Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 nov 2023, 10:29
bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:05
head88 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:01
I onda će taj Zikljić otići u Zrinjski i biti njihov najbolji igrač aa protiv nas bi pravio dar mar.
Moze on odigrati par dobri utakmica, kroz citavu karijeru igra tako na pocetku dobar par utakmica poslje ga nigdje nema. Solidan igrac za rotacije al
nije kalibar da bude kapiten i kljucni igrac ne moze on da to iznese.
+1
nije stabilan u glavu. A zna se sta je kapiten
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Hajdeee
-
Kontakt:
Lecler je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:23
I onda će taj Zikljić otići u Zrinjski i biti njihov najbolji igrač aa protiv nas bi pravio dar mar.
Nek ide u pm
Lik je za "bajramskih turnira" i malog fudbala. Mada nije ni za to. Ni tu nebi igrao odbranu. Da igra termin sa rajom, neko bi mu samar od saigraca opalio zbog bezobrazluka.
Samo nek ide, pa taman u Barsi zavrsilo poslije. Ubija nas lik totalno.
- FKS -
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
Ziljkića sam mislio da možemo poslati kući u Novi Pazar. Ali sam tek onda vidio da su Pazarci sastavili jako kvalitetnu ekipu i da se nose ravnopravno sa beogradskim velikanima, znači ni njegovi ga ne bi htjeli.
Za Veleža isto nije, znači jedina opcija je Igman. Pa da sa Bodulom melja loptu, a poslije utakmice u kafanu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 07 nov 2023, 10:44
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:29
Moze on odigrati par dobri utakmica, kroz citavu karijeru igra tako na pocetku dobar par utakmica poslje ga nigdje nema. Solidan igrac za rotacije al
+1
Bas tako, mi u posljednje vrijeme nemamo igraca za kojeg mozes reci ovaj pravi kapiten i nosit ce ekipu i svlacionicu. Moras imati par karakterni igraca ako zeliš titule. Ne mogu kapiteni biti Suljic, Dal, Ziljkic, Hamza itd. Evo Zrinjski ima Bibliju, Jakovljevica, Čorluku ginu ljudi, mi kad smo imali takve ljude titule se osvajale Ahmetovic,Rahmanovic, Bilbija, Trivunovic, Velkoski, Benko. Pa i u svijetu Roy Keane nije bio najbolji igrac Man utd daleko od toga al covjek bio spreman poginuti za pobjedu i na treningu i utakmici pa Simeone, Mihajlovic, Zanetti, Maldini, Dunga. Takvi su kapiteni u šampionskim ekipama.
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 nov 2023, 10:59
bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:44
+1
Bas tako, mi u posljednje vrijeme nemamo igraca za kojeg mozes reci ovaj pravi kapiten i nosit ce ekipu i svlacionicu. Moras imati par karakterni igraca ako zeliš titule. Ne mogu kapiteni biti Suljic, Dal, Ziljkic, Hamza itd. Evo Zrinjski ima Bibliju, Jakovljevica, Čorluku ginu ljudi, mi kad smo imali takve ljude titule se osvajale Ahmetovic,Rahmanovic, Bilbija, Trivunovic, Velkoski, Benko.
Pa i u svijetu Roy Keane nije bio najbolji igrac Man utd daleko od toga al covjek bio spreman poginuti za pobjedu i na treningu i utakmici pa Simeone, Mihajlovic, Zanetti, Maldini, Dunga. Takvi su kapiteni u šampionskim ekipama.
100% Kapiten mora biti dasa. Ljudska gromada, velicina, mangup i nije izlizana fraza, nego onaj sto ide glavom na kopacku. A uz to je prvi predstavnik kluba, kakav je kapiten otprilike dobijes sliku kluba.
Previse ljudi gledaju u Ronalda ili Messija i poistovjecuju se s njima imam osjecaj. Ti ljudi su dali 1000 golova, oni mogu sta hoce. Neko sa 10 golova i 15 asistencija u jednoj nepunoj godini u klubu treba biti manji od makova zrna.
