FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
50
20%
2. Borbu za Evropu
115
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 253

gegenpressing
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gegenpressing » 06 nov 2023, 16:11

MocMahale444 je napisao/la:
06 nov 2023, 15:16
Jasta, pratim 2-3 godine :D
Nemoj me citirati levatu, stavljas nacrtanu kurcinu na Željin dres i podrzavas cetnika.
Toliko o tebi sine.
**** je tebi upućena mrmote neotesani,šatro me pitarom prozvao,ubleho foruma.
Mogu ti babo biti budalo.
Brohra ribo se...

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 06 nov 2023, 16:13

NoDi80 je napisao/la:
06 nov 2023, 16:02
Eto ti satro vjernika odmah fol samar
Upravo si potrvdio ono sto sam pricao
Covjek inace na situacije u zivotu gleda kroz svoj pristup i misli da je to jedini pristup i da svi taki gledaju.

Imao si do jucer prijedloga da se ubaci piva, birtija na stadion. To nije smetalo, uglavnom imas kafana oko stadiona vise nego dzamija, cak ce ta piva poprilicne probleme moze napraviti na stadionu. Ne znam da je neko protiv bio?

Ima medju nasim navijacima ljudi koji prakticiraju vjeru klanjaju, ne trebamo ih zato odbaciti i reci idite u dzamiju pa se vratite na utakmicu. Ako ima prostorija na istoku/sjeveru treba raji obezbjediti da obava molitvu, a ne da se pate na betonu i hodniku, a on ce nacin nacin da klanja.

Od tog svakako nema nista.. ali diskutujemo :D

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2023, 16:16

gegenpressing je napisao/la:
06 nov 2023, 16:11
Nemoj me citirati levatu, stavljas nacrtanu kurcinu na Željin dres i podrzavas cetnika.
Toliko o tebi sine.
Sine miran budi.
Dosadio si mi, ovo je zadnji put da te citiram.

Na dres sveti stavljati nacrtanu kurcinu :puke:
Zamisli glupandera marke dorat.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 nov 2023, 16:17

A kako su onda najveci dugovi bas onda od sampanjca i ekipe,teren zapustili jer su mislili da je najbolje da ga oni odrzavaju. Previse botujete i za jednog i drugog,a nikakve koristi nemate. Na tu pricu je tacka stavljena, ni miske ni amar nisu vise pozeljni i to svi dobro znate. Najlakse je po forumima podrzavati kad ovdje 70% ljudi ni ne ide na tekme ili se uopste ne nalazi u BiH. U stvarnosti je prica malo drugacija,a sada spektakl. Volim te Željo!
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 06 nov 2023, 16:20

06 nov 2023, 13:42
Ovaj cetnik virtualni levat treba dobiti ban, yebo te amar pa odrastao je na parama ovog kluba da bi ga tuzio trebalo mu.

Odlazi rumeni kmezu.
Na sekundu sam pomislio da onaj idiot Tobe ili maloumnik i glupan Vanja napisao ovaj post.
Mozemo li te zamoliti da preskocis ovaj pdf sa tim doskocicama cetnik, vlah, karavlah imas opcenito i siguran sam da ces tamo naci vise sagovornika po tom stilu pisanja. Mislim da se vecina ovdje nas slaze s tim. Daj ovdje da o Zelji pisemo.

Virtual cinjenicama pravi djecu pitarima evo godinama. Ubi ih u pojam istinom, oni njega samo mogu vrijedjati, praviti takmicenja kanta foruma..

Uvijek mi je bilo cudno da mozes stati na stranu Vanje (covjek neki dan psuje Davuda a.s(Kralj David), a kao vi borci za Palestinu jadna li je Palestina ako je bude ta pamet brranila), a da si okrenut protiv Virtuala s kojim nemam uvijek iste stavove ali on je navijac Zeljeznicara .

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2023, 16:23

zeljovolimte je napisao/la:
06 nov 2023, 16:20
Ovaj cetnik virtualni levat treba dobiti ban, yebo te amar pa odrastao je na parama ovog kluba da bi ga tuzio trebalo mu.

Odlazi rumeni kmezu.
Na sekundu sam pomislio da onaj idiot Tobe ili maloumnik i glupan Vanja napisao ovaj post.
Mozemo li te zamoliti da preskocis ovaj pdf sa tim doskocicama cetnik, vlah, karavlah imas opcenito i siguran sam da ces tamo naci vise sagovornika po tom stilu pisanja. Mislim da se vecina ovdje nas slaze s tim. Daj ovdje da o Zelji pisemo.

Virtual cinjenicama pravi djecu pitarima evo godinama. Ubi ih u pojam istinom, oni njega samo mogu vrijedjati, praviti takmicenja kanta foruma..

