FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
78
35%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 220

TurkishAirlines

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TurkishAirlines » 08 nov 2023, 21:19

fks74 je napisao/la:
08 nov 2023, 21:09
TurkishAirlines je napisao/la:
08 nov 2023, 20:41
mirzatele je napisao/la:
08 nov 2023, 19:37
Al da pored onako lošeg veznog reda Mario Vrancic sjedi na klupi, to mi ne ide u glavu.
Pored Mustafica i Julardjije, trenutno nema mjesta.
A zato može umjesto Avrama.
Umjesto njega bi mogao neko drugi.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 nov 2023, 21:22

Može li se kako dovesti golman Hankić ?

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 08 nov 2023, 22:15

Al tacno sam znao cim povezemo malkice lose rezultate da ce biti koga otjerati koga dovesti. Sta bi pitar bez remonta. Nije vam ovom football manager. Na zimu max 3 igraca dovesti jedino da u slucaju dobre ponude nekoga puste naci mu zamjenu. Ovu pricu sa Rozmanom treba izgurati max. Ne sumnjam da vec u glavi ima sta i kako otprilike treba promijeniti na zimu. Covjek pravi sportski radnik, evidentno fudbalski zaludjenik a na to sve i covjek gospodin. Spusten na zemlji ne pada na euforiju a i nakon poraza odmjeren. Puna podrska.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 08 nov 2023, 22:25

keli je napisao/la:
08 nov 2023, 22:15
Al tacno sam znao cim povezemo malkice lose rezultate da ce biti koga otjerati koga dovesti. Sta bi pitar bez remonta. Nije vam ovom football manager. Na zimu max 3 igraca dovesti jedino da u slucaju dobre ponude nekoga puste naci mu zamjenu. Ovu pricu sa Rozmanom treba izgurati max. Ne sumnjam da vec u glavi ima sta i kako otprilike treba promijeniti na zimu. Covjek pravi sportski radnik, evidentno fudbalski zaludjenik a na to sve i covjek gospodin. Spusten na zemlji ne pada na euforiju a i nakon poraza odmjeren. Puna podrska.
100%
Maksimalno 3 igrača i jake pripreme pa poslije šta bude, samo da rastemo iz utakmice u utakmicu i manje da jedemo vnago nakon svakog kiksa.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 nov 2023, 22:45

Ma ja bi probao sa mariom umjesto avrama. Mario je preiskusan igrac, ima puno jakih utakmica u nogama, mislim da mu ne bio problem da igra nesto blize golu. Avram kao i ziljkic, treba na hladjenje, u dobrom je padu forme

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 08 nov 2023, 22:54

keli je napisao/la:
Ma govorio zidu, govorio pojedincima isto ti je. :mrgreen: Taj remont ako bude, opet će i u tom remontu biti igrača koji nam se neće sviđati. Pa onda opet daj remont. :mrgreen: A ne dao Bog umjesto pojačanja uvrstiti novog juniora na kojeg ćeš ozbiljno računati.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 09 nov 2023, 00:22

Ništa previše mijenjati 1-2 igrača i to je to. Odbrana se mora utegnuti pod broj jedan, puno naivnih golova primamo i nerijetko je panika nazad, kuburimo još od kako smo prodali Mujakica. Ne možeš dopustiti da ti sloga uvali tricu. Mora se utegnuti i veza između sredine i napada, nekako mi to jedva doguramo do krila, a onda krila pokušavaju nekakvim driblinzima na silu probiti do 16. Mora se priznati da se malo patimo sa organizacijom igre i nema jednostavnosti, fali nam i jedna kvalitetna 10 ka, mada bi se možda moglo probati sa Hasićem.
----+++++++Sahinovic -----
Beganović Djurickovic Duraković
------+++++--Balta/DM?-----+++++-
---------Julardija --Mustafic
------------------Hasić----------
Kjeremeh --Renan --Pena

Nemojte zaboraviti da imamo i malog Kapetanovića na posudbi u Slobodi, kao i Gulišu u Veležu. Kvaliteta imamo debelog naprijed,samo treba proći pripreme i to uigrati.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 nov 2023, 08:19

keli je napisao/la:
Tako je, muka mi je vise. Rekao sam za rozmana kad je stigao, puna podrska pa makar sve izgubio.
Znam da zna.
NEMA NAZAD

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 09 nov 2023, 08:39

Jedna od vise trenerskih kvaliteta Simona Rozmana jeste ta sto cita igru protivnika, i sto zna pogoditi sa izmjenama.
Naravno da mu se pruza podrska.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 nov 2023, 08:53

Nikakvih novih igrača tu neče biti pogotovo ovih free agenata koji se sami nude.
Glavni zadatak Ibričića na zimu je riješavanje ovih otisanih igrača i ako dođe jedan igrač to je isključivo preporuka i želja Rozmana.

Što se tiče Buljubašiča to je već gotova stvar još ljetos kad smo igrali prijateljsku sa Hajdukom koliki god bude iznos ako je Mirvić zadovoljan to je meni ok nek uzme nakon toliko upumpanih para nek uzme barem mali dio.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 nov 2023, 09:26

AVNOJ je napisao/la:
09 nov 2023, 08:53
Nikakvih novih igrača tu neče biti pogotovo ovih free agenata koji se sami nude.
Glavni zadatak Ibričića na zimu je riješavanje ovih otisanih igrača i ako dođe jedan igrač to je isključivo preporuka i želja Rozmana.