Ako ti ne ide u ofanzivnom dijelu, bori se na druge nacine.
bolidirano je fudbalska romantika

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
mma_hz
-
Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:59
bordobijeli je napisao/la: ↑07 nov 2023, 10:44
+1
Bas tako, mi u posljednje vrijeme nemamo igraca za kojeg mozes reci ovaj pravi kapiten i nosit ce ekipu i svlacionicu. Moras imati par karakterni igraca ako zeliš titule. Ne mogu kapiteni biti Suljic, Dal, Ziljkic, Hamza itd. Evo Zrinjski ima Bibliju, Jakovljevica, Čorluku ginu ljudi, mi kad smo imali takve ljude titule se osvajale Ahmetovic,Rahmanovic, Bilbija, Trivunovic, Velkoski, Benko.
Pa i u svijetu Roy Keane nije bio najbolji igrac Man utd daleko od toga al covjek bio spreman poginuti za pobjedu i na treningu i utakmici pa Simeone, Mihajlovic, Zanetti, Maldini, Dunga. Takvi su kapiteni u šampionskim ekipama.
100% Kapiten mora biti dasa. Ljudska gromada, velicina, mangup i nije izlizana fraza, nego onaj sto ide glavom na kopacku. A uz to je prvi predstavnik kluba, kakav je kapiten otprilike dobijes sliku kluba.
Previse ljudi gledaju u Ronalda ili Messija i poistovjecuju se s njima imam osjecaj. Ti ljudi su dali 1000 golova, oni mogu sta hoce. Neko sa 10 golova i 15 asistencija u jednoj nepunoj godini u klubu treba biti manji od makova zrna.
Ako ti ne ide u ofanzivnom dijelu, bori se na druge nacine.
bolidirano je fudbalska romantika
Majke mi ne glorifikujem Mustafica,prvi sam bio pred sezonu da ne treba ostati i srao sam po liku..
Al pogledajte u svakom duelu,gdje nas igrac bude fauliran ili nekoj svadji prvi ulijece,u duele ulijece bez kompromisa,znaci ne cuva se sekunde.
Pogledajte utakmice malo,eto kod crvenog ovog kartona za borac ko je prvi prisao Catakovicu,gurnuo igraca Borca iznad njega itd itd
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
OsmanhodzicBuco
-
Kontakt:
Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 nov 2023, 11:16
Ziljkic jeste u losoj formi, ali je isto tako beton igrac za bilo koju ekipu lige. On je psihicki malo pao, treba da klupski psiholog ako ga uopste imamo pomogne, da se izdigne.
A ovi sto najvise pljuju su oni isti koji bi davali ugovore nakon dobre utakmice i prodavali igraca za 2 miliona.
-
tabba77
-
Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:16
Ziljkic jeste u losoj formi, ali je isto tako beton igrac za bilo koju ekipu lige. On je psihicki malo pao, treba da klupski psiholog ako ga uopste imamo pomogne, da se izdigne.
A ovi sto najvise pljuju su oni isti koji bi davali ugovore nakon dobre utakmice i prodavali igraca za 2 miliona.
Nije on psihički pao, on se nakon poziva za reprezentaciju malo nafurao i izdigao od ostatka tima. Vidi se manjak želje. Ako je u lošoj formi, to ne znači da ne treba dati sve od sebe, igrati odbranu jer koliko god Muhamed bio kriv za gol, isto ako ne i više je kriv Ziljkić koji je stao i nije ispratio svog igrača.
-
boki86
-
Kontakt:
Ne znam sta se sa ziljkicem desava, on je bukvalno preko noci propao za 60%. To struka mora da rijesi, nije mogao preko noci zaboraviti lopte igrati. Treba mu pomoci, za pocetak ga na klupu da se malo dozove
-
skullcrusher
-
Kontakt:
Postao/la skullcrusher » 07 nov 2023, 11:37
Ma Ziljkic il nece da igra il bojkotuje jer ga izvede svaku tekmu il pocne sa klupe al kakav je ne zasluzuje uopste da bude na terenu trenutno.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
-
OsmanhodzicBuco
-
Kontakt:
Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 nov 2023, 11:43
tabba77 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:21
Nije on psihički pao, on se nakon poziva za reprezentaciju malo nafurao i izdigao od ostatka tima. Vidi se manjak želje. Ako je u lošoj formi, to ne znači da ne treba dati sve od sebe, igrati odbranu jer koliko god Muhamed bio kriv za gol, isto ako ne i više je kriv Ziljkić koji je stao i nije ispratio svog igrača.
