Umjesto njega bi mogao neko drugi.fks74 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 21:09A zato može umjesto Avrama.TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 nov 2023, 20:41Pored Mustafica i Julardjije, trenutno nema mjesta.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Može li se kako dovesti golman Hankić ?
Al tacno sam znao cim povezemo malkice lose rezultate da ce biti koga otjerati koga dovesti. Sta bi pitar bez remonta. Nije vam ovom football manager. Na zimu max 3 igraca dovesti jedino da u slucaju dobre ponude nekoga puste naci mu zamjenu. Ovu pricu sa Rozmanom treba izgurati max. Ne sumnjam da vec u glavi ima sta i kako otprilike treba promijeniti na zimu. Covjek pravi sportski radnik, evidentno fudbalski zaludjenik a na to sve i covjek gospodin. Spusten na zemlji ne pada na euforiju a i nakon poraza odmjeren. Puna podrska.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
100%keli je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:15Al tacno sam znao cim povezemo malkice lose rezultate da ce biti koga otjerati koga dovesti. Sta bi pitar bez remonta. Nije vam ovom football manager. Na zimu max 3 igraca dovesti jedino da u slucaju dobre ponude nekoga puste naci mu zamjenu. Ovu pricu sa Rozmanom treba izgurati max. Ne sumnjam da vec u glavi ima sta i kako otprilike treba promijeniti na zimu. Covjek pravi sportski radnik, evidentno fudbalski zaludjenik a na to sve i covjek gospodin. Spusten na zemlji ne pada na euforiju a i nakon poraza odmjeren. Puna podrska.
Maksimalno 3 igrača i jake pripreme pa poslije šta bude, samo da rastemo iz utakmice u utakmicu i manje da jedemo vnago nakon svakog kiksa.
Ma ja bi probao sa mariom umjesto avrama. Mario je preiskusan igrac, ima puno jakih utakmica u nogama, mislim da mu ne bio problem da igra nesto blize golu. Avram kao i ziljkic, treba na hladjenje, u dobrom je padu forme
Ma govorio zidu, govorio pojedincima isto ti je.keli je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:15Al tacno sam znao cim povezemo malkice lose rezultate da ce biti koga otjerati koga dovesti. Sta bi pitar bez remonta. Nije vam ovom football manager. Na zimu max 3 igraca dovesti jedino da u slucaju dobre ponude nekoga puste naci mu zamjenu. Ovu pricu sa Rozmanom treba izgurati max. Ne sumnjam da vec u glavi ima sta i kako otprilike treba promijeniti na zimu. Covjek pravi sportski radnik, evidentno fudbalski zaludjenik a na to sve i covjek gospodin. Spusten na zemlji ne pada na euforiju a i nakon poraza odmjeren. Puna podrska.

Ništa previše mijenjati 1-2 igrača i to je to. Odbrana se mora utegnuti pod broj jedan, puno naivnih golova primamo i nerijetko je panika nazad, kuburimo još od kako smo prodali Mujakica. Ne možeš dopustiti da ti sloga uvali tricu. Mora se utegnuti i veza između sredine i napada, nekako mi to jedva doguramo do krila, a onda krila pokušavaju nekakvim driblinzima na silu probiti do 16. Mora se priznati da se malo patimo sa organizacijom igre i nema jednostavnosti, fali nam i jedna kvalitetna 10 ka, mada bi se možda moglo probati sa Hasićem.
----+++++++Sahinovic -----
Beganović Djurickovic Duraković
------+++++--Balta/DM?-----+++++-
---------Julardija --Mustafic
------------------Hasić----------
Kjeremeh --Renan --Pena
Nemojte zaboraviti da imamo i malog Kapetanovića na posudbi u Slobodi, kao i Gulišu u Veležu. Kvaliteta imamo debelog naprijed,samo treba proći pripreme i to uigrati.
----+++++++Sahinovic -----
Beganović Djurickovic Duraković
------+++++--Balta/DM?-----+++++-
---------Julardija --Mustafic
------------------Hasić----------
Kjeremeh --Renan --Pena
Nemojte zaboraviti da imamo i malog Kapetanovića na posudbi u Slobodi, kao i Gulišu u Veležu. Kvaliteta imamo debelog naprijed,samo treba proći pripreme i to uigrati.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Tako je, muka mi je vise. Rekao sam za rozmana kad je stigao, puna podrska pa makar sve izgubio.keli je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:15Al tacno sam znao cim povezemo malkice lose rezultate da ce biti koga otjerati koga dovesti. Sta bi pitar bez remonta. Nije vam ovom football manager. Na zimu max 3 igraca dovesti jedino da u slucaju dobre ponude nekoga puste naci mu zamjenu. Ovu pricu sa Rozmanom treba izgurati max. Ne sumnjam da vec u glavi ima sta i kako otprilike treba promijeniti na zimu. Covjek pravi sportski radnik, evidentno fudbalski zaludjenik a na to sve i covjek gospodin. Spusten na zemlji ne pada na euforiju a i nakon poraza odmjeren. Puna podrska.
Znam da zna.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jedna od vise trenerskih kvaliteta Simona Rozmana jeste ta sto cita igru protivnika, i sto zna pogoditi sa izmjenama.
Naravno da mu se pruza podrska.
Naravno da mu se pruza podrska.
Nikakvih novih igrača tu neče biti pogotovo ovih free agenata koji se sami nude.
Glavni zadatak Ibričića na zimu je riješavanje ovih otisanih igrača i ako dođe jedan igrač to je isključivo preporuka i želja Rozmana.
