FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 249

boki86
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boki86 » 06 nov 2023, 23:33

Sad ne valja ni peneranda, lik je bio itekako dobar koliko je bio odsjecen u napadu, bez upotrebljivih lopti. Nekoliko puta je probao dupli da odigra ali ga niko ne prati.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 06 nov 2023, 23:41

Hajdeee je napisao/la:
06 nov 2023, 19:55
Gledam sada ovaj pregled PL, na Areni.
I vise puta se ponavlja gol Borca.

Svaki put kada vidim "kapitena" kako pusta svog igraca da ulazi sam u sesnesterac, i prestaje ga pratiti i startu.

Znaci bio bih u stanju "kapitenu" opaliti 20 samara za ovakvo ponasanje. I nije prvi put. ON TO STALNO RADI..

FUJ!!!!!!!
Vinko ciljano stavio Jurilja na desni bek da ekaploatise našu lošu lijevu stranu u defanzivi, čitaj neodgovorni Ziljkic. Samo su odmah dali go pa nije puno rizikovao, nismo to gledali iz napada u napad. Generalno nas dosta ekipa upravo tu najviše napada. Pričam o ovim utakmicama na normalnim terenima, one na njivama su drugi sport i ne mogu se na isti način ni analizirat ni igrat.
Samo naprijed Saraj'vo!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 nov 2023, 23:51

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 nov 2023, 23:19
H8Z7 je napisao/la:
06 nov 2023, 23:05
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 nov 2023, 22:55
Vrančić ne može ispratiti ono što Simon traži, bar kad je u pitanju prvih 11. Ali sam apsolutno mišljenja da mora ulaziti zadnjih 20-25 minuta sa klupe, jer svjež Vrančić može odlično dignuti nivo igre u vezi.
Živo me interesuje šta je u planu za zimski rok. Jednostavno ne smijemo štediti, za očekivati je budžet za najmanje 4 kvalitetna igrača( golman, stoper, veznjak i krilo ).
Samo da nisu neka imena već anonimusi poput Renana, Đuričkovića. Molim Boga da su shvatili šta im je raditi i da smo završili sa Penerandama i sl.
Ma zna Ibro šta radi, od svih novih koje je on doveo, nijedan nije promašaj.
Nije problem ni ime ako je u formi, samo ne dovoditi ove što nisu šutali lopte po 2 godine.
Razumjeli smo se uglavnom, jedva čekam zimu pa ako Bog da da vidimo šta ćemo uraditi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 06 nov 2023, 23:53

AVNOJ je napisao/la:
06 nov 2023, 19:31
Onako pomalo pregledavam utakmicu i upratim ovu situaciju kad je Peneranda uzeo loptu na našem šesneastercu i pretrčao pola terena i ovaj Ziljkić umjesto da proigra dupli pas i gurne u prostor čovjeku gdke bi bio 1 na 1 , on uze i bezveze opali loptu.

slika
Ahahahahah…Ziva istina
Ja sam se sinoc sjebo ko foka,gledam i ne vjerujem,kontam ovaj nas sve skupa zajebava.
Hocu da eksplodiram.

Samo za ovaj potez i ponasanje ja bih mu papire odmah nakon tekme urucio.
Nisam sklon nikakvim teorijama zavjere ali ovo je cista (svjesna ili ne) opstrukcija igre,a nikakav pad forme i sl.
Pa da si retardiran,a,ne van forme u ovoj situaciji znas sta je jedini pravi potez i mozes je gurnuti u prazan prostor i to je vec asistencija.
Ako je zaista nesto htio postici ovim suludim pokusajem od suta onda njemu glava nije u vinklu nikako.

Uzas
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 06 nov 2023, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 nov 2023, 23:53

Nidal Celik ima 2 ponude. Rozman ga zeli od zimskih priprema ukljucivati u prvi tim, Trako ce vjerovatno traziti novi klub
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 06 nov 2023, 23:59

Evo nam nove jedinice umjesto Šahe :opaopa: :

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 07 nov 2023, 00:06

PikachuSA je napisao/la:
06 nov 2023, 23:59
Evo nam nove jedinice umjesto Šahe :opaopa: :

Lahko je ovako, da ga vidimo na Koševu :kafa:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 07 nov 2023, 00:08

TrofejiSuTu je napisao/la:
06 nov 2023, 23:53
AVNOJ je napisao/la:
Onako pomalo pregledavam utakmicu i upratim ovu situaciju kad je Peneranda uzeo loptu na našem šesneastercu i pretrčao pola terena i ovaj Ziljkić umjesto da proigra dupli pas i gurne u prostor čovjeku gdke bi bio 1 na 1 , on uze i bezveze opali loptu.

slika
Ahahahahah…Ziva istina
Ja sam se sinoc sjebo ko foka,gledam i ne vjerujem,kontam ovaj nas sve skupa zajebava.
Hocu da eksplodiram.