Nije trebao ni igrati i ne bi igrao da je Francis bio spreman za 90 minuta. Cak bi i Andjusic dobio prednost prije njega. Problemi sa kadrom su natjerali rozmana da igraju igraci koji trenutno nisu na nivou da budu starteri. Ne mislim da se on nesto ufurao. Nije on jucer poceo igrati fudbal, zna se da on ima u nogama vise nego u glavi. Sjecam se kad je u olimpiji zabio 5 golova na pocetku sezone, bio prvi strijelac lige, i onda nestao. To je on, ima oscilacije u igri, nije konstantan.
-
pitara
-
Kontakt:
Problem igraca tipa Ziljkic je sto su to igrači poteza, nije on ni kod Mirze igrao odbranu al mu se gledalo kroz prste jer ga je išlo naprijed pa je svaku utakmicu znao izmisliti gol ili asistenciju.
Penaranda je isti tip igraca samo dobro kvalitetniji, ali i on ako odigra iducih 5 6 utakmica kao protiv Borca i njega ćemo slati u Novi Pazar.
Ono što Almedinu sad treba je klupiranje, prošle godine je to dohavizalo bar malo Varešanovića pa se nadavao golova kad se vratio u 11.
-
morsecode
-
Kontakt:
Prodati na zimu i ende. Gledao sam snimak utakmice vidi se suhi kvalitet Pene. Tom covjeku treba samo dobar plej sto Avram i nije bas koliko god ga ljudi ovde hvalili. Nama fali vezni igrac i stoper i to je to.
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
BordoSaga2
-
Kontakt:
Postao/la BordoSaga2 » 07 nov 2023, 11:50
morsecode je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:43
Prodati na zimu i ende. Gledao sam snimak utakmice vidi se suhi kvalitet Pene. Tom covjeku treba samo dobar plej sto Avram i nije bas koliko god ga ljudi ovde hvalili. Nama fali vezni igrac i stoper i to je to.
I golman
-
Torino
-
Kontakt:
Hajde što je loš, nego što je kapiten.
🇵🇸
-
tabba77
-
Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:43
tabba77 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 11:21
Nije trebao ni igrati i ne bi igrao da je Francis bio spreman za 90 minuta. Cak bi i Andjusic dobio prednost prije njega. Problemi sa kadrom su natjerali rozmana da igraju igraci koji trenutno nisu na nivou da budu starteri. Ne mislim da se on nesto ufurao. Nije on jucer poceo igrati fudbal, zna se da on ima u nogama vise nego u glavi. Sjecam se kad je u olimpiji zabio 5 golova na pocetku sezone, bio prvi strijelac lige, i onda nestao. To je on, ima oscilacije u igri, nije konstantan.
Baš iz razloga što ima u nogama, a ne u glavi mislim da neće da igra. Nije glava bitna da isprati igrača do kraja. Ne znam šta se dešava s njim ali ako je tako kako kažeš, da ne bi ni počeo utakmicu da su spremni Anđušić i Francis, dobro je. Čim jedan od njih bude spreman, seli na klupu aBd.
-
OsmanhodzicBuco
-
Kontakt:
Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 nov 2023, 12:19
@tabba77 neka ga na klupi, za rotacije po 30 minuta, pa kad zasluzi vise.
-
Galantni
-
Kontakt:
Za kapitena je idealan Crnogorac
-
HeraklitMracni
-
Kontakt:
Postao/la HeraklitMracni » 07 nov 2023, 12:45
Ne znam sto nisu dali par puta Peni loptu , frajer se sam izvuce a ovi ne daju …0
-
Zeko87
-
Kontakt:
Od konkurenata za prvih pet pozicija nas niko nije dobio. Nadam se da izgubljenih 6 bodova protiv Sloge neće biti razlog neuzimanja titule.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amcho1, Bordo10, Confiance, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hamagara, johntravolta123, MaroonWhite1946, miguelramos, misstianopenaldo, napoleon72, rimljanin90, sagem, sassari, strucnjak9, tajsamja, Vrhbosnian i 106 gostiju.