Sinoć poslušao uvod gdje Marijan priča kako se znaju od 2008 a ovaj kad je progovorio ugasio sam instantno

Sinoć poslušao uvod gdje Marijan priča kako se znaju od 2008 a ovaj kad je progovorio ugasio sam instantno
Ja sam vec do malo ozbiljnijih gluposti izdrzao. Sikalo produkt Velezove skole, Velez trazi Sutu iz Goska i u nedogled hahaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 nov 2023, 09:45Ja sam bas do tog dijela slusao, kaze Makiju znamo se od 2008. godine, 15ak godina, 20..kakav bilDe
Dobar duks pravo, valjalo bi i da u bijeloj boji izadje.
Odličan je! Udoban i topal. Dodan u kolekciju prije dvadesetak dana
Kone igraju Evropu i prisiljeni su pojačati se da mogu igrati na dva fronta. Znam šta hoćeš reći, ali nije baš da imamo toliki budžet da se dovede svaki igrač kojeg pokažeš prstom. Malo realnosti nije na odmetMirsoPikcrs je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:45Ako mislimo boriti se za Evropu moramo pocistiti ovaj otpad, a cini mi se da su poceli na tome raditi. I naravno, MORAMO na svakoj poziciji imati standardnog plus dobru zamjenu. Ne daj boze do zime kakve povrede bekova i spica, na ove vezne povrede smo i navikli. Kone na svakoj poziciji imaju tri igraca, a mi kuburimo nekim kentrama i izmisljanjem pozicija. Ajde Klaf odradi odličan prelazni da uzivamo na proljece aBd. Ko zna nije ni kup nemoguc.
Daj nam Zeljkovica na zadnjeg veznog upravo, siguran sam sa bi bio pojacanje, a i dosao bi covjek garant.
Kako imam traume pomalo radi ovakvih tuzbi. Odmah se sjetim onog spiska kad je dosao Hasic i objavio koliko kome Velez duguje. Majko mila sjecam se Dzafic bruka para. Ebem mu mater ko mu dade onakav ugovor. I sad mi ga neko predstavlja ko legendu kluba. HahahahahaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 11:44Frane Ikić je tužio FK Velež Mostar, kako je Frane u razgovoru potvrdio za naš portal Rođeni mu moraju isplatiti 100 000 KM.
![]()
Pa nisam uopste rekao da moramo imati roster ko kone i znam da se ne moze to finansijski ispratiri nego da za svaku poziciju imas solidnu zamjenu. Jednostavno mora biti tako ako hocemo Evropu. Aj evo ne daj boze Haskic suspendovan, koga staviti u spic, a da moze dati gol? Nemoj samo reci Dzafa...JimmyPage je napisao/la: ↑08 nov 2023, 08:58Kone igraju Evropu i prisiljeni su pojačati se da mogu igrati na dva fronta. Znam šta hoćeš reći, ali nije baš da imamo toliki budžet da se dovede svaki igrač kojeg pokažeš prstom. Malo realnosti nije na odmetMirsoPikcrs je napisao/la: ↑07 nov 2023, 23:45Ako mislimo boriti se za Evropu moramo pocistiti ovaj otpad, a cini mi se da su poceli na tome raditi. I naravno, MORAMO na svakoj poziciji imati standardnog plus dobru zamjenu. Ne daj boze do zime kakve povrede bekova i spica, na ove vezne povrede smo i navikli. Kone na svakoj poziciji imaju tri igraca, a mi kuburimo nekim kentrama i izmisljanjem pozicija. Ajde Klaf odradi odličan prelazni da uzivamo na proljece aBd. Ko zna nije ni kup nemoguc.
Daj nam Zeljkovica na zadnjeg veznog upravo, siguran sam sa bi bio pojacanje, a i dosao bi covjek garant.
Pa ovo je sve krenulo od stare uprave koja je davala nenormalno velike plate igracima koji ne vrijede ni trecinu toga sto su primali. Kada je dosla nova uprava i postavila primanja u neke normalne okvire vecina njih se solidarisala i slozila osim Ikica i Ovcine. Po meni najveci krivac stara uprava na Franu nemamo sta reci profesionalno je odradio koliko je bio tu i zakon je na njegovoj strani on je potpisao takav ugovorMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 nov 2023, 11:44Frane Ikić je tužio FK Velež Mostar, kako je Frane u razgovoru potvrdio za naš portal Rođeni mu moraju isplatiti 100 000 KM.
![]()