Nije to pad forme, nemoguće da kreneš odlično i nakon pauze kao da je drugi igrač, hajde 2-3 utakmice da ga ne ide ali ovo je već 7 čini mi se kako ovako (ne)igra.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2023, 20:30Doslovno isti igrac po svemu hahaha.Ne razlikujem ihnapoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 20:14Njega i Suljica ko da je isti qrac pravio. Mlitavi, peljatori s loptom, hinje, ne trude se, traka se 3 put zamota oko ruke dok je nakaci... Ovako je Suljic protiv Zrinjskog izgubio duel i nonsalantno pustio Corluku, koji uputi centarsut i Bilbija zabije gol. Gdje su kapiteni poput Tatomirovica, Trivunovica..? U ovoj ekipi jedinog kao takvog lidera vidim Anicica, za njim Djurickovic i Renan. A ovaj slino je na samom dnu ljestvice.Hajdeee je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:55Gledam sada ovaj pregled PL, na Areni.
I vise puta se ponavlja gol Borca.
Svaki put kada vidim "kapitena" kako pusta svog igraca da ulazi sam u sesnesterac, i prestaje ga pratiti i startu.
Znaci bio bih u stanju "kapitenu" opaliti 20 samara za ovakvo ponasanje. I nije prvi put. ON TO STALNO RADI..
FUJ!!!!!!!
I onaj isto u prvoj polusezoni pokidao,u novoj sezoni promjenom trenera nije se vidio.Kurcobolja teska
Ziljkicu bi dao jos neke prilike u ovi 5 utakmica,ako ne dadne nikakve naznake zivota na zimu hvala i dovidjenja.Kojeg ce mi qurca.Jos nesto buni se Rozmanu sto ga je izbacio jucer.Raja u 20.minuti trazila da sam izadje sa terena.
U svakoj utakmici ce dobiti neku sansu,do njega je.Ne moras ti odma zabiti ili asistirati i nije problem pad forme nego je problem kad mozes stici loptu komotno a ti je pustis da izadje aut,kad te igrac predje i ti umjesto da se iskupis i zaganjas ga da vratis posjed kazes "Ma ajd uhvatit ce ga neko valjda,sta se imam ja trositi".To je problem
Što neko kaže kako je se ošišao kao da nije on nego neko drugi.