Uvijek mi je bilo cudno da mozes stati na stranu Vanje (covjek neki dan psuje Davuda a.s(Kralj David), a kao vi borci za Palestinu jadna li je Palestina ako je bude ta pamet brranila), a da si okrenut protiv Virtuala s kojim nemam uvijek iste stavove ali on je navijac Zeljeznicara .
Jok, ja sam skoro najduze “odje”
Ti podrzavas cetnika koji ide na sever kod delija, brani vicu i citira dobricu.
Nabijem i tebe i njega na napojnu žilu, kužiš!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 nov 2023, 16:26

06 nov 2023, 16:23
06 nov 2023, 16:20

Odlazi rumeni kmezu.

Jok, ja sam skoro najduze “odje”
Ti podrzavas cetnika koji ide na sever kod delija, brani vicu i citira dobricu.
Nabijem i tebe i njega na napojnu žilu, kužiš!
Cak je upitno da li je navijac Zeljeznicara ili je odredjenih ljudi 😂
Fk Željezničar.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 nov 2023, 16:27

Pravite cirkus od teme opet, samo vam čarapa fali još.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 06 nov 2023, 16:29

Pablo11 je napisao/la:
06 nov 2023, 16:17
A kako su onda najveci dugovi bas onda od sampanjca i ekipe,teren zapustili jer su mislili da je najbolje da ga oni odrzavaju. Previse botujete i za jednog i drugog,a nikakve koristi nemate. Na tu pricu je tacka stavljena, ni miske ni amar nisu vise pozeljni i to svi dobro znate. Najlakse je po forumima podrzavati kad ovdje 70% ljudi ni ne ide na tekme ili se uopste ne nalazi u BiH. U stvarnosti je prica malo drugacija,a sada spektakl. Volim te Željo!
Nije samo to, nego kako je i para zafalilo, tako su promasaji sto se fudbalera tice dolazili. Znaci nije samo sto je van terena falilo, nego i u samom igrackom kadru, od placanja odstete za Mujezinovica, vrhunski golman Eric, Ante Blazevic, Miletic, talentirani momci Mehic i Subasic. Bilo je i tu dosta promasaja. Ovo je najvise vezano za onu tesku korona sezonu. Ali sve u svemu, haman veci kiksevi nego sto se pripisuje Rumenom.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 06 nov 2023, 16:29

Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2023, 15:43
invincible1921 je napisao/la:
06 nov 2023, 15:00
Amarov potez mozda jes bio pakaski i svi minusi o njmeu vjerovatno stoje kao cinjenica, ali toliko pljujete lika a zapitate li se ikada koga pljujete...

Skoro sve sretne trenutke koje je 90%(ne racunam prijeratne generacije) vas prezivjelo sa zeljom dugujete tom covjeku....i sad eto taj covjek je neprijatelj kluba, a bez njega u zadnjih 20 godina bi bili na nivou slobode

Tako da odvadite malo i prestanimo sa stoput prezbakanom temom.
Niko od njih ni na momenat ne pomisli da tako ružno govori prvo o najtrofejnijem treneru Želje svih vremena, a drugo i mnogo važnije, o sinu Ivice Osima.

Amar nikada ništa nije uradio protiv kluba, jeste ih prepadao, ali je bolestan i veoma maliciozan svako ko i pomisli da zbog Amara ne bi dobili licencu ili da bi na bilo koji način ugrozio funkcionisanje kluba.

Sva ta hajka je rezultat egoizma i sujete jednog čovjeka koji ima internet brigadu koja je godinama stigmatizovala Amara Osima. Toliko su lagali, podmetali i izmišljali da nemam riječi da opišem koliko su dno ti ljudi.

Uostalom, saopštenje kluba o isplati dugovanja Amaru Osimu je sve dovoljno reklo. Nije bilo nikakvih kamata o kojima su lagali godinama, nikakvih tužbi jer da su postojale ne bi se ovako završilo.

S tim da je mnogo lakše kad vidiš kakve su to karikature koje pljuju po Amaru, uglavnom su to nepismene dijabole koje ne mogu sastaviti jednu rečenicu, takvima je najlakše upravljati i plasirati im laž i spin. Oni se primaju na sve.
Lazi me lazi vjerovati cu ti sve koji amarov trubadur da covjek ne povejruje, al sta očekivati od lika koji uziva na marakani za pjesme posvecene djeneralu :guz: :guz: :guz:

Amar nikada ništa nije uradio protiv kluba, jeste ih prepadao, ali je bolestan i veoma maliciozan svako ko i pomisli da zbog Amara ne bi dobili licencu ili da bi na bilo koji način ugrozio funkcionisanje kluba.

