FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 06 nov 2023, 20:40

NajvecaRadosti je napisao/la:
06 nov 2023, 20:30
napoleon72 je napisao/la:
06 nov 2023, 20:14
Hajdeee je napisao/la:
06 nov 2023, 19:55
Gledam sada ovaj pregled PL, na Areni.
I vise puta se ponavlja gol Borca.

Svaki put kada vidim "kapitena" kako pusta svog igraca da ulazi sam u sesnesterac, i prestaje ga pratiti i startu.

Znaci bio bih u stanju "kapitenu" opaliti 20 samara za ovakvo ponasanje. I nije prvi put. ON TO STALNO RADI..

FUJ!!!!!!!
Njega i Suljica ko da je isti qrac pravio. Mlitavi, peljatori s loptom, hinje, ne trude se, traka se 3 put zamota oko ruke dok je nakaci... Ovako je Suljic protiv Zrinjskog izgubio duel i nonsalantno pustio Corluku, koji uputi centarsut i Bilbija zabije gol. Gdje su kapiteni poput Tatomirovica, Trivunovica..? U ovoj ekipi jedinog kao takvog lidera vidim Anicica, za njim Djurickovic i Renan. A ovaj slino je na samom dnu ljestvice.
Doslovno isti igrac po svemu hahaha.Ne razlikujem ih
I onaj isto u prvoj polusezoni pokidao,u novoj sezoni promjenom trenera nije se vidio.Kurcobolja teska

Ziljkicu bi dao jos neke prilike u ovi 5 utakmica,ako ne dadne nikakve naznake zivota na zimu hvala i dovidjenja.Kojeg ce mi qurca.Jos nesto buni se Rozmanu sto ga je izbacio jucer.Raja u 20.minuti trazila da sam izadje sa terena.
U svakoj utakmici ce dobiti neku sansu,do njega je.Ne moras ti odma zabiti ili asistirati i nije problem pad forme nego je problem kad mozes stici loptu komotno a ti je pustis da izadje aut,kad te igrac predje i ti umjesto da se iskupis i zaganjas ga da vratis posjed kazes "Ma ajd uhvatit ce ga neko valjda,sta se imam ja trositi".To je problem
Nije to pad forme, nemoguće da kreneš odlično i nakon pauze kao da je drugi igrač, hajde 2-3 utakmice da ga ne ide ali ovo je već 7 čini mi se kako ovako (ne)igra.
Što neko kaže kako je se ošišao kao da nije on nego neko drugi. :mrgreen:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 nov 2023, 20:43

X

Beganovic-Djurickovic-X-Radovic/Durakovic

Julardzija/Buljubasic-Mustafic

Hasic-X-X

Renan

X-evi su nam bas kriticni.
-Golman novi definitivno treba.Sahinovic ne moze braniti u FK Sarajevo i treba ga prodati za bilo sta.Dovesti jos jednog kvalitetnog golmana nek se bori sa Rogicem.Ali onda pitanje koga u21?Imas Buljubasica ali Simoj vise vjeruje Julardziji to nije upitno.
-Stoper treba hitno.Traki se zahvaliti.Soldo i Anicic ne mogu igrati u prvi 11,ako hoce da ostanu kao back up izvoli,ako nece cao dovidjenja idite gdje mozete igrati.Gledati stopera profil Mujakic sa dobrim iznosenjem lopte,ljevak,jak i cvrst.
-Prednji vezni,dalekoooo najkriticnija pozicija trenutno u ekipi.Napisao sam danas post o tome necu se ponavljati.Jaka 10ka se mora prvo dovesti.
-Lijevo krilo,nije nesto hitno ali bilo bi fino.Ziljkic ako ovako nastavi nece se proslaviti.Sa Penarandom nikad ne znas sta ce biti.Sta udjes u proljece i povrijedi se,ili ne mogne da se sastavi sa loptom?Andjusica sam planirao kao back up za AM i LW mada moze igrati i u prvi 11 ako zatreba bez problema.Sve u svemu ne bi bjezao od jednog ubitacnog krila ako Ziljkica ne prestane kurcobolja.

