Eto sad je Hummels produžio ugovor do 2016, tako da ga možemo maknuti sa liste eventualnih pojačanja na štoperskoj poziciji. A i meni je drago kaj je produžio ugovor. Možda Bvb na kraju i postane klub...Sad bar znamo da se moramo okrenuti drugom igraču. Isto tako nisam baš ziher da će taj novi štoper doći baš iz BUNDESLIGE...Ima i vani tih mladih dobrih štopera a i iskusnih. Možda bi trebalo probati dovesti Hutha iz Stokea

Također trebalo bi probati dovesti Sakhoa iako će on bit skup. Uglavnom sve kaj bar malo valja i da se za njega zna, košta. Tak da si sa tim nemoramo razbijati glavu. A sa onim nepoznatim igračima mi nećemo biti zadovoljni jer ih nepoznamo...
Naš največi problem nije taj koga treba dovesti, nego je problem kaj neznamo sa kim da igra. Dal da to bude truli Badstuber ili će to pak biti Breno kojem nikako da krene...Pa daj si zamislite da dovedemo Howedesa. S kim bi mi njega molim vas stavili da igra, a da to bar u teoriji valja!?!?! Kolko god onaj Merte bio trul, još brijem da ćemo na kraju njega dovesti, a onda Bože pomozi! S njim u paru Badstuber nesmije igrati nikako jer bi nam u tom slučaju obrana bila trula u 3 PM. nema još puno tekmi do kraja, al ja se iskreno nadam da će se Breni dati još prilike.
Još kad se sad dogodi da će nam l. Gustavo biti štoper SADA i za ubuduće. jer lakše je naći zadnjeg veznog nego štopera....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"