NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

samocelik
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la samocelik » 06 nov 2023, 21:51

Asimdemineri je napisao/la:
06 nov 2023, 21:42
Ma Mirso Šijerkić je za ove levate Luca Toni.
Mislim da je najbitnije i najracionalnije dogovoriti opstanak ispod stola i otjerat ove federalne majstore sad na zimu i nekako završiti sezonu. Od iduće sezone možda se Fudo smiluje idu izbori
:rol: :rol: :rol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 06 nov 2023, 22:14

Dajte ljudi sta vam je? Kakav otkaz Duvnjaku zbog truhle 😂😂 da i ovo cujem. Pa Duvnjak od prve svoje utakmice igra isti sistem, rijetko kad je mjenjao.

@truhlo smijesnio si Duvnjaka, smjeni sad i Damjanovica i povedi ekipu na proljece!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 nov 2023, 22:19

@Truhlo neka nam dogovori opstanak ispod stola nek se ostavi smjene trenera :rol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 06 nov 2023, 22:31

Truhlo je napisao/la:
06 nov 2023, 16:55
Celicni je napisao/la:
06 nov 2023, 16:30
convict35 je napisao/la:
06 nov 2023, 16:15
Truhlo lave ima tu jos prostora mislim na odlaske Salkanovic,Bajramovic,Skols ( trpio bi Begica i nekog juniora ) uz bolji vezni red bi sigurno bili bolji a nemamo nekog imperativa,Zunu bi ostavio jos do kraja sezone ma ima jos al eto nemozes sve otjerat hahah ,jedino ako se dovede 5 do 6 igraca onda dobru cistku napravit
I ja bi Žunu ostavio, al u kuhinji.Od čistke ove polusezone nema ništa.Nema utakmica manje prihoda, moraš izmirivati tekuće obaveze uz to imaš odraditi pripreme i otići negdje.
Nemas puno igraca u opticaju u zimskom prelaznom roku, a nije jos vrijeme da pravimo čistku, izuzev ako se u kasi ne promjeni nešto.Da fali sad tolko igrača fali, ali 3 kvalitetna pojačanja kada bi uboli bili bi na konju, dva veznjaka i jednog odbrambenog i onda postepeno slagati ekipu i pojačavati se.
Čuj Žunu ostaviti :rol: Pa on nema mjesta u ovom odronu od veznog reda.

Isto tako bolje Salkanovića ostaviti da bude zamjena Mašiću, nego Karića sa 37 godina od kojeg nemaš ništa naredne sezone.

Golmani ostaju isti, stoperi: Isaković, Vardo, Bajramović, Šetkić
Bekovi: Sivac, Hodžić, Arnautović plus pojačanje tražiti na lijevom beku
Vezni: Begić, Mehić, Tabaković, Međuseljac, plus dovesti dva kvalitetna vezna
Krila: Šarić, Durmiš, Karalić, Salkanović
Napad: Mašić, Salkanović, Ahmetspahić iz juniora

Smajić, Žuna, Pehilj, Karić odmah poslje Zvijezde raskidi ugovora, i još ako ode Šarić dovesti krilo zamjenu i to je to.

Znači dva vezna, lijevi bek i eventualno krilo.
Dva dobraa veznjaka ce unaprijedit ovu ekipu za 50% ako ne i vise. Mi smo bolji vezni red imali u DCL sto je najzalosnije i to u obe sezone, prvo sa Salkicem, a onda s Arezinom.

Nadam se ostanku Masica momak je dobar napadac, zabio 5 golova i svaka mu cast dobro je i tih 5 dao. Juce je prvi put od pocetka prvenstva ja mislim imao vise od 2 suta na utakmici jer momak cesto nema lopti, jedan ako uputi po poluvremenu odlicno, sto nam opet govori kakav nam je vezni red, a isto tako i cinjenica da je od 5 golova 3 dao iz igre, jedan onaj majstorski slobodnjak protiv Stupcanice i penal protiv Tomislava. Vrlo vjerovatno da ni kvalitetniji napadac ne bi dao vise.
Jos 1 eventualno 2 gola da zabije do pauze bilo bi super.

