao, ubo u srž.
KULTURA STVARA! Sve receno, a i hiljadu puta se na djelu pokazalo. Kad nagradimo zustrim aplauzom klizeci, taj igrac gine do kraja meca. A ako mu gledamo u pas, jel je vratio do stopera umjesto do beka i to razlog da psujemo. Pa sta ocekujes od tog igraca. Naravno da ode u drugi klub i da nas ispisa prvom prilikom.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 nov 2023, 16:11Matić je ovo tačbo rekao, ubo u srž.
Nema narod trunku empatije i kako godine idu sve je gore, ne samo na tribinama nego generalno. Julardžija fuli dva dodavanja, odmah "prodaj ovog janezovog", "vodi ga kući Rožmane" i slične debilane. Ne do Bog nekog nagraditi aplauzom kad odigra lošiju utakmicu. Ne znam da li je do toga što dosta gledaju svjetske ekipe, pa misle da će Beganović uraditi nešto kao Kyle Walker.
Upravo iz tog razloga sam i postavio, da napravimo poredenje kako je to na našim terenima i kako je to vani. Od rijeci do rijeci je opisao stanje balkana i ostalih engleske lige.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 nov 2023, 16:11Matić je ovo tačbo rekao, ubo u srž.
Nema narod trunku empatije i kako godine idu sve je gore, ne samo na tribinama nego generalno. Julardžija fuli dva dodavanja, odmah "prodaj ovog janezovog", "vodi ga kući Rožmane" i slične debilane. Ne do Bog nekog nagraditi aplauzom kad odigra lošiju utakmicu. Ne znam da li je do toga što dosta gledaju svjetske ekipe, pa misle da će Beganović uraditi nešto kao Kyle Walker.
Mješa slova ko Irena padežeJuricaSpindl je napisao/la: ↑09 nov 2023, 15:39Ja vodim evidenciju kolega :AVNOJ je napisao/la: ↑08 nov 2023, 21:13Brat moj dobri kako ti meni popraviš dan svakim svojim post al ŠtukovićPitar6785 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 19:36Avramovskom Anicicu istucu ugovori, nema nikakve potrebe njima produzivat ugovor
Balta serbedzic sporazumni radkid ili neka vrata trampe sa zrinjskijem ili velezom ili tc (mehanivic)
Uz to onog sto se tuko posrednjoj skoli Stukovic (golman ) poslat na posudbu na igman gosk ili slobodu celik
Ono djete sto iz slobode sto kupismo za 80 k km pokusat trampit za Mujakica (cujem falega) dat im jos 50 kg secera i 100 kg soli 25k€ 10% od sledeceg transvera
Takodje dovest DELACA ili boljeg od njeg
Takodje catakovica treba posudit il raskinut dovest spica
Ziljkica ako ko ponudi 100-200 k€ prodat
Tako ovi svi nabrojani igraci kad odu cak nikog da nedovedemo nebi nista poremetilo dosadasnju uigranost jer su to igraci iz 3ceg asalona osim Sehe koji je standardan a kvalitetom nije ni za 3ci asalon vise baca za civilnu zastitu![]()
![]()
![]()
Jurgaldzija
Penasranda
Rene
Šehinovic
Vivaris
Štukovic
Sto se tice cifre, valjda se podrazumijeva i dobar procenat od iduceg transfera? Ako ne onda je bas premalo, mada je i sa tim malo jer je Buljubasic veliki potencijal. Moderan igrac, za njega bi se mogle uzeti dosta jace pare, po meni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 nov 2023, 18:41Veliki minus ko god dadne zeleno svjetlo da Buljubasic(jedan od najbolji,ako ne i najbolji produkt akademije u zadnjoj deceniji)ode za onu smijesnu i premizernu 'cifru'
Bogu plakati
Bilo je u HR medijima https://net.hr/sport/nogomet/senijad-ib ... e8f36581c7
Sudija nivoa kao što je peljto ne može nesvjesno praviti onakve greške. TačkaOsttribine je napisao/la: ↑09 nov 2023, 14:40Kako vam se da o sudijama vise, pa evo sudio Peljto na Kosevu pa ga centralni dio Istoka docekao i "drvljem i kamenjem", gadjali ga i psovali kao da nas je ne znam ti sta ostetio. Imao par gresaka ali onakav ispracaj sa utakmice vala nije zasluzio. Jednostavno mi smo u padu forme nakon derbija, to je cinjenica, onda sad na jednom se i neke povrede igraca svezale i to je razlog losih igara. Nadati se da cemo se dozvati do subote i pokusati pobijediti, medjutim malo me strah i zakona velikih brojeva, jer odavno u Posusju poraza nemamo, zadnje 3 utakmice smo pobijedili dole, pa ne znam![]()
Hahahaaha poznavateljica abecedeAVNOJ je napisao/la: ↑09 nov 2023, 19:08Mješa slova ko Irena padežeJuricaSpindl je napisao/la: ↑09 nov 2023, 15:39Ja vodim evidenciju kolega :
Jurgaldzija
Penasranda
Rene
Šehinovic
Vivaris
Štukovic![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.