Samo za ovaj potez i ponasanje ja bih mu papire odmah nakon tekme urucio.
Nisam sklon nikakvim teorijama zavjere ali ovo je cista (svjesna ili ne) opstrukcija igre,a nikakav pad forme i sl.
Pa da si retardiran,a,ne van forme u ovoj situaciji znas sta je jedini pravi potez i mozes je gurnuti u prazan prostor i to je vec asistencija.
Ako je zaista nesto htio postici ovim suludim pokusajem od suta onda njemu glava nije u vinklu nikako.

Uzas
Dobro evo ljudi nešto pričaju da je Peneranda loš (ja ga ne branim niti sam neki fan takbih igrača) ali čist primjer je baš ova akcija uzeo je loptu na našem šesnaesetecu pretrčao pola stadiona samo mu je koš neko trebao sa jednim dodirom da se riješi tri igrača i u 100% je šansi. Ne znam.šta više da očekujemo od njega..da i tu trojicu aam predribla pa jjebiga onda bi karikeru oživljavao u Arsenalu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 07 nov 2023, 00:28

AVNOJ je napisao/la:

slika
Penaranda je sinoc u 4 situacije koliko se sjecam napravio takvu kretnju. Svaki put odigra pas nasem igracu, gdje je toliko ocigledno da hoce dupli pas i loptu u prostor. I da, svaki put je to bilo u situaciji gdje bi on izasao skoro pa sam na golmana.

Jedini mu je Hasic odigrao dupli pas u jednoj od takvih situacija, jer on ocito ima taj nivo fudbalske inteligencije. Naši igrači ne znaju kada igrati od prve, a kada cuvati loptu. Ziljkic sinoc ima situaciju nakon ubacaja Beganovica da cuva loptu i namjesta se na desnu nogu, a on sada odjednom nesto nadje glumiti igru iz prve...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 07 nov 2023, 03:15

vedinjo98 je napisao/la:
07 nov 2023, 00:28
AVNOJ je napisao/la:

slika
Penaranda je sinoc u 4 situacije koliko se sjecam napravio takvu kretnju. Svaki put odigra pas nasem igracu, gdje je toliko ocigledno da hoce dupli pas i loptu u prostor. I da, svaki put je to bilo u situaciji gdje bi on izasao skoro pa sam na golmana.

Jedini mu je Hasic odigrao dupli pas u jednoj od takvih situacija, jer on ocito ima taj nivo fudbalske inteligencije. Naši igrači ne znaju kada igrati od prve, a kada cuvati loptu. Ziljkic sinoc ima situaciju nakon ubacaja Beganovica da cuva loptu i namjesta se na desnu nogu, a on sada odjednom nesto nadje glumiti igru iz prve...
Sve si rekao. Da Ziljkic, Avram, Hamza, i ostali znaju kao Hasic, ne bi Hasic bio posudjen igrac Besiktasa a ovi nabrojani pod cvrstim ugovorom s nama. To je sadasnja realnost i na tome treba da se radi kako bi u ekipi bilo sto vise “Hasica”, “Mustafica”, “Vrancica” “Penarandi” itd. Ovo ie super odkle se krenulo s pocetka sezone.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 07 nov 2023, 03:55

NajvecaRadosti je napisao/la:
06 nov 2023, 23:11
zagorski je napisao/la:
06 nov 2023, 22:29
bordospartanac je napisao/la:
06 nov 2023, 13:19
Pohvala svima sinoc, ali Anicicu posebno. :kralj:
Imao je davolske srece sinoc, jer prije nego sto je postao junak malo je falilo da bude tragicat, sjeti njegovog ispadanja poslije koga Lukic ide 1 na 1 sa Sahom i srecom promasuje
Ako izuzmemo gol,jedan od najslabiji na terenu.Lukic ga pravio budalom teskom i dijetetom a ne iskusnim stoperom od 34 god sa jakim ino iskustvom.U prvom poluvremenu 3m blizi lopti nego Lukic ovaj mu opalio sprint,Marin se usro da ce ga stici i izbija cistu loptu u aut.To se stoperu ne smije desavati.
Drugo poluvrijeme opet KATASTROFALNA greska zbog koje smo trebali primiti drugi i poselamiti se sa titulom.