Osim sto je dovukao i zadnja dva mandata nesposobnjakovice u upravu koji su nabili milionske dugove, nismo budale da se ne sjecamo ko je doveo Selimovića, cerica, nazifa itd itd. koji su nabili visemilionske dugove

Jedini reprogram koji nije potpisan bio je od bivšeg uposlenika i bili smo primorani da isplatimo sva njegova potraživanja po osnovu ugovora o radu. Radilo se o cifri od 130.000 KM. Tom istom uposleniku smo, prije toga, u toku prethodnih godinu dana, isplatilli 103.000 KM što je ukupno 233.000 KM za godinu dana. Prema tom bivšem uposleniku preostao je dug po osnovu pozajmice u iznosu od 200.000 KM, naglasio je Kovačević.

evo sta je Kovačević rekao tada za dug Amara Osima 433000KM je klub isplatio Amaru sve sa zateznim kamatama tako da jos jedna tvoja laz je raskrinkana

I ovo meni najdraže
slika

Ocekujemo da tužilaštvo pokrene proces nakon istrage koja je u toku i da se jednom za sva vremena ovaj smecar izvede pred zakon i kazni za svo nezakonito i nesavjesno poslovanje

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 nov 2023, 16:36

06 nov 2023, 16:13
NoDi80 je napisao/la:
06 nov 2023, 16:02
Eto ti satro vjernika odmah fol samar
Upravo si potrvdio ono sto sam pricao
Covjek inace na situacije u zivotu gleda kroz svoj pristup i misli da je to jedini pristup i da svi taki gledaju.

Imao si do jucer prijedloga da se ubaci piva, birtija na stadion. To nije smetalo, uglavnom imas kafana oko stadiona vise nego dzamija, cak ce ta piva poprilicne probleme moze napraviti na stadionu. Ne znam da je neko protiv bio?

Ima medju nasim navijacima ljudi koji prakticiraju vjeru klanjaju, ne trebamo ih zato odbaciti i reci idite u dzamiju pa se vratite na utakmicu. Ako ima prostorija na istoku/sjeveru treba raji obezbjediti da obava molitvu, a ne da se pate na betonu i hodniku, a on ce nacin nacin da klanja.

Od tog svakako nema nista.. ali diskutujemo :D
Nisam ja braca Robust je predlozio jucer halal pivu
Ma ne smeta meni ako nije veci trosak daj im sve sto se mene tice
Mada ruzno je to vamo alkohol, gudra i bogaranje
A dole da klanjaju
Ne ide al eto
Kako god svakako se ja tu nista nw pitam
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 nov 2023, 16:38

Držite se pozitive, nema potrebe za razdor na forumu, svi ste ovdje zbog Želje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2023, 16:40

Mojne ga Robust :rol: on kaHvenise sa amarom.

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 06 nov 2023, 16:42

Toliko o tebi sine.
Dobar je mali 🇲🇱 , vidi se da ima slifa za siledziju al na forumu samo.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 06 nov 2023, 16:45

irfo je napisao/la:
06 nov 2023, 16:38
Držite se pozitive, nema potrebe za razdor na forumu, svi ste ovdje zbog Želje
De majke ti sredi ban Hulahopki degenu, snacemo se za ostalo :mrgreen:
1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 nov 2023, 16:46

Laki26 je napisao/la:
06 nov 2023, 16:42
Toliko o tebi sine.
Dobar je mali 🇲🇱 , vidi se da ima slifa za siledziju al na forumu samo.
Evo ga glavni :tokralju:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 nov 2023, 16:53

Robust je napisao/la:
06 nov 2023, 16:29
Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2023, 15:43
invincible1921 je napisao/la:
06 nov 2023, 15:00
Amarov potez mozda jes bio pakaski i svi minusi o njmeu vjerovatno stoje kao cinjenica, ali toliko pljujete lika a zapitate li se ikada koga pljujete...

Skoro sve sretne trenutke koje je 90%(ne racunam prijeratne generacije) vas prezivjelo sa zeljom dugujete tom covjeku....i sad eto taj covjek je neprijatelj kluba, a bez njega u zadnjih 20 godina bi bili na nivou slobode

Tako da odvadite malo i prestanimo sa stoput prezbakanom temom.
Niko od njih ni na momenat ne pomisli da tako ružno govori prvo o najtrofejnijem treneru Želje svih vremena, a drugo i mnogo važnije, o sinu Ivice Osima.

Sva ta hajka je rezultat egoizma i sujete jednog čovjeka koji ima internet brigadu koja je godinama stigmatizovala Amara Osima. Toliko su lagali, podmetali i izmišljali da nemam riječi da opišem koliko su dno ti ljudi.

Uostalom, saopštenje kluba o isplati dugovanja Amaru Osimu je sve dovoljno reklo. Nije bilo nikakvih kamata o kojima su lagali godinama, nikakvih tužbi jer da su postojale ne bi se ovako završilo.

