Nisi skontao moju poentu, kazem da dobar trener moze od svake ekipe izvuci maximum pa sam njih dvojicu stavio za primjer.delija je napisao/la:Cuj Ferguson i Murinjohaxonja je napisao/la:Nema tu puno mudrovanja, igraci su kako ih treneri psiholoski spreme!dinoze je napisao/la:I do trenera je i do igraca. Ni igraci mi nisu nesto u formi kao prije, kada se sjetim samo kako su igrali u Portugalu, na svjestkom nivou. Tada su bili standardni u svojim klubovima, u zadnje vrijeme sve vise griju klupu.
Ferguson odzraje Manchester uvijek u vrhu a sastav nikad slabiji, pobjedi Arsenal sa B veznim redom
Mouhrino osvoji sa Interom LP taj isti Inter ove sezone ni 50%
Ciro ode u baraz sa istom ekipom mozda cak i slabijom jer sada smo dobili neke nove momke...
Prije sam jedva cekao tekme, sada samo strah i jos jedno mozda je ovo zadnja tekma!![]()
..Sta sve ljudi nece pisati.Ali eto slozit cu se sa tobom da nas oni vode sigurno bi na svim prvenstvima bili
De bar pogledaj statistike igraca u njihovim klubovima za vrijeme Cire i sada
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bwin:
Bosnia-Herzegovina 2.15
X 3.30
Romania 3.20
Bosnia-Herzegovina 2.15
X 3.30
Romania 3.20
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobra kvota na Rumune, moglo bi se i zaraditi. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma ja mislim da cemo pobijediti.. Ipak su Miske i Pjana sada zeljni igre i dokazivanja, proradili su, vratili su se u formu i vezni nam je dobar. Ibisevic je u formi, Dzeko je zeljan igre i mislim da ce se slomiti na terenu..
Jedino me malo odbrana brine, al Mislim da ce Spaha Mutu-u noge polomit, makar i karton dobio jer nam je ova utakmica presudna...
Jedino me malo odbrana brine, al Mislim da ce Spaha Mutu-u noge polomit, makar i karton dobio jer nam je ova utakmica presudna...
koliko su karte ???volimliverpool je napisao/la:Karte su tu.![]()
Idemo po pobjedu!
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- bosanac723
- Kontakt:
25, 20, 15kivi je napisao/la:koliko su karte ???volimliverpool je napisao/la:Karte su tu.![]()
Idemo po pobjedu!
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
------------------- Hasagic -----------------
Mujdza ---- Pandza (Mravac) ---- Spahic ----- Subasic
Pjanic --- Rahimic --- Medunjanin --- Ibricic (Lulic)
----------------- Misimovic ----------------
---------------------- Dzeko ---------------
Evo kako bi mogao izgledati sastav, ima nekoliko nedoumica kao sto vidite.
Volio bih i Ibisevica ubaciti ali bolje je malo opreznije krenuti. ne moramo ih nafilovati, i 1:0 je dovoljno
Volio bih i Ibisevica ubaciti ali bolje je malo opreznije krenuti. ne moramo ih nafilovati, i 1:0 je dovoljno

Ibisevic ce 10000 % igrat, a Lulic ce na beka. Ibricic klupa koju je debelo zasluzio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bosanac723
- Kontakt:
Misljenja sam da Pjanic nemoze igrati kao desni vezni jer nije dovoljno brz. Moje licno misljenje je da bi vezni red trebao ovako izgledati; Ibricic.........Pjanic........Rahimic........Lulic(ako Lulica vec stavljamo u vezni red)calcio je napisao/la:------------------- Hasagic -----------------
sve ostalo se slazem
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Igracemo Magathovu formaciju ba.
Hasagic
Mujdza-Mravac-Spahic-Lulic
------------Rahimic-----------
---Pjanic----------Medunjanin-
-----------Miske----------------
------Ibisevic------Dzeko-------
Hasagic
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bosanac723
- Kontakt:
Da bi igrao Magathovu formaciju moras imati dva izuzetno fizicki spremna beka, sto isto tako su brzi, uz to moras imati desnog veznog i lijevog veznog s istim sposobnostima...a mi to nemamo. Kako ces poredit Medunjanina i onog iz VFL, Honda, Suzuki, Mitsubishi, kako god se vec zove.BIHfan je napisao/la:Igracemo Magathovu formaciju ba.
Hasagic

- Goalgetter
- Kontakt:
---------------------Hasagic------------------------
Mujdza-------Pandza-------Spahic-------Vranjes
-----------Rahimic--------Medunjanin-------------
--------Pjanic-------Misimovic-------Lulic---------
-----------------------Dzeko--------------------------
Ovako bi volio da pocnemo. Ali ce sigurno na beku zaigrati Lulic, a u odbrani ce staviti svoj ljubimca Mravca
Ovako bi volio da pocnemo. Ali ce sigurno na beku zaigrati Lulic, a u odbrani ce staviti svoj ljubimca Mravca