Što se tiče Buljubašiča to je već gotova stvar još ljetos kad smo igrali prijateljsku sa Hajdukom koliki god bude iznos ako je Mirvić zadovoljan to je meni ok nek uzme nakon toliko upumpanih para nek uzme barem mali dio.
Glavni zadatak Ibričića na zimu je riješavanje ovih otisanih igrača i ako dođe jedan igrač to je isključivo preporuka i želja Rozmana.
Što se tiče Buljubašiča to je već gotova stvar još ljetos kad smo igrali prijateljsku sa Hajdukom koliki god bude iznos ako je Mirvić zadovoljan to je meni ok nek uzme nakon toliko upumpanih para nek uzme barem mali dio.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mali moze vuci lokomotivu sam, takav je igrac. Steta ako nam ode ovako rano, ali eto valjda se to od prije vuce. Ovi ga ozbiljno ogradiliAVNOJ je napisao/la: ↑09 nov 2023, 08:53Nikakvih novih igrača tu neče biti pogotovo ovih free agenata koji se sami nude.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nijedan igrac koji je otisao iz nase lige se nije dokazao i prodao dalje iz Hajduka. Pogotovo jos mlad. Nije to sredina gdje nasi mladi igraci trebaju da idu. Imam osjecaj da ce napraviti gresku, uzevsi u obzir da je mlad, neiskusan i da nece dobro proci, a i imi sa visinom transfera. Ako je nama vrhunac prodaja igraca mladog u Hajduk, nismo mi daleko odmakli. Ovakvi igraci se uvaljuju u Italiju ili Francusku. Gdje su im te veze....
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kazem ti mogu prihvatiti ovaj transfer samo da je od ranije iniciran. Sve ostalo je jedna velika smijurija. 2023 ti prodajes biser kluba za pisljivih 300E.Stroj1946 je napisao/la: ↑09 nov 2023, 09:42Nijedan igrac koji je otisao iz nase lige se nije dokazao i prodao dalje iz Hajduka. Pogotovo jos mlad. Nije to sredina gdje nasi mladi igraci trebaju da idu. Imam osjecaj da ce napraviti gresku, uzevsi u obzir da je mlad, neiskusan i da nece dobro proci, a i imi sa visinom transfera. Ako je nama vrhunac prodaja igraca mladog u Hajduk, nismo mi daleko odmakli.
On mora ostati da uhvatimo evropu ove sezone kroz ligu, odigramo sto bolje i s njim u sastavu kvalifikacije. Mozda upadnemo u grupu - odigra tu sezonu s par euro tekmi. Uz to poziv repke dolazi. I dogodine ide za, vi konstruisite transfer.

Moze se desiti da dogodine bude isto flop sezona kao i ove ne daj Boze (kutaisi) , e onda nema druge nego otici za 400-500 E. Al za ovu cifru ja ni Ziljkica sa 27 godina dao ne bi.
- 1 9 4 6 -
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo molim Boga da rezultati "ispoštuju", jer mi ako uđemo u neki lošiji niz, odmah isplivaju odroni tipa Evandera, koji bi odmah tjerali, rastjerivali i mijenjali. Koliko god sam mislio da se raja opametila, jednostavno nema pomoći. Mi smo sebi najveći neprijatelji.
Auuuu nisam ja to prije skontao al ovaj Evander je jedan teski izmet,al bas ona zivotinjska fekalija.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 nov 2023, 09:54Samo molim Boga da rezultati "ispoštuju", jer mi ako uđemo u neki lošiji niz, odmah isplivaju odroni tipa Evandera, koji bi odmah tjerali, rastjerivali i mijenjali. Koliko god sam mislio da se raja opametila, jednostavno nema pomoći. Mi smo sebi najveći neprijatelji.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Lik se iskljucivo javi samo da hrakne i nestanemma_hz je napisao/la: ↑09 nov 2023, 10:14Auuuu nisam ja to prije skontao al ovaj Evander je jedan teski izmet,al bas ona zivotinjska fekalija.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 nov 2023, 09:54Samo molim Boga da rezultati "ispoštuju", jer mi ako uđemo u neki lošiji niz, odmah isplivaju odroni tipa Evandera, koji bi odmah tjerali, rastjerivali i mijenjali. Koliko god sam mislio da se raja opametila, jednostavno nema pomoći. Mi smo sebi najveći neprijatelji.
- 1 9 4 6 -
Jbg ako smo prihvatili da nam klub ovako funkcioniše (barem većina) Tan Mirvić onda moramo biti spremni i na ovakve odlaske. Šteta jeste ali ako mali hoče da ide i oni su zadovoljni meni je to ok.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Al on svugdje hrace,ne samo kod nas..povuce onaj sputum iz petnih zila i nestane.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑09 nov 2023, 10:16Lik se iskljucivo javi samo da hrakne i nestanemma_hz je napisao/la: ↑09 nov 2023, 10:14Auuuu nisam ja to prije skontao al ovaj Evander je jedan teski izmet,al bas ona zivotinjska fekalija.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 nov 2023, 09:54Samo molim Boga da rezultati "ispoštuju", jer mi ako uđemo u neki lošiji niz, odmah isplivaju odroni tipa Evandera, koji bi odmah tjerali, rastjerivali i mijenjali. Koliko god sam mislio da se raja opametila, jednostavno nema pomoći. Mi smo sebi najveći neprijatelji.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Kako bi nam valjala pobjeda protiv Posusja
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Obavezno staviti dobar procenat od naredniḫ transfera i nadati se najboljem u budućnosti.
....sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.