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 06 nov 2023, 23:21

Celicni je napisao/la:
06 nov 2023, 20:44
convict35 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:35
Truhlo malo vise pametuje svakome ,nebitno taj Bronja koji je ovakav ili onakav ali na pripremnim tekmama je pokazao najvise od svih igraca Celika i protiv Kaknja i Sibenika je bio najbolji nas igrac.
Momak je kidao trkom i duelima je bio dobar jak stamen trcao ko navijen dao je Kaknju lijep pogodak.
I taj Zuna sto ga pljujes nije neki igrac ali opet je najbolji od ovih odrona u vezi stim da Begic i Ali imaju kao jos vremena mladi su .
Samo nemoj vise ti formacije ovo ono ,Duvnjak slusajuc tebe otkaz ko kuca :rol:
To ga nista ne čini igračinom.Od kantona do 1.FL imali smo mi igračina na treningu koji su raznjeli i na kraju polusezone odu npr. Zukic, Mujic...mogu ti iznjeti spisak za koje su pisali da raznose na treningu i da su najbolji i dođe ti Arežina bez forme, bez utakmica, drži se za k.urac na treningu, ne dođe na trening i pokaže šta je iskustvo i šta zna.Evo mene stavi jedan trening sa njima, garantujem ti ja ću izginut trkom i snagom da se dokazem,poginit cu na treningu reko bi čovjek igram negdje visoko, kasnije bi isplivalo koliko znam odnosno ne znam.Zna se šta je mjerilo u fudbalu.Koliko ima utakmica u seniorskom timu, minutaža po utakmici, u kojoj ligi je igrao, broj golova koliko je postigao, broj asistencija, koliko km pređe po utakmici, broj tačnih pasova. itd itd.Naravno statistika zavisi od pozicije koju igra, kako Durmu čini koliko odbrana ima tako napadača koliko golova postiže.To gledanje kakav je bio na treningu bez da nema zavidnu statistiku to je totalno amaterski.Tako da Bronja nema ništa od toga, osim toga momak je jako mlad promjenio vec za njegove godine 3-4 kluba.Ja stvarno ne znam ko je njega poceo trpati nama.

Ako još ima budala da vjeruju da je Duvnjak čitao forum i Truhlinu formaciju i dobio otkaz radi Truhle onda ja stvarno ne znam šta Kim Yong Un više čeka.
Decko, ti ocito nisi dobar u glavu. Volio bih i ja sad Renana Oliveiru i Jovu Lukica umjesto Masica i Bronje, ali to u snovima nije realno. I ovo smo jedva stigli da dovedemo, jos ti dodjes naprdjujes ovdje ko je igrac ko nije. Momak svojim kvalitetom i igrama kupio i strucni stab i upravu i navijace i ti ovdje dodjes palamuditi o amaterima i profesionalcima. U ostalom evo bas sam sad pogledao statistiku. Za 2. tim GAK-a zabio 12 golova i imao 5 asistencija (kao mladji junior). Za juniore Pazara u polusezoni zabio 5 golova i kao junior zaigrao za prvi tim. Pa ne mozes bas biti levat da ti se sve ovo poklopi

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 nov 2023, 00:06

.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 nov 2023, 00:12

slika

Momci, sto se tice akcije sa foruma za 12tog igraca. Trenutno smo na 10 ucesnika i potrebna su jos minimalno dva ucesnika da obnovimo ucesce.

Nadam se da ima kandidata, prijavit se mozete na temi: viewtopic.php?f=101&t=17869 ili kod mene u pp. Takodjer i goste ove teme bi zamolio da se prikljuce, jer ih ima bas dosta. Sve se vodi anonimno, tako sa te strane svakako nema problema.

Svi smo ovdje zbog jednog cilja, a to je bolji i uspjesniji Čelik.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 07 nov 2023, 00:14

