FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nadam se vise konacno investitoru i da dolaze bolji dani za klub,da i mi konacno krenemo u pravom smjeru...
Moram te razočarati, novi predsjednik je Amarov veliki prijatelj, jedan od najboljih. Sa druge strane vašeg Ajatolaha ne može očima gledati, o njemu ima isto mišljenje kao i ja, tako da mu je rampa jednom zauvijek.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel to znaci da rumeni leti?
Onda moze
Onda moze
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Dinamo proda jednog igraca vise nego mi sve sto smo prodali od rata do danasHansestadt je napisao/la: ↑06 nov 2023, 12:34Kad Dinamo moze imati i mesdzid i kapelicu sto bi nama smetalo
Ne smeta mi brate
Da mi imamo para na bacanje ok
Sto se mene tice munaru dignite uz jug
Ali ovako jedva kraj s krajem sklapamo
I jos hocete medzlis a dzamija pored stadiona
To je za mene van svake pameti
Tako smo i dosli do ovih dugova
Pare ne idu gdje trebaju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nemoj tako, hoce coek da klanja u 9 navece vikendom na stadionu, I ti nista ne kontas nodi
-
- Kontakt:
- MocMahale444
Ovaj cetnik virtualni levat treba dobiti ban, yebo te amar pa odrastao je na parama ovog kluba da bi ga tuzio trebalo mu.
Odlazi rumeni kmezu.
Odlazi rumeni kmezu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- invincible1921
- Kontakt:
I dalje ne kontam sta se tacno desava, al hajd nek je pozitivno pa bilo sta i makar i milkmetar naprijed 

=\_1921_/=
- PointBlank
- Kontakt:
Sto si negativan bruda? Haj ti meni posudi par hiljada maraka pa se nemoj ljutiti sto ti radi teske finansijske situacije nmg vratiti.. hajde molim te.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:42Ovaj cetnik virtualni levat treba dobiti ban, yebo te amar pa odrastao je na parama ovog kluba da bi ga tuzio trebalo mu.
Odlazi rumeni kmezu.
Ponasate se ovdje kao da su tudje pare et tek tako.. sto hadzija nije posudio i rekao - halal vam bilo?
-
- Kontakt:
Obecao je i da jasarevic produzuje ugovor evo ga ode, obeco je Amoah ode, Mekic ide, ko iduci ide ?
