Haha .ma ne govorim o clipu svaka cast na tome ,dobar si covjek

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovaj lik sto je zabio 2 golcica u finalu je danas trenirao sa ostatkom tima i mogao bi igrati sutra...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Eto i tebi malo o sutrasnjem protivnikueurofighter typhoon je napisao/la:nije ovo bilo poredjenje intera sa hamburgom nego cisto da malo pogledate svog sutrasnjeg protivnika
[youtube][/youtube]
Lothar Matthaeus je otvoreno priznao da će navijati za Inter. Bivši pancer crnoplavih, prvak Italije 1989. sa Trapattonijem, pred mikrofonima Mediaseta za emisiju Premium Football Club ne krije nadu u prekoret nerazzurra sutra na Allianz Areni:
"Ja sam klasični "Cuore nerazzurro", moje srce kuca za Inter. Bio sam na San Siru na prvoj utakmici i bilo mi je žao zbog pobjede mog drugog bivšeg kluba, Bayerna, koji također zauzima posebno mjesto u mom srcu: ajmo reći pedeset-pedeset."
Vjerujete u preokret?
"U nogometu je sve moguće pa i da Inter pobjedi u Njemačkoj. Mislim da rezultat iz prve utakmice nije tako loš za Leonardovu momčad. Još uvijek se može proći u četvrtfinale."
Lothar se ozenio u svakom gradu gde je ziveo.Puma je napisao/la:Svaka cast za Lothara
bete noire je napisao/la:ja bas kao i mnogi mislim da inter jedan klub koji je igrom slucaja postao fudbalski........pa oni nemaju pojma....bayern ce ih pojest.....ja u svom kratkom zivotu nisam vidio gori klub i nogomet od interovog.koja sramota za nogomet![]()
![]()
Ovo ce biti kobno za vas. Ako se otvorite znaj da su vam sanse svedene na minimum, jer ubojite kontre Bayerna tesko da ce stici Interovi igraci, al' otom potom.amell je napisao/la:nebi me iznenadilo da milito zaigra od prve minute ili da udze odmah na pocetku drugog poluvremena ovisno o rezultatu,mislim da ce leo ici na to da se bayern odmah napadne i da se da jedan gol a onnda bi se do kraja utakmice oslonio samo na etoa da eventualno drugim golom rjesi utakmicu,pomirio bi se i da primimo jedan![]()
![]()
kobno po vas je to sto ste nas naljutili i sto cete osjetiti sav bjes prvaka na svojoj kozi i u svojoj njiviOmerbavarac je napisao/la:Ovo ce biti kobno za vas. Ako se otvorite znaj da su vam sanse svedene na minimum, jer ubojite kontre Bayerna tesko da ce stici Interovi igraci, al' otom potom.amell je napisao/la:nebi me iznenadilo da milito zaigra od prve minute ili da udze odmah na pocetku drugog poluvremena ovisno o rezultatu,mislim da ce leo ici na to da se bayern odmah napadne i da se da jedan gol a onnda bi se do kraja utakmice oslonio samo na etoa da eventualno drugim golom rjesi utakmicu,pomirio bi se i da primimo jedan![]()
![]()
Ne budi previse siguran.amell je napisao/la:
kobno po vas je to sto ste nas naljutili i sto cete osjetiti sav bjes prvaka na svojoj kozi i u svojoj njivi![]()
amell je napisao/la:jeboo te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amell je napisao/la:samljet cete nas,odmah proljev dobijem kad pomislim sta nas ceka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je za vas malo lazne nade i ohrabrenja,bit ce vam vece razocarenjeOmerbavarac je napisao/la:Ne budi previse siguran.amell je napisao/la:
kobno po vas je to sto ste nas naljutili i sto cete osjetiti sav bjes prvaka na svojoj kozi i u svojoj njivi![]()
![]()
A promjenjiv si mi pravo. Preko noci se mijenjas za 360 stepeni.
Jel' ti poznato ovo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amell je napisao/la:samljet cete nas,odmah proljev dobijem kad pomislim sta nas ceka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel toliko tesko razumjeti da se lik salio ,ocito da ne razumijes amela i njegove PROVOKATORSKEOmerbavarac je napisao/la:Ne budi previse siguran.amell je napisao/la:
![]()
A promjenjiv si mi pravo. Preko noci se mijenjas za 360 stepeni.
Jel' ti poznato ovo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.