Previse kikseva,i u Doboju treci gol je njegov.Moze ostati za klupe ali prvi stoper nikako ne moze biti.Mora tu jedan brutalan igrac uz Miomira
Zadnji igrač a imas napadača u naletu na ledzima, možda da pokuša dodati trakavom golmanu ili pokuša driblat?
Slažem se da su ga sustigle godine ali Anicic kad uhvati malo forme je doktor za ovu ligu.
Ako nije skup, ostavit ga kao zamjenu ili gurat u prvu kad je u formi. Problem je Soldo koji je dva nivoa ispod Anicica.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 07 nov 2023, 06:13

JavierBosnia je napisao/la:
06 nov 2023, 23:53
Nidal Celik ima 2 ponude. Rozman ga zeli od zimskih priprema ukljucivati u prvi tim, Trako ce vjerovatno traziti novi klub
Eh ako Rožman uspije napraviti kvalitetne igrače od Čelika, Ploče i onog još jednog malog a Buljubašić je već tu svaka mu čast.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 nov 2023, 08:53

Nadam se da ce u Posušju, Pena početi na lijevom krilu, a Hamza u špicu. Kamo srece da je Rožman tako počeo i protiv Borca.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 nov 2023, 09:16

Lucas je napisao/la:
07 nov 2023, 08:53
Nadam se da ce u Posušju, Pena početi na lijevom krilu, a Hamza u špicu. Kamo srece da je Rožman tako počeo i protiv Borca.
Pena je defanzivno odgovoran kao i Ziljkić, nije spreman da igra krilo da trci gore, dole. Moze 20 tak minuta kao sto je ulazio dosad. I to jest najveci nas problem igraci koji bi trebali biti nosioci igre, svlačionice, koji su najiskuniji, mogu igrati poluvrijeme.
Vrancic, Ziljkic, Penranda pa i Anićić ma da on je stoper pa moze proći.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 nov 2023, 09:47

Imali smo isto tako jednu dobru kontru u prvom djelu,i dati Mustafic vrh pas Ziljkicu ona mu se odbi od nogu i ode u aut.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 07 nov 2023, 10:00

bordobijeli je napisao/la:
07 nov 2023, 09:16
Lucas je napisao/la:
07 nov 2023, 08:53
Pena je defanzivno odgovoran kao i Ziljkić, nije spreman da igra krilo da trci gore, dole. Moze 20 tak minuta kao sto je ulazio dosad. I to jest najveci nas problem igraci koji bi trebali biti nosioci igre, svlačionice, koji su najiskuniji, mogu igrati poluvrijeme.
Vrancic, Ziljkic, Penranda pa i Anićić ma da on je stoper pa moze proći.
Seferović ih je "spremio", da cemo zbog njega ispaštati do decembra :facepalm:

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 07 nov 2023, 10:01

I onda će taj Zikljić otići u Zrinjski i biti njihov najbolji igrač aa protiv nas bi pravio dar mar.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 nov 2023, 10:05

head88 je napisao/la:
07 nov 2023, 10:01
I onda će taj Zikljić otići u Zrinjski i biti njihov najbolji igrač aa protiv nas bi pravio dar mar.
Moze on odigrati par dobri utakmica, kroz citavu karijeru igra tako na pocetku dobar par utakmica poslje ga nigdje nema. Solidan igrac za rotacije al nije kalibar da bude kapiten i kljucni igrac ne moze on da to iznese.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 07 nov 2023, 10:23

head88 je napisao/la:
Nek ide u pm
ISTINA ZA VEDRANA!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 07 nov 2023, 10:26

head88 je napisao/la:
Hoce, kao sto su Jukic i Ramic postali. Frajer je smece, kako igracki, tako i ljudski.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”