- Megamon
- Kontakt:
Raja treba li kome da ga provedem bez karte,imam stelu

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bil' ja mog'o, molim te...a, ako imas i karte, platit cu ti....Megamon je napisao/la:Raja treba li kome da ga provedem bez karte,imam stelu![]()

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Megamon
- Kontakt:
Javi se na pp i ti i ostali zainteresovani.Mogu provesti max 6-7adis.p je napisao/la:Bil' ja mog'o, molim te...a, ako imas i karte, platit cu ti....Megamon je napisao/la:Raja treba li kome da ga provedem bez karte,imam stelu![]()
![]()
![]()

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Bas tako bi i ja poceo. Ili Subasica umjesto Vranjesa. Ali kad bi Vranjes na ljevoj strani defenzivno bio siguran kao na desnoj...to bi bilo to. Ako zatreba Ibisevica za Medunjanina, pa promjena formacije sa jednim defenzivnim veznim. Isto moguce: Ibricica za Lulica u 70oj, ili prvo Ibricica, pa Lulica i Ibisevica kasnije ubaciti, pa sa njima dodati na brzini kad umor pocne da se pokazuje. Kad bi jos Salihaga mogao da igra.Goalgetter je napisao/la: ---------------------Hasagic------------------------
-----------------------Rahimic-----------------------
--------Pjanic-------Misimovic------------Lulic---
----------------Ibisevic------Dzeko-----------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tooo caree.....dodjem ti kafu, cim dodjes u Visoko....Megamon je napisao/la:Javi se na pp i ti i ostali zainteresovani.Mogu provesti max 6-7adis.p je napisao/la:Bil' ja mog'o, molim te...a, ako imas i karte, platit cu ti....Megamon je napisao/la:Raja treba li kome da ga provedem bez karte,imam stelu![]()
![]()
![]()

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Jel ko gledao tekmu Westerloa u Genku.Tada prvog na tabeli.Ljudi su ih fakat razvalili.
Mravac bez greske odigrao.U Atalanti vise je Spahic imao gresaka nego Mravac.
Mravcu svi spocitavaju ono saranje na raznim pozicijama kao i onu ruku u Tirani.
Ni meni samom ne ulaze veliki spokoj,ali vala nije ni toliko kloc kako neko hoce da prikaze.
Ili u prevodu niti imamo Ferdinada niti Vidica da ga mjenja.Nego slican prosjek.
P.S Rumunima je naubojitije oruzje iz prekida i visoke lopte.Da necemo Besica o sto sedamdeset i nekih centi krhnuti u vatru kao stopera.
Pandza ili mravac,mogao je tu i Nadar da nije srao ko mlada nevista.Hocu-necu-povreda.E zaebi.
Mravac bez greske odigrao.U Atalanti vise je Spahic imao gresaka nego Mravac.
Mravcu svi spocitavaju ono saranje na raznim pozicijama kao i onu ruku u Tirani.
Ni meni samom ne ulaze veliki spokoj,ali vala nije ni toliko kloc kako neko hoce da prikaze.
Ili u prevodu niti imamo Ferdinada niti Vidica da ga mjenja.Nego slican prosjek.
P.S Rumunima je naubojitije oruzje iz prekida i visoke lopte.Da necemo Besica o sto sedamdeset i nekih centi krhnuti u vatru kao stopera.
Pandza ili mravac,mogao je tu i Nadar da nije srao ko mlada nevista.Hocu-necu-povreda.E zaebi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bosanac723
- Kontakt:
Ni u kom slucaju da je Vranjes siguran na lijevoj strani kao na desnoj. Na svaki dodir lopte bi nas Rumuni ubili po lijevoj strani. Danas se svaka sitnica gleda, i poznavajuci da Vranjes igra desnom nogom, haman NIKAD nedotakne loptu lijevom, rumuni bi stisli gas i greske bi se redale za Vranjesa i samo stvaralo ogorman pritisak na ostatak zadnje linije.Principatus je napisao/la:Bas tako bi i ja poceo. Ili Subasica umjesto Vranjesa. Ali kad bi Vranjes na ljevoj strani defenzivno bio siguran kao na desnoj...to bi bilo to. Ako zatreba Ibisevica za Medunjanina, pa promjena formacije sa jednim defenzivnim veznim. Isto moguce: Ibricica za Lulica u 70oj, ili prvo Ibricica, pa Lulica i Ibisevica kasnije ubaciti, pa sa njima dodati na brzini kad umor pocne da se pokazuje. Kad bi jos Salihaga mogao da igra.Goalgetter je napisao/la: ---------------------Hasagic------------------------
-----------------------Rahimic-----------------------
--------Pjanic-------Misimovic------------Lulic---
----------------Ibisevic------Dzeko-----------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.