Ostale pozicije smo dovoljno dobro pokriveni.Naravno volio bi ja jaceg napadaca na klupi ali prvenstveno na zimu treba biti cilj rijesavanje ove 4 pozicije.Pa ako ostane vremena vidjeti jos nesto gdje malo skripi.4-5 odlazaka i dolazaka nije puno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 nov 2023, 20:45

GalileoGalilei je napisao/la:
06 nov 2023, 20:40
Evo kad vam ne odgovaraju Julardžija i Mustafić, koga da Rožman stavi tu da vama odgovara? Jedina dvojica iz prve postave, uz Avrama, koji imaju muda da prime loptu u nezgodnim situacijama, razigraju i iznesu je. Uz to, strašno borbeni i dosta pretrče.
Avramovski je bio sinoć loš, par puta loptu izgubi i stane, ne prati igrača uopšte.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 06 nov 2023, 20:47

Evo kad vam ne odgovaraju Julardžija i Mustafić, koga da Rožman stavi tu da vama odgovara? Jedina dvojica iz prve postave, uz Avrama, koji imaju muda da prime loptu u nezgodnim situacijama, razigraju i iznesu je. Uz to, strašno borbeni i dosta pretrče.
Idealno Vrancica uklopiti s njima

Moze Vidic iz Sloge ko back-up :kafa:
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 06 nov 2023, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 06 nov 2023, 20:48

Treba što prije nekoga izvarati za Ziljkića. Gledati da se uzme bar nekih 200k€. Bruka da ono igra za Sarajevo, a i po svim prilikama će samo gubiti na vrijednosti kako vrijeme prolazi..
The saddest thing in life is wasted talent.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 nov 2023, 20:53

Brate brate brate….

Odkako je ono igrao kad je bio bolestan sve losije i kodije igra, nadam se da ga ta igra sa temp nije sta ostetila i da je ok.. al ova igra njegova u zadnjih 5-6 utakmica nije dobra.

Dobra je stvar sto je Pena igrao 50-60 min od pocetka.. izgleda mnogo spremni nego protiv posusja kad je prvi put usao..

Takodje anicic se vrati arenan ce se vratit za sedmicu dvije i vjerujem da posle rep pauze cemo bit mnogo jaci..

Posjed lopte smo imali 62% na sprem 38% vise suteva vise izgledni sansi

Sutiranje sa distance je pocelo od Dudica meni se to bas ne dopada posebno to radimo kad smo u minusu sa rezultatom a veoma malo to radimo kad vodimo 2-3 gola razlike sto mislim da nije uredu. Hasic treba da ima jedini ovlastenje za sut sa 25+ metara

Sto se tice buljubasica prodat ga hajduku za 750 k€ plus 20% toliko smo dobili za djokanovica i nevidim razlog da mi njega pustamo ispod.

Neznam jel pusano Marijan Miajlovic Mali (posikurac hajduka) juce imao dobar interview sa menagerom iz mostara kaze da smo 3x povecavali ponudu za Santosa but da je santos imao 8 ponuda i da je nasa sa financiske strane bila medju 3 ponude i da je Santosiv ugovor (za platu) preko milion km.. sto govori da smo mu nudili oko 700/-800 k km platu, i izmedju redova se moze vidjet da placamo od prilike duplo vise nego zrinjski a da zrinjski placa 4x vise od treceg..

Sigurno u ovom momentu smo manchester city sa pretencijom da budemo onaj tim gdje sad Kristijan ronaldo igra neznam ime

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 nov 2023, 20:55

Ja bi Mustaficu dao kapitensku majke mi,kod svakog sukoba sa igracima Borca odmah je bio tu da se svadja a protiv Zelje kako ih je pametno tukao i u svaki duel ulazio do kraja Bgm.Ima ga i naprijed i nazad,ima muda primiti loptu,laznjak opaliti,osutati...nevjerovatno majke mi od igraca kojeg sam smatrao viskom me tako kupio mudima i trkom
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 06 nov 2023, 20:58

Buljubasic i Mario

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 06 nov 2023, 21:01

AVNOJ je napisao/la:
06 nov 2023, 18:32
06 nov 2023, 16:35
Mene niko ne može ubjediti da je Rogić lošiji, ali momak mora dobiti par utakmica u kontinuitetu da brani. Problem je što stavljanjem Rogića, Julardžija gubi mjesto, a Rožmanu je Edin važna karika.

Ko kritikuje Mustafića, taj blage veze nema. Normalno da će probati s udarcima, jer ima strašan šut, a jučer ništa drugo nije prolazilo.
Baš to. Sinoc onaj pas prema Penerandi, frajer ga pogodi u glavu skora sa našeg šesnesterca. Mene je kupio narednih 5 utakmica.
Mislim da smo.dolaskom Rožmana dobili jednog od trenutno najboljih/korisnijih igrača.
Ma nije bezveze u Luksemburgu naredao onako puno asistencija, bio je zapažen baš. :thumbup: Pravi igrač.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 nov 2023, 21:59

Problem u triju Mustafic Julardjija Avram, je u Avramu.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 06 nov 2023, 22:03

TurkishAirlines je napisao/la:
06 nov 2023, 21:59
Jeste jeste, zato smo pravo povezali linije protiv Sloge prošlu tekmu. Avram je jedini koji može povezati redove.