strucnjak9 je napisao/la:
06 nov 2023, 23:21
Celicni je napisao/la:
convict35 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:35
Truhlo malo vise pametuje svakome ,nebitno taj Bronja koji je ovakav ili onakav ali na pripremnim tekmama je pokazao najvise od svih igraca Celika i protiv Kaknja i Sibenika je bio najbolji nas igrac.
Momak je kidao trkom i duelima je bio dobar jak stamen trcao ko navijen dao je Kaknju lijep pogodak.
I taj Zuna sto ga pljujes nije neki igrac ali opet je najbolji od ovih odrona u vezi stim da Begic i Ali imaju kao jos vremena mladi su .
Samo nemoj vise ti formacije ovo ono ,Duvnjak slusajuc tebe otkaz ko kuca :rol:
To ga nista ne čini igračinom.Od kantona do 1.FL imali smo mi igračina na treningu koji su raznjeli i na kraju polusezone odu npr. Zukic, Mujic...mogu ti iznjeti spisak za koje su pisali da raznose na treningu i da su najbolji i dođe ti Arežina bez forme, bez utakmica, drži se za k.urac na treningu, ne dođe na trening i pokaže šta je iskustvo i šta zna.Evo mene stavi jedan trening sa njima, garantujem ti ja ću izginut trkom i snagom da se dokazem,poginit cu na treningu reko bi čovjek igram negdje visoko, kasnije bi isplivalo koliko znam odnosno ne znam.Zna se šta je mjerilo u fudbalu.Koliko ima utakmica u seniorskom timu, minutaža po utakmici, u kojoj ligi je igrao, broj golova koliko je postigao, broj asistencija, koliko km pređe po utakmici, broj tačnih pasova. itd itd.Naravno statistika zavisi od pozicije koju igra, kako Durmu čini koliko odbrana ima tako napadača koliko golova postiže.To gledanje kakav je bio na treningu bez da nema zavidnu statistiku to je totalno amaterski.Tako da Bronja nema ništa od toga, osim toga momak je jako mlad promjenio vec za njegove godine 3-4 kluba.Ja stvarno ne znam ko je njega poceo trpati nama.

Ako još ima budala da vjeruju da je Duvnjak čitao forum i Truhlinu formaciju i dobio otkaz radi Truhle onda ja stvarno ne znam šta Kim Yong Un više čeka.
Decko, ti ocito nisi dobar u glavu. Volio bih i ja sad Renana Oliveiru i Jovu Lukica umjesto Masica i Bronje, ali to u snovima nije realno. I ovo smo jedva stigli da dovedemo, jos ti dodjes naprdjujes ovdje ko je igrac ko nije. Momak svojim kvalitetom i igrama kupio i strucni stab i upravu i navijace i ti ovdje dodjes palamuditi o amaterima i profesionalcima. U ostalom evo bas sam sad pogledao statistiku. Za 2. tim GAK-a zabio 12 golova i imao 5 asistencija (kao mladji junior). Za juniore Pazara u polusezoni zabio 5 golova i kao junior zaigrao za prvi tim. Pa ne mozes bas biti levat da ti se sve ovo poklopi
Kojim bolan bolan igrama, koju upravu koje navijače, lik nije odigrao zvaničnu utakmicu?Mani se treninga i nekakvih pripremnih utakmica.Kada pričaš nešto pričaj argumentovano, a ne lupati.Naravno da ću pričati ko je igrač a ko nije, ali neću lupati ko ti, nego ću ti iznositi činjenice i ono što svi možemo provjeriti.Prvo momak je sa 18 godina promjenio 4 kluba i to kao junior i nigdje se nije mogao zadržati, dakle to je prvo svakom ozbiljnom klubu alarm.Za 2. tim GAK-a 😂😂 .Zabio 5 golova za juniore :tokralju: :bow: Pa sa boljom statistikom imaš u juniorima Fortune bolan bolan :urnebes: a ne kamoli u cijeloj BiH. Dalje igranje za juniore i seniori isto jel?Radi takvog igrača vrijedi mjesto stranca nemaš šta.
Nama bolan trebaju sad 3 kvalitetna iskusna igrača da nose igru, a ti na terenu nemaš čovječe niti jednog iskusnog igrača sem Isakovića.Imaš mladu ekipu sastavljenu od juniora i ti hoćeš još Bronju.Ne mogu sastaviti 3 tačna dodavanja.Ti misliš da je Bronja bolji od naših igrača koji imaju utakmica i utakmica u nogama za seniorsku ekipu, minuta i minuta, a on ništa za seniorski tim.Imaju druže činjenice i to je to.Bronju možeš dovest kad budeš imao iskusnu ekipu na terenu, pa eksperimentisati nešto i ubacivati ga pomalo, a ne kad ti gori pod nogama.Reko sam ti danas i sad ti kažem, ako je nama Bronja vrh i to još kao stranac, onda se sad možemo ugasit odmah.
A to ko nije dobar u glavu, dovoljno govori o tome da je Truhlo kriv zato što je Duvnjak dobio otkaz.

