FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pitaj bracu
Prema saznanjima Vijesti.ba, na Grbavicu će osim novog šefa struke stići i kondicioni trener Carlo Luca Guerra.
Riječ je o 35-godišnjem stručnajku koji posjeduje desetogodišnje iskustvo iz oblasti fizičke spreme fudbalera.
Svojevremeno je bio zaposlen u gigantima poput Evertona i Napolija, a radio je još u nekim nižim italijanskim timovima kao što su Como i Monza Brianza, te u mađarskom Honvedu i Tatabanyi.
Vrlo je izvjesno da Al-Tuwaijri i Guerra neće biti jedina nova lica u stručnom štabu Željezničara i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da tu u budućnosti bude još barem jedan strani fudbalski stručnjak.
Prema našim informacijama, Al-Tuwaijri se već nalazi u Sarajevu i vrlo brzo bi trebao biti predstavljen na Grbavici.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Zanima me nacin komunikacije izmedju ovog trenera i Kosorica s obzirom da ce bar do zime trebati radit sa ovim igracima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako objasniti arapu sta ga ceka u banja luci kod vice gigovica i tegeltije
ma bice vjerovatno "just watch brother"

ma bice vjerovatno "just watch brother"

Kako mu objasniti da ce biti otjeran kad ga se odluci bojkotovati zbog nekih ljudi
Samo mu objasniti pasha e ovo ti je subhanallah u stvarnostiQUARTERBACK je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:54kako objasniti arapu sta ga ceka u banja luci kod vice gigovica i tegeltije![]()
ma bice vjerovatno "just watch brother"![]()

-
- Kontakt:
E **** ga. Ja se bas nadao da cu i ove zime prozivati broj.
-
- Kontakt:
[quote=GIBRA post_id=9548144 time=1699293131 user_id=51030]
Zanima me nacin komunikacije izmedju ovog trenera i Kosorica s obzirom da ce bar do zime trebati radit sa ovim igracima
[/quote]
Gibroni, budi pozitivan. Strucni stab nece razumjeti sta im se psuje sa zapada, sto je u startu velika prednost. Ti kad dreknes ne Abdulhakime neeeeee on nece znati na sta mislis.
[/quote]
Gibroni, budi pozitivan. Strucni stab nece razumjeti sta im se psuje sa zapada, sto je u startu velika prednost. Ti kad dreknes ne Abdulhakime neeeeee on nece znati na sta mislis.
1921
-
- Kontakt:
Već zamišljam Arapa u ovoj situaciji kad pocne Gasalu, Biberu i Turanjaninu objasnjvati taktiku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mene brine kada ga upitaju da li je cuo za Senada , Amara i njihove fanove 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:12Gibroni, budi pozitivan. Strucni stab nece razumjeti sta im se psuje sa zapada, sto je u startu velika prednost. Ti kad dreknes ne Abdulhakime neeeeee on nece znati na sta mislis.

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ubrzo ćemo se djeliti na fanove Diglišića i fanove Saudijca.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:13Mene brine kada ga upitaju da li je cuo za Senada , Amara i njihove fanove![]()
Ne mere kod nas normalno nikako

Kod Saudijaca sigurno nema kamateavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:15Ubrzo ćemo se djeliti na fanove Diglišića i fanove Saudijca.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:13Mene brine kada ga upitaju da li je cuo za Senada , Amara i njihove fanove![]()
Ne mere kod nas normalno nikako![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
E cuj Carlo Luca na Grbavici
Ovo previse za nas, valja se na ovo da naviknemo

po islamu zabranjena brt osim kod senada velikog muminairfo je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:16Kod Saudijaca sigurno nema kamateavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:15Ubrzo ćemo se djeliti na fanove Diglišića i fanove Saudijca.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:13Mene brine kada ga upitaju da li je cuo za Senada , Amara i njihove fanove![]()
Ne mere kod nas normalno nikako![]()
![]()

Joj ovo nece nikako na dresu dobro izgledat, uzas

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Ubrzo koliko znam, Novembar ili pocetak Decembra.Pririsak je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:17Kad je skupatinaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:03Kakav Celik, nema nista od toga. Ovo sto bi trebalo da se desi, koliko znam, nije losa varijanta i mogao bi da bude korak u pravom smijeru jer nam otvara Saudiju u buducnosti + trazenje investitora sa druge strane.
Vidjecemo sve nakon Skupstine kluba. Odmah ce se vidjeti gdje smo i sta smo po sastavu ljudi koji su usli.
Puno pozitivnih vijesti me danas iznenadise na hajr I na dobro.GIBRA je napisao/la: ↑06 nov 2023, 18:50Prema saznanjima Vijesti.ba, na Grbavicu će osim novog šefa struke stići i kondicioni trener Carlo Luca Guerra.
Riječ je o 35-godišnjem stručnajku koji posjeduje desetogodišnje iskustvo iz oblasti fizičke spreme fudbalera.
Svojevremeno je bio zaposlen u gigantima poput Evertona i Napolija, a radio je još u nekim nižim italijanskim timovima kao što su Como i Monza Brianza, te u mađarskom Honvedu i Tatabanyi.
Vrlo je izvjesno da Al-Tuwaijri i Guerra neće biti jedina nova lica u stručnom štabu Željezničara i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da tu u budućnosti bude još barem jedan strani fudbalski stručnjak.
Prema našim informacijama, Al-Tuwaijri se već nalazi u Sarajevu i vrlo brzo bi trebao biti predstavljen na Grbavici.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Nedo u onom svom videu rece da je ovo nekakav projekat saudijske vlade koja pomaze nas sport. Ne treba se zalijetati sa pricama o investitorima, nismo jednom izvisili a lako nas nafurati
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.