S tim da je mnogo lakše kad vidiš kakve su to karikature koje pljuju po Amaru, uglavnom su to nepismene dijabole koje ne mogu sastaviti jednu rečenicu, takvima je najlakše upravljati i plasirati im laž i spin. Oni se primaju na sve.
Lazi me lazi vjerovati cu ti sve koji amarov trubadur da covjek ne povejruje, al sta očekivati od lika koji uziva na marakani za pjesme posvecene djeneralu :guz: :guz: :guz:

Osim sto je dovukao i zadnja dva mandata nesposobnjakovice u upravu koji su nabili milionske dugove, nismo budale da se ne sjecamo ko je doveo Selimovića, cerica, nazifa itd itd. koji su nabili visemilionske dugove

Jedini reprogram koji nije potpisan bio je od bivšeg uposlenika i bili smo primorani da isplatimo sva njegova potraživanja po osnovu ugovora o radu. Radilo se o cifri od 130.000 KM. Tom istom uposleniku smo, prije toga, u toku prethodnih godinu dana, isplatilli 103.000 KM što je ukupno 233.000 KM za godinu dana. Prema tom bivšem uposleniku preostao je dug po osnovu pozajmice u iznosu od 200.000 KM, naglasio je Kovačević.

evo sta je Kovačević rekao tada za dug Amara Osima 433000KM je klub isplatio Amaru sve sa zateznim kamatama tako da jos jedna tvoja laz je raskrinkana

I ovo meni najdraže
slika

Ocekujemo da tužilaštvo pokrene proces nakon istrage koja je u toku i da se jednom za sva vremena ovaj smecar izvede pred zakon i kazni za svo nezakonito i nesavjesno poslovanje
Ako amar kaze da je posudio tako je,eto sipa mup fup bolje znaju,stvarno si neki..
Fk Željezničar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2023, 16:57

Robust je napisao/la:
Ponovo lažeš lobotomac, ni fening kamate nikad nije tražio, samo je tražio svoje. Pa kad su se krenuli šprdati i tražiti dokaze za neke stare pozajmice (kad je po ko zna koji put spašavao klub svojim parama) pored živih svjedoka, naravno da je uradio ono što bi svako normalan uradio, upozorio ih da se ne zajebavaju jer bilo je onih koji su govorili da se taj dug ne treba vraćati.

Za razliku od vašeg Ajatolaha koji je uredno kroz papire provukao kamatu, i to ne zateznu.

Peti ugovor je sa firmom Megamix, vlasnika Senada Misimovića, inače predsjednika NO Željezničara. On je prema ovom ugovoru posudio Želji više od 157 hiljada maraka, koje će mu Željo vratiti sa kamatom od 7%. Nakon što sredstva od UEFA-e legnu na račun FSBiH, umjesto Želji, novac ima biti isplaćen Misimoviću, stoji u ugovoru.
Sad mrš na lobotomiju, analizirajte trenere jer su vam ovo posljednji dani u Želji. Novi predsjednik i uprava će vas ekspresno eliminisati sa Grbavice, zato ste toliko i zakmečali ovih dana. Shvatili ste da nema ništa od tornjeva na pomoćnom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 nov 2023, 17:00

Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2023, 16:57
Robust je napisao/la:
Ponovo lažeš lobotomac, ni fening kamate nikad nije tražio, samo je tražio svoje. Pa kad su se krenuli šprdati i tražiti dokaze za neke stare pozajmice (kad je po ko zna koji put spašavao klub svojim parama) pored živih svjedoka, naravno da je uradio ono što bi svako normalan uradio, upozorio ih da se ne zajebavaju jer bilo je onih koji su govorili da se taj dug ne treba vraćati.

Za razliku od vašeg Ajatolaha koji je uredno kroz papire provukao kamatu, i to ne zateznu.

Peti ugovor je sa firmom Megamix, vlasnika Senada Misimovića, inače predsjednika NO Željezničara. On je prema ovom ugovoru posudio Želji više od 157 hiljada maraka, koje će mu Željo vratiti sa kamatom od 7%. Nakon što sredstva od UEFA-e legnu na račun FSBiH, umjesto Želji, novac ima biti isplaćen Misimoviću, stoji u ugovoru.
Sad mrš na lobotomiju, analizirajte trenere jer su vam ovo posljednji dani u Želji. Novi predsjednik i uprava će vas ekspresno eliminisati sa Grbavice, zato ste toliko i zakmečali ovih dana. Shvatili ste da nema ništa od tornjeva na pomoćnom.
Oni koji godinama kruze i mahalaju pokusava svrstati u neke druge vrste ljudi,sta se sekiras jadan ne bio,opusteno crnogorac.
Fk Željezničar.

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 06 nov 2023, 17:02

Veće ste vi budale sto se s ovim polusvijetom raspravljate. Gubljenje vremena totalno.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin i 50 gostiju.