Što se tiče Buljubašiča to je već gotova stvar još ljetos kad smo igrali prijateljsku sa Hajdukom koliki god bude iznos ako je Mirvić zadovoljan to je meni ok nek uzme nakon toliko upumpanih para nek uzme barem mali dio.
mali moze vuci lokomotivu sam, takav je igrac. Steta ako nam ode ovako rano, ali eto valjda se to od prije vuce. Ovi ga ozbiljno ogradili :x
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 nov 2023, 09:42

Nijedan igrac koji je otisao iz nase lige se nije dokazao i prodao dalje iz Hajduka. Pogotovo jos mlad. Nije to sredina gdje nasi mladi igraci trebaju da idu. Imam osjecaj da ce napraviti gresku, uzevsi u obzir da je mlad, neiskusan i da nece dobro proci, a i imi sa visinom transfera. Ako je nama vrhunac prodaja igraca mladog u Hajduk, nismo mi daleko odmakli. Ovakvi igraci se uvaljuju u Italiju ili Francusku. Gdje su im te veze....

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 nov 2023, 09:49

Stroj1946 je napisao/la:
09 nov 2023, 09:42
Nijedan igrac koji je otisao iz nase lige se nije dokazao i prodao dalje iz Hajduka. Pogotovo jos mlad. Nije to sredina gdje nasi mladi igraci trebaju da idu. Imam osjecaj da ce napraviti gresku, uzevsi u obzir da je mlad, neiskusan i da nece dobro proci, a i imi sa visinom transfera. Ako je nama vrhunac prodaja igraca mladog u Hajduk, nismo mi daleko odmakli.
kazem ti mogu prihvatiti ovaj transfer samo da je od ranije iniciran. Sve ostalo je jedna velika smijurija. 2023 ti prodajes biser kluba za pisljivih 300E.
On mora ostati da uhvatimo evropu ove sezone kroz ligu, odigramo sto bolje i s njim u sastavu kvalifikacije. Mozda upadnemo u grupu - odigra tu sezonu s par euro tekmi. Uz to poziv repke dolazi. I dogodine ide za, vi konstruisite transfer. :mrgreen: al, ovo je scenarij iz snova.

Moze se desiti da dogodine bude isto flop sezona kao i ove ne daj Boze (kutaisi) , e onda nema druge nego otici za 400-500 E. Al za ovu cifru ja ni Ziljkica sa 27 godina dao ne bi.
- 1 9 4 6 -

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 09 nov 2023, 09:54

Samo molim Boga da rezultati "ispoštuju", jer mi ako uđemo u neki lošiji niz, odmah isplivaju odroni tipa Evandera, koji bi odmah tjerali, rastjerivali i mijenjali. Koliko god sam mislio da se raja opametila, jednostavno nema pomoći. Mi smo sebi najveći neprijatelji.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 nov 2023, 10:14

GalileoGalilei je napisao/la:
09 nov 2023, 09:54
Samo molim Boga da rezultati "ispoštuju", jer mi ako uđemo u neki lošiji niz, odmah isplivaju odroni tipa Evandera, koji bi odmah tjerali, rastjerivali i mijenjali. Koliko god sam mislio da se raja opametila, jednostavno nema pomoći. Mi smo sebi najveći neprijatelji.
Auuuu nisam ja to prije skontao al ovaj Evander je jedan teski izmet,al bas ona zivotinjska fekalija.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 nov 2023, 10:16

mma_hz je napisao/la:
09 nov 2023, 10:14
Auuuu nisam ja to prije skontao al ovaj Evander je jedan teski izmet,al bas ona zivotinjska fekalija.
Lik se iskljucivo javi samo da hrakne i nestane
- 1 9 4 6 -

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 nov 2023, 10:17

Jbg ako smo prihvatili da nam klub ovako funkcioniše (barem većina) Tan Mirvić onda moramo biti spremni i na ovakve odlaske. Šteta jeste ali ako mali hoče da ide i oni su zadovoljni meni je to ok.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 nov 2023, 10:18

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
09 nov 2023, 10:16
mma_hz je napisao/la:
09 nov 2023, 10:14
Lik se iskljucivo javi samo da hrakne i nestane
Al on svugdje hrace,ne samo kod nas..povuce onaj sputum iz petnih zila i nestane.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 nov 2023, 10:41

Kako bi nam valjala pobjeda protiv Posusja

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 09 nov 2023, 10:51

AVNOJ je napisao/la:
09 nov 2023, 10:17
Jbg ako smo prihvatili da nam klub ovako funkcioniše (barem većina) Tan Mirvić onda moramo biti spremni i na ovakve odlaske. Šteta jeste ali ako mali hoče da ide i oni su zadovoljni meni je to ok.
Obavezno staviti dobar procenat od naredniḫ transfera i nadati se najboljem u budućnosti.
....sve drugo će proći!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, MElloo, napoleon72, rimljanin90, vedinjo98 i 55 gostiju.