Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Vidim upalili se ovi genocidaši na ove gore statistike, a ne pale se na masakr nad nevinim ljudima Gaze koji cijeli svijet vidi i osuđuje, četnička gamad jedna 

Većina Hamasovih idejnih vođa sve vode iz okolnih država.
Kad izginu palestinci naći će neku drugu masu u nekom narodu i od njih će napraviti teroriste i sve ispočetka.
Kad izginu palestinci naći će neku drugu masu u nekom narodu i od njih će napraviti teroriste i sve ispočetka.
To je cijelokupna Gaza odnosno opcenito. Prati tok rata pa ces uvidjeti. Rovova nema, nisam vidio, ovi ispadaju i prave zasjede. Nemaju fajde plaho ginuti na sjeveru. Vec na juznom dijelu ce biti drugacije. Uostalom ostaje da se vidi ako krenu na jug (sto se ocekuje), sta ce se desavati.sljivo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:20Koliko sam tebe razumio to su rovovi, to tuneli, to zamke, tu je Vijetnam za Izraelce a ono prc za sedam dana. Čudi me kako niko ne sjedne i ne skonta da nemaju šansi, da uzalud ljudi ginu. Hamas, kako god to čudno zvučalo, može samo Amerika spasit pritiskom na Izrael, ovako će svi završit karijeru i uz bruku civilnih žrtava.
Kad se to poravna raketama nema se šta tu plaho boriti. Ovo će mislim svakako Ameri prije toga zaustaviti pod pristiskom čitavog svijeta.alemsa je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:24To je cijelokupna Gaza odnosno opcenito. Prati tok rata pa ces uvidjeti. Rovova nema, nisam vidio, ovi ispadaju i prave zasjede. Nemaju fajde plaho ginuti na sjeveru. Vec na juznom dijelu ce biti drugacije. Uostalom ostaje da se vidi ako krenu na jug (sto se ocekuje), sta ce se desavati.
Pa ti stvarno mislis da su ovi izveli onakav napad i da nisu mislili na posljedice i kako ce se sta odvijati? Ovo do sad je sve uobicajeno, izbombardovali sjevernu Gazu, usli sa 3 dijela, zauzeli, i onda krecu ka jugu. Eh tu prava borba pocinje. Mozda Izrael pobijedi ali sigurno teze nego u sjevernoj Gazi. Osim ako se ne zaustavi do tad, mada do sad se ne cini da imaju namjere da stanu.sljivo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:26Kad se to poravna raketama nema se šta tu plaho boriti. Ovo će mislim svakako Ameri prije toga zaustaviti pod pristiskom čitavog svijeta.alemsa je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:24To je cijelokupna Gaza odnosno opcenito. Prati tok rata pa ces uvidjeti. Rovova nema, nisam vidio, ovi ispadaju i prave zasjede. Nemaju fajde plaho ginuti na sjeveru. Vec na juznom dijelu ce biti drugacije. Uostalom ostaje da se vidi ako krenu na jug (sto se ocekuje), sta ce se desavati.
Mnogo degenerika je pisalo na forumu, ali ovaj paćenik @Sarmica ih je sve preyebao. Dečko, idi iskaraj nešto - ako nemaš baci desanku, jer ovo što pišeš je suludo, lider Hamasa bi ti pozavidio.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Centre forward
- Kontakt:
Ima li moderator ovdje ljudi ? Rio bolan, ti si učio te pravne škole, i vidiš kakve se grozote pišu. Zašto dopuštaš konstantno vrijedjanje forumaša? Ako već nećeš da brišeš i banuješ, daj vodi ga ljekaru, sevap je.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Protest u Njemckoj (Essen) izasli na ulicu odvojeno Muskarci i Zene i traze Serijat a ko fol Protest Solidarnosti za Gazu
Oko 5.000 ljudi
Pa ovo nije normalno … takav je i Hamas pustio bi i djecu da ubijaju da spase sviju guzicu…
Oko 5.000 ljudi
Pa ovo nije normalno … takav je i Hamas pustio bi i djecu da ubijaju da spase sviju guzicu…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Centre forward
- Kontakt:
Jel ozbiljno to za šerijat il' se neukusno zezaš ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
100% bas sad gledam na tvCentre forward je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:17Jel ozbiljno to za šerijat il' se neukusno zezaš ?
Na jednoj strani ceste zene na drugoj muskarci, ovi islamisti radikalni (kao sto su i Hamas) u opste ne pomazu Palestini oni sve rade samo za svoje ciljeve!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Naravno da mnogima nije jasno da je ISIS američko cionistički proizvod. Pa kako može i da bude drugačije kada im je Avaz, odnosno sve drugo glavni izvor informacija.
And just like that, ISIS suddenly starts attacking the enemies of Israel and the US government, again, completely by coincidence of course, as usual. After being “100% defeated” a few times.
https://x.com/TLAVagabond/status/172226 ... 55851?s=20
And just like that, ISIS suddenly starts attacking the enemies of Israel and the US government, again, completely by coincidence of course, as usual. After being “100% defeated” a few times.
https://x.com/TLAVagabond/status/172226 ... 55851?s=20
Ne bijaše to tako davno, tek prije nekoliko mjeseci, kao predznak ovoga što se događa i njihovih planova.

Zadnja izmjena: Sarmica, dana/u 08 nov 2023, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ameri ubijaju Irance u Siriji dok Rusi i Izraelci posmatraju i pitanje sta ce Iranci tamo... jah
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zanimljivo
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Neće biti kao na sjeveru, ali ne vidim nikakvu šansu Hamasa da spriječi brzo zauzimanje.alemsa je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:24To je cijelokupna Gaza odnosno opcenito. Prati tok rata pa ces uvidjeti. Rovova nema, nisam vidio, ovi ispadaju i prave zasjede. Nemaju fajde plaho ginuti na sjeveru. Vec na juznom dijelu ce biti drugacije. Uostalom ostaje da se vidi ako krenu na jug (sto se ocekuje), sta ce se desavati.sljivo je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:20Koliko sam tebe razumio to su rovovi, to tuneli, to zamke, tu je Vijetnam za Izraelce a ono prc za sedam dana. Čudi me kako niko ne sjedne i ne skonta da nemaju šansi, da uzalud ljudi ginu. Hamas, kako god to čudno zvučalo, može samo Amerika spasit pritiskom na Izrael, ovako će svi završit karijeru i uz bruku civilnih žrtava.
Najavljivale su se teške borbe kada IDF uđe u grad, kad ono ništa. Hamasovi hrabri glavosjeci su se očigledno dali petama vjetra ka jugu zajedno s civilnim stanovništvom. Kakva kukavička banda...
vi ste ljudi glup.i

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.