strucnjak9 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 23:21
Celicni je napisao/la: ↑06 nov 2023, 20:44
convict35 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:35
Truhlo malo vise pametuje svakome ,nebitno taj Bronja koji je ovakav ili onakav ali na pripremnim tekmama je pokazao najvise od svih igraca Celika i protiv Kaknja i Sibenika je bio najbolji nas igrac.
Momak je kidao trkom i duelima je bio dobar jak stamen trcao ko navijen dao je Kaknju lijep pogodak.
I taj Zuna sto ga pljujes nije neki igrac ali opet je najbolji od ovih odrona u vezi stim da Begic i Ali imaju kao jos vremena mladi su .
Samo nemoj vise ti formacije ovo ono ,Duvnjak slusajuc tebe otkaz ko kuca
To ga nista ne čini igračinom.Od kantona do 1.FL imali smo mi igračina na treningu koji su raznjeli i na kraju polusezone odu npr. Zukic, Mujic...mogu ti iznjeti spisak za koje su pisali da raznose na treningu i da su najbolji i dođe ti Arežina bez forme, bez utakmica, drži se za k.urac na treningu, ne dođe na trening i pokaže šta je iskustvo i šta zna.Evo mene stavi jedan trening sa njima, garantujem ti ja ću izginut trkom i snagom da se dokazem,poginit cu na treningu reko bi čovjek igram negdje visoko, kasnije bi isplivalo koliko znam odnosno ne znam.Zna se šta je mjerilo u fudbalu.Koliko ima utakmica u seniorskom timu, minutaža po utakmici, u kojoj ligi je igrao, broj golova koliko je postigao, broj asistencija, koliko km pređe po utakmici, broj tačnih pasova. itd itd.Naravno statistika zavisi od pozicije koju igra, kako Durmu čini koliko odbrana ima tako napadača koliko golova postiže.To gledanje kakav je bio na treningu bez da nema zavidnu statistiku to je totalno amaterski.Tako da Bronja nema ništa od toga, osim toga momak je jako mlad promjenio vec za njegove godine 3-4 kluba.Ja stvarno ne znam ko je njega poceo trpati nama.
Ako još ima budala da vjeruju da je Duvnjak čitao forum i Truhlinu formaciju i dobio otkaz radi Truhle onda ja stvarno ne znam šta Kim Yong Un više čeka.
Decko, ti ocito nisi dobar u glavu. Volio bih i ja sad Renana Oliveiru i Jovu Lukica umjesto Masica i Bronje, ali to u snovima nije realno. I ovo smo jedva stigli da dovedemo, jos ti dodjes naprdjujes ovdje ko je igrac ko nije. Momak svojim kvalitetom i igrama kupio i strucni stab i upravu i navijace i ti ovdje dodjes palamuditi o amaterima i profesionalcima. U ostalom evo bas sam sad pogledao statistiku. Za 2. tim GAK-a zabio 12 golova i imao 5 asistencija (kao mladji junior). Za juniore Pazara u polusezoni zabio 5 golova i kao junior zaigrao za prvi tim. Pa ne mozes bas biti levat da ti se sve ovo poklopi
Kojim bolan bolan igrama, koju upravu koje navijače, lik nije odigrao zvaničnu utakmicu?Mani se treninga i nekakvih pripremnih utakmica.Kada pričaš nešto pričaj argumentovano, a ne lupati.Naravno da ću pričati ko je igrač a ko nije, ali neću lupati ko ti, nego ću ti iznositi činjenice i ono što svi možemo provjeriti.Prvo momak je sa 18 godina promjenio 4 kluba i to kao junior i nigdje se nije mogao zadržati, dakle to je prvo svakom ozbiljnom klubu alarm.Za 2. tim GAK-a

.Zabio 5 golova za juniore

Pa sa boljom statistikom imaš u juniorima Fortune bolan bolan

a ne kamoli u cijeloj BiH. Dalje igranje za juniore i seniori isto jel?Radi takvog igrača vrijedi mjesto stranca nemaš šta.
Nama bolan trebaju sad 3 kvalitetna iskusna igrača da nose igru, a ti na terenu nemaš čovječe niti jednog iskusnog igrača sem Isakovića.Imaš mladu ekipu sastavljenu od juniora i ti hoćeš još Bronju.Ne mogu sastaviti 3 tačna dodavanja.Ti misliš da je Bronja bolji od naših igrača koji imaju utakmica i utakmica u nogama za seniorsku ekipu, minuta i minuta, a on ništa za seniorski tim.Imaju druže činjenice i to je to.Bronju možeš dovest kad budeš imao iskusnu ekipu na terenu, pa eksperimentisati nešto i ubacivati ga pomalo, a ne kad ti gori pod nogama.Reko sam ti danas i sad ti kažem, ako je nama Bronja vrh i to još kao stranac, onda se sad možemo ugasit odmah.
A to ko nije dobar u glavu, dovoljno govori o tome da je Truhlo kriv zato što je Duvnjak dobio otkaz.
@Truhlo de živ bio ubuduće kad imaš već toliki utjecaj, da sad sastaviš spisak kvalitetnih pojačanja, pošto nas ovdje slušaju pa da nebi i Damjanović dobio otkaz.