English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Fijuuu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A sa kojim bi ti bio siguran u uspjeh, sa ovim timom Uniteda, po meni Fergie licno da se vrati ne bi nista napravio kamoli neko od ovih dostupnih danas. Pepa ne racunam jer on ne bi nikad ni dosao u United.Rosicky je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:18Opet će se dovesti neko tko neće uspjeti uspostaviti sistem igre.Asteriks je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:13Tako je to kad imas nestabilne karaktere, glavatu prokletiju pozadi, Rasha omanđijanog mahnitim ugovorom i jos masu negativnog, koje se nakupilo kao kocnica progresu.
Ne uzme li tri bobe, ETH bi trebao nastavit uigravat ovu taktiku ali na holandskim poljima, đe goveda pasu...
Ako budu išli sa rješenjima Zidane,Conte bit će jos gore.
Stvarno mi padaju na pamet 2 do 3 trenera kojim bi dao priliku a svejedno ne bi bio siguran u uspjeh.
Bas me zanima koga ti vidis kao nekog ko moze garantovati neki uspjeh i sta bi taj uspjeh bio u ovakvoj konkurenciji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ojebina od kluba.
Ten ubleha je dvaput gori trener od olea npr
Ten ubleha je dvaput gori trener od olea npr
- QUARTERBACK
- Kontakt:
united treba presjeci sad i dovesti de zerbija ako misle mjenjati.. a ja mislim da ce ostat ten hag, al bgm kad se sagleda realno solskjer je bolji od ovog bio
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po meni licno da se Fergie vrati ne bi nista napravio sa ovim ojebinama kamoli De Zerbi i slicni.QUARTERBACK je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:09united treba presjeci sad i dovesti de zerbija ako misle mjenjati.. a ja mislim da ce ostat ten hag, al bgm kad se sagleda realno solskjer je bolji od ovog bio
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još 400 miliona za šjor Erika da posloži kockice molim lijepo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Eh da mi je vidjeti tog De Zerbia i Guardiolu kako hendlaju sa Dalotom, Maguireom, Evansom i Wan Bissakom u zadnjoj liniji.
Ten Hag je u jednoj sezoni napravio veći uspjeh nego Ole u kompletnom mandatu. Iako sam za njegov ostanak, mislim da je sada prilčno ugrožen.
Ten Hag je u jednoj sezoni napravio veći uspjeh nego Ole u kompletnom mandatu. Iako sam za njegov ostanak, mislim da je sada prilčno ugrožen.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 08 nov 2023, 23:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- baboedindzeko09
- Kontakt:
United mora krenut od 0 kao sto smo i mi, isforsirati 2-3 omladinca i riješiti se najvećih ugovora, naročito igrača koji idu u kasne igračke godine a više su van stroja nego na terenu (Casemiro, Varane i sl). Ten Haag je eto potrošio 300-400 miliona i nisu nigdje dospjeli.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Stvarno je bilo svakakvih trenera na klupi Uniteda od Fergija do sad al ovaj ćelavi olandez je najgori od svih, za njega je i Ole trenerčina.
Ovdje mu je i kraj, ispade lik iz LP od Galate i Kopenhagena sunce ti poljubim, neće dočekat vikenda.
Ovdje mu je i kraj, ispade lik iz LP od Galate i Kopenhagena sunce ti poljubim, neće dočekat vikenda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta moze Ten Hag sve je super izgledalo dok Rashford nije sjebao stvar
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Valjda neće jbt, bar do Anfielda.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dalot je polivalentan igrač, tj. griješi na obje strane.
To bi već detektovao i dostavljač naftnih derivata u pripitom stanju. Ako za dvije sezone nije u stanju da iskorjeni takvu pošast, predaja štafete i voz.
To bi već detektovao i dostavljač naftnih derivata u pripitom stanju. Ako za dvije sezone nije u stanju da iskorjeni takvu pošast, predaja štafete i voz.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Neko mi obrisao post, smetaju im cinjenice...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 23:15Još 400 miliona za šjor Erika da posloži kockice molim lijepo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cuj losi igraci. Jednostavno nije celavac na nivou kluba koji trenira. To je i LvG rekao, u pravu je cojk.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
When will it end Robbie? 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Joj ponovo se ista priča vrti. Svi misle dovesti trenera i sve si riješio. Pa Utd tako pokušava evo 10 godina jedte vi svjesni toga? Ja ne znam ni koji je ETH po redu što se toga tiče. Čovjek došao, uveo neke živosti, sezona iznad očekivanja i sad evo stramputica. Pa to je već izlizana tema ovog kluba. Kao što kaže stevieg8, noćas je sve bilo haman pa riješeno da se našem ljubimcu ne ukaza neko crnilo pred očima. Kopenhagen nije centra prešao kako treba i gubili ljudi 0 2. To što ova ekipa ne zna reagovati ni na kakve probleme unutar utakmice je drugi par cipela. Očigledno pi.čkice koje se najlakše moguće poremete.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije najgori, pamtimo mi malo bolje od tebe, nazalost

Koga bi ti postavio da moze garantovati bilo kakav uspjeh, bas me zanima.
Ja iskreno mislim da sa ovom ekipom sam Fergie ne bi nista napravio i to kazem kao neko ko prati United od 99te. Uvjerljivo najveca grupa ojebina i mentalnih patuljaka koja je ikad nosila dres Uniteda. Sa ovakvim timom je top 4 ravno uzimanju triplete.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da su ostavili Rangnicka za SDa...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad budes napisao post koji nije trolanje nece ti se brisati
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.