@Truhlo de živ bio ubuduće kad imaš već toliki utjecaj, da sad sastaviš spisak kvalitetnih pojačanja, pošto nas ovdje slušaju pa da nebi i Damjanović dobio otkaz.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 07 nov 2023, 01:34

Celicni je napisao/la:
07 nov 2023, 00:14
strucnjak9 je napisao/la:
06 nov 2023, 23:21
Celicni je napisao/la:

Kojim bolan bolan igrama, koju upravu koje navijače, lik nije odigrao zvaničnu utakmicu?Mani se treninga i nekakvih pripremnih utakmica.Kada pričaš nešto pričaj argumentovano, a ne lupati.Naravno da ću pričati ko je igrač a ko nije, ali neću lupati ko ti, nego ću ti iznositi činjenice i ono što svi možemo provjeriti.Prvo momak je sa 18 godina promjenio 4 kluba i to kao junior i nigdje se nije mogao zadržati, dakle to je prvo svakom ozbiljnom klubu alarm.Za 2. tim GAK-a 😂😂 .Zabio 5 golova za juniore :tokralju: :bow: Pa sa boljom statistikom imaš u juniorima Fortune bolan bolan :urnebes: a ne kamoli u cijeloj BiH. Dalje igranje za juniore i seniori isto jel?Radi takvog igrača vrijedi mjesto stranca nemaš šta.
Nama bolan trebaju sad 3 kvalitetna iskusna igrača da nose igru, a ti na terenu nemaš čovječe niti jednog iskusnog igrača sem Isakovića.Imaš mladu ekipu sastavljenu od juniora i ti hoćeš još Bronju.Ne mogu sastaviti 3 tačna dodavanja.Ti misliš da je Bronja bolji od naših igrača koji imaju utakmica i utakmica u nogama za seniorsku ekipu, minuta i minuta, a on ništa za seniorski tim.Imaju druže činjenice i to je to.Bronju možeš dovest kad budeš imao iskusnu ekipu na terenu, pa eksperimentisati nešto i ubacivati ga pomalo, a ne kad ti gori pod nogama.Reko sam ti danas i sad ti kažem, ako je nama Bronja vrh i to još kao stranac, onda se sad možemo ugasit odmah.
A to ko nije dobar u glavu, dovoljno govori o tome da je Truhlo kriv zato što je Duvnjak dobio otkaz.

@Truhlo de živ bio ubuduće kad imaš već toliki utjecaj, da sad sastaviš spisak kvalitetnih pojačanja, pošto nas ovdje slušaju pa da nebi i Damjanović dobio otkaz.
Stvarni se trebas i potrudit da budes toliko panglu da ovakve stvari pises :tokralju: .

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 07 nov 2023, 08:24

Kakvo ludilo :bow:

Opušteno ljudi, još Zvijezdu da dobijemo i ostajemo na 8. mjestu sa 10+ bodova u odnosu na zadnja dva kluba na tabeli. Isto tako raspored na proljeće nam ide na ruku, igramo 8 utakmica kući, 7 u gostima s tim da nam dolaze na Bilino Rudar, Mladost, Jedinstvo, Bratstvo, Rahić, sve ekipe ispod nas na tabeli, sa samo 5 pobjeda kući mi smo sigurna sredina tabele.

Baš zbog toga srezati igrački kadar i ako ima na tržištu kvalitetan veznjak dovesti, ako nema neka guraju ovi trenutni. Nema puno ovdje neke filozofije, Goražde ekipu napravilo u roku od 2 sedmice prije početka lige pa su u vrhu. Srezati troškove, riješiti strateške probleme kluba sa kratkoročnim dugovanjima i onda na ljeto dovesti 5, 6 PL igrača i krenuti u napad na prvo mjesto.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 nov 2023, 08:42

Neki dan pricamo kako su nasi juniori u podredjenom polozaju jer ne igraju premijer ligu i onda dodje ovdje neko i poredi juniore Fortune i GAK-a. Isto tako, cinjenica je da se Bronja svidio strucnom stabu, kao sto je i cinjenica da vise nije isti strucni stab.

Isto tako, Truhlo ne slazem se s tobom u vezi guranja na silu. Svi znamo da je zbog situacije u ekipi Hodzic tu zaigrao. I realno, momak se snalazi. Ofanzivno slabije, ali u defanzivi izgleda puno bolje nego i Sivac. Jedino cega se moramo paziti jeste fizicka sprema, odnosno igranje na dva fronta jer momak nastupa i za juniore, osim toga, svaka minuta koju moze dobiti je dragocjena i treba da je igra. Ne samo on, vec i svi ostali.