Vrančić ne može puno izdržati na terenu, niti ispratiti ovu trku.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 06 nov 2023, 22:07

sta li je Simonova zamisao bila sa Penerandom kao napadacem

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 nov 2023, 22:29

bordospartanac je napisao/la:
06 nov 2023, 13:19
Pohvala svima sinoc, ali Anicicu posebno. :kralj:
Imao je davolske srece sinoc, jer prije nego sto je postao junak malo je falilo da bude tragicat, sjeti njegovog ispadanja poslije koga Lukic ide 1 na 1 sa Sahom i srecom promasuje

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 06 nov 2023, 22:37

06 nov 2023, 22:03
TurkishAirlines je napisao/la:
06 nov 2023, 21:59
Jeste jeste, zato smo pravo povezali linije protiv Sloge prošlu tekmu. Avram je jedini koji može povezati redove.

Vrančić ne može puno izdržati na terenu, niti ispratiti ovu trku.
Nema potrebe od Avrama praviti ikonu, lik je zakazao. Ali skroz.

Vrlo malo ili nimalo kreiranih prilika, ima vise promasenih praznih golova nego sto mu je ucinak.
Imao je i previse sansi da bi se dokazao, po meni to nije iskoristio.
Jedno-dva dodavanja petom ili lob pas ne cini ga nedodirljivim.

Sto se Vrancica tice, ne moze Avrama zamjeniti jer ne igraju istu poziciju ali je Vrancic klasa i treba igrati kad god igramo protiv ekipa koje se povuku.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 nov 2023, 22:41

Što se tiče AMF tu može Mustedanagić :kafa:

L'otavo re di Roma F.T.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 nov 2023, 22:41

Sto prije smanjimo apetite i naucimo da idemo na utakmice bez obzira na rezultate bice nam lakse
Jedino da nam se poprave uslovi na stadionu da ne moramo gledati u nebo prije svake utakmice

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 nov 2023, 22:55

Vrančić ne može ispratiti ono što Simon traži, bar kad je u pitanju prvih 11. Ali sam apsolutno mišljenja da mora ulaziti zadnjih 20-25 minuta sa klupe, jer svjež Vrančić može odlično dignuti nivo igre u vezi.
Živo me interesuje šta je u planu za zimski rok. Jednostavno ne smijemo štediti, za očekivati je budžet za najmanje 4 kvalitetna igrača( golman, stoper, veznjak i krilo ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 nov 2023, 23:05

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 nov 2023, 22:55
Vrančić ne može ispratiti ono što Simon traži, bar kad je u pitanju prvih 11. Ali sam apsolutno mišljenja da mora ulaziti zadnjih 20-25 minuta sa klupe, jer svjež Vrančić može odlično dignuti nivo igre u vezi.
Živo me interesuje šta je u planu za zimski rok. Jednostavno ne smijemo štediti, za očekivati je budžet za najmanje 4 kvalitetna igrača( golman, stoper, veznjak i krilo ).
Samo da nisu neka imena već anonimusi poput Renana, Đuričkovića. Molim Boga da su shvatili šta im je raditi i da smo završili sa Penerandama i sl.

L'otavo re di Roma F.T.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 nov 2023, 23:11

zagorski je napisao/la:
06 nov 2023, 22:29
bordospartanac je napisao/la:
06 nov 2023, 13:19
Pohvala svima sinoc, ali Anicicu posebno. :kralj:
Imao je davolske srece sinoc, jer prije nego sto je postao junak malo je falilo da bude tragicat, sjeti njegovog ispadanja poslije koga Lukic ide 1 na 1 sa Sahom i srecom promasuje
Ako izuzmemo gol,jedan od najslabiji na terenu.Lukic ga pravio budalom teskom i dijetetom a ne iskusnim stoperom od 34 god sa jakim ino iskustvom.U prvom poluvremenu 3m blizi lopti nego Lukic ovaj mu opalio sprint,Marin se usro da ce ga stici i izbija cistu loptu u aut.To se stoperu ne smije desavati.
Drugo poluvrijeme opet KATASTROFALNA greska zbog koje smo trebali primiti drugi i poselamiti se sa titulom.

Previse kikseva,i u Doboju treci gol je njegov.Moze ostati za klupe ali prvi stoper nikako ne moze biti.Mora tu jedan brutalan igrac uz Miomira
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 nov 2023, 23:19

H8Z7 je napisao/la:
06 nov 2023, 23:05
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 nov 2023, 22:55
Samo da nisu neka imena već anonimusi poput Renana, Đuričkovića. Molim Boga da su shvatili šta im je raditi i da smo završili sa Penerandama i sl.
Ma zna Ibro šta radi, od svih novih koje je on doveo, nijedan nije promašaj.
Nije problem ni ime ako je u formi, samo ne dovoditi ove što nisu šutali lopte po 2 godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.