English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Newcastleu fali europskoga iskustva, to je njihov najveći problem
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Njihov problem je 8 igraca na koje ne mogu racunatjRobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:10Newcastleu fali europskoga iskustva, to je njihov najveći problem
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Daj PGMOL u LP pa ćeš vidjeti kako ih ide 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije valjda da si mislio da je to orginalan audio hahaha
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nije da se pravim pametan al' kad ikad sam rekao da je ovaj VAR smeće. Pomisliš da se tako ozbiljnoj organizaciji takvo što ne može desiti pa desi se a to je da pomisle kako svijet ide u smjeru sve veće upotrebe elektronike i samo zbog toga izmisliš neku tehnologiju ne da bi razmislio o smislu iste.
Drugim riječima još jedan besmislen gadžget za youtube kanal Crazy Russian Hacker. Ako ko ima njegov mejl nek mu pošalje VAR da nešto snimi.
Ako hoće da poprave što su zasrali neka za početak ukinu VAR i neka vrate stari način izvodjenja početnog udarca kad su na sredini terena stajala dva čovjeka. To bi bio dobar početak.
Drugim riječima još jedan besmislen gadžget za youtube kanal Crazy Russian Hacker. Ako ko ima njegov mejl nek mu pošalje VAR da nešto snimi.
Ako hoće da poprave što su zasrali neka za početak ukinu VAR i neka vrate stari način izvodjenja početnog udarca kad su na sredini terena stajala dva čovjeka. To bi bio dobar početak.
Zadnja izmjena: Arnelv52, dana/u 08 nov 2023, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Znači ako je vjerovati ss.ba člankopiscima, Manchester United će u januaru napustiti svi osim Maguirea, Onane i McTominaya. 
#EasiestJobInTheWorld

#EasiestJobInTheWorld
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Rashford je zaista zaslužio da ga se isprebija u svlačionici.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Faul i žuti ok, ali crveni? Smiješni kvar.
Isao na građenje i ovaj se ubacio, ne možeš kontrolisati ovu situaciju nikako. Preostro, ali nagazio ga visoko.
Ali kakav gol odmah, 2 na 5 i prime gol.
Ali kakav gol odmah, 2 na 5 i prime gol.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba spasit Hojlunda iz Uniteda
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
4 kola u LP i 4 penala protiv Uniteda. U svakom kolu po jedan penal za protivnika.
+ 2 crvena
Kad si u kanalu, VAR i sudije svaku sumnjivu (50-50) odluku sviraju protiv tebe.

Kad si u kanalu, VAR i sudije svaku sumnjivu (50-50) odluku sviraju protiv tebe.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Tako je to kad imas nestabilne karaktere, glavatu prokletiju pozadi, Rasha omanđijanog mahnitim ugovorom i jos masu negativnog, koje se nakupilo kao kocnica progresu.
Ne uzme li tri bobe, ETH bi trebao nastavit uigravat ovu taktiku ali na holandskim poljima, đe goveda pasu...
Ne uzme li tri bobe, ETH bi trebao nastavit uigravat ovu taktiku ali na holandskim poljima, đe goveda pasu...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Opet će se dovesti neko tko neće uspjeti uspostaviti sistem igre.Asteriks je napisao/la: ↑08 nov 2023, 22:13Tako je to kad imas nestabilne karaktere, glavatu prokletiju pozadi, Rasha omanđijanog mahnitim ugovorom i jos masu negativnog, koje se nakupilo kao kocnica progresu.
Ako budu išli sa rješenjima Zidane,Conte bit će jos gore.
Stvarno mi padaju na pamet 2 do 3 trenera kojim bi dao priliku a svejedno ne bi bio siguran u uspjeh.
Da bi uspostavio sistem, prvo i osnovno, ne trebas upitna pojacanja.
Ovaj prelazni bio je ok, ali za ekipu Evertona.
Za odredjenu filozofiju moraju se filtrirat i ciljano dovodit pojacanja.
Ovo sto gledamo na pocetku sezone je rezultat neplanskog rada. Primjer, ETH oce presing a ima jedino Mounta, barem u teoriji pogodnog za takvo nesto. Inace, taj Mount na ovu ekipu je totalna prdimahovina, bezlican i bespotreban lik.
Ovako imas disbalans sa par tezaka na sredini, koju prezvace svaka iole spremnija ekipa.
Ovaj prelazni bio je ok, ali za ekipu Evertona.
Za odredjenu filozofiju moraju se filtrirat i ciljano dovodit pojacanja.
Ovo sto gledamo na pocetku sezone je rezultat neplanskog rada. Primjer, ETH oce presing a ima jedino Mounta, barem u teoriji pogodnog za takvo nesto. Inace, taj Mount na ovu ekipu je totalna prdimahovina, bezlican i bespotreban lik.
Ovako imas disbalans sa par tezaka na sredini, koju prezvace svaka iole spremnija ekipa.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 08 nov 2023, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.