Pokusati pronaci lijevog beka i centralnog veznog, ali ne uzimati svasta. Rijesiti se viskova. Zadrzati Masica. Ostatak minuta dati juniorima. Ne vjerujem da bi i jedan junior sada izgledao gore od Zune u sredini. Momak je totalno pogubljen. Pisete kako nam je igra pala kad je usao Ali, a cinjenica je da je igra pala kad je usao Zuna. Poceo je odmah komplikovati i gubiti lopte na sredini.
Celik!3,2,2.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 07 nov 2023, 08:55

Meni nije jasna jedna stvar, kako Ali ne zna primiti loptu, nikako mi to nije jasno..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 nov 2023, 09:32

prisonbreak je napisao/la:
07 nov 2023, 08:55
Meni nije jasna jedna stvar, kako Ali ne zna primiti loptu, nikako mi to nije jasno..
Najgore zna. AKo se ko sjeca njegovog prijema prosle godine pored aut linije. Sad sta mu se desava...
Celik!3,2,2.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 07 nov 2023, 10:14

AllGunsBlazing je napisao/la:
07 nov 2023, 09:32
prisonbreak je napisao/la:
07 nov 2023, 08:55
Najgore zna. AKo se ko sjeca njegovog prijema prosle godine pored aut linije. Sad sta mu se desava...
Ja se nadam kad odradi ove pripreme da ce nadoc Ali na svoje a i kad budw imao bar jednog centralnog veznog da ce bit bolji,a mislim da malo trebaimatu i kontinuitet igara,znam rece imao je dosta sanse ,jest ali ehidentno nije ae odma snasao na pocetku ove lige i treba se naviknut.
Mislim da nije zaboravio igrat dobre pripreme i fizicka spremnost njega i ekipe mora se podic za 50% jer su ove pripreme katastrofalno uradzene

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 nov 2023, 10:36

Alija je uništio Duvnjak sa rotacijama. Momak je igrao 5 različitih pozicija od početka prvenstva zbog Duvnjakovih Guardiola zamisli. Nadoći će on sigurno samo mu treba reset poslije svega. Dosta je samopouzdanje sigurno srozano.

Gradina neočekivano opasan konkurent za gornji dio tabele s obzirom da nemaju imena u ekipi.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

strucnjak9
Kontakt:

Post Postao/la strucnjak9 » 07 nov 2023, 10:57

laudrop je napisao/la:
07 nov 2023, 10:36
Alija je uništio Duvnjak sa rotacijama. Momak je igrao 5 različitih pozicija od početka prvenstva zbog Duvnjakovih Guardiola zamisli. Nadoći će on sigurno samo mu treba reset poslije svega. Dosta je samopouzdanje sigurno srozano.

Gradina neočekivano opasan konkurent za gornji dio tabele s obzirom da nemaju imena u ekipi.
Ne bih se slozio da ga je Duvnjak unistio s rotacijama, prije bih rekao da mu je na silu trazio mjesto u ekipi, jer realno nista nije pokazao na svojoj poziciji. Koliko se sjecam iza spica jedino nije igrao protiv Mladosti (krilo), Gorazde i Rahic u onoj formaciji sa 2 napadaca igrao centralnog veznog. Ostalih 9 utakmica igrao na svojoj poziciji i ne mogu da se sjetim njegove dobre utakmice (osim gola protiv Slobode). Evo Dario mu ne izmislja pozicije, pa opet to nazalost nije dovoljno.

Zao mi je decka, prevelik pritisak je ponio na ledjima jer svi su od njega ocekivali da pravi razliku. Ja i dalje vjerujem u njega da ce se dozvati. Opet bih prije njega trpio ovu sezonu s losim partijama i ocekivat da eksplodira iducu, nego Zunu i Mehica. Ubjedjen sam da on to moze, ali vjerujem da je trenutno problem vise u glavi nego u kvalitetu

denisov

Post Postao/la denisov » 07 nov 2023, 12:29

laudrop je napisao/la:
07 nov 2023, 10:36

Alija unistio covjek koji ga je trebao davno sklonit sa terena a on ga stavljo da igra.kako je moguce da ste tolko bezobrazni.dvije godine sve bilo dobro i ali mogao igrat krilo a kad je los na terenu onda trener kriv.bolesno razmisljanje

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 nov 2023, 13:02

Nije dzaba u narodu "sam pao, sam se ubio." Vrijedi i za Armina i Alija i sve ostale nase mlade igrace. Imaju najbolji prostor za razvoj, osim par kretena sa zapada, njihovo je samo da budu spremni i da igraju fudbal. Svaki neuspjeh se moze samo njima pripisati.
Celik!3,2,2.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 07 nov 2023, 14:13

Ne branim nikog, naprotiv ovdje sam uvijek samo kada treba kritikovati naše igrače u realnim situacijama. Hvalim rijetko.

Ali je klupiran zato što nije odgovorio zadatku na pozicijima koje su mu sekundarne. Dakle na poziciji centralnog veznog, što je kod Duvnjaka bilo defanzivni vezni, nije odgovorio zadatku i nakon toga je klupiran. U Olovu je igrao svoju poziciju pa je odigrao solidno. Nakon toga se teško vratiti psihički, vratiti samopouzdanje.

Ne može niko reći da su Davud, Ali, Durmiš i ostali zaboravili igrat fudbal. Pa ne zaboravlja se to preko noći. Davud je imao istu krizu, identičnu kao sad, u Drugoj ligi FBIH, pa smo ga svi trpili, i navijači i stručni štab i onda se doveo do nivoa da može igrati u kojem god klubu hoće, da ofanzivno može raditi mnogo, a i defanzivno mu nije bilo strano u tom momentu. Dakle, u prevodu, treba mu konstantnost. Toga nema. Mene boli što je ofanzivniji Hamas u ovom kontranapadu Izraela od naše lijeve bočne strane. Fali taj Davud ovoj ekipi, a po meni to može dobiti samo ako je on spreman prihvatiti svoje greške i napredovati iz utakmice u utakmicu.

Samo da i oni shvate da lošim pristupom, lošim voljnim momentom za igru, sebe uništavaju, a ne klub ili trenera kako možda to neki od naših igrača misle.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 07 nov 2023, 16:09

dinodino2019 je napisao/la:
05 nov 2023, 09:58
zamorano je napisao/la:
05 nov 2023, 09:50
Danas pobjedom olakšavaš sebi puno toga! Opet sve je do igrača! Mislim i dokazano je več da vezni red Žuna i Mehič nemaju više šta tražiti u Čeliku. Vi računali na njima igru graditi za ubuduče,na njima dvojici nije sigurno ni kokošinjac napraviti! Talha,Begič i Vardo trebaju puno više igrat zajedno. Več polako sastavljat transfer listu za igrače koje treba nogirat iz kluba.Prvo treba razriješiti tandem 3 dide Isakovič,Salčinovič,Karič jer omladina stvarno nema od njih više šta naučit! Zatim Žuna,Mehič,Salkanovič,Pehilj,Sarič i to treba razdužit. Sreča i Duvnjak ubleha otjera se na vrijeme. Uprava je navukla ovih 3000 ulaznica protiv Zrinjskog i na tome im velika zahvala i svaka im čast! Jel igrače stid dignut svoju platu koja im se isplačuje za ovo što prikazuju na terenu?
Jel tebe stid uporno pljuvat sce i svakoga ublehasu, odmori malo od pljuvanja
@Zamorano i @dinodino2019 , vi ste sampioni u vrijedjanju :D :D :D :D

Ovdje sam na dininoj strani, mada mene licno zamorano nikada nije uvrijedio.
@Zamorano, kad se trojica "dida" Salcinovic, Isakovic i Kahric spomenu trebas da stanes mirno, jer ruku na srce daleko su vise dali za Celik od tebe. O Duvnjaku da ne pricamo, najzasluzniji covjek, sto je Čelik u sportskom djelu najvise napredovao. Zunu razduziti, pa da li to tebe treba zaduziti :crazy: . Mislim da Salkanovicu treba dati jos koju sansu iz prostog razloga sto mu je tek 19 godina i sto je dosao kao najbolji igrac visočke Bosne i gledao sam ga u par utakmica npr. protiv Borca u Jelahu, vrlo solidan. Mada bi ja recimo vise volio da je ostao Besim Kolic. Za Sarica i Pehilja se slazem, a za Mehica ne znam sta bi ti reko. Uglavnom, dino je u pravu ne treba ih pljuvati, pogotovo zbog toga sto nemaju ni priblizno kao oni sto su predstvaljali Celikovu staru gardu iz PL B i H, a nista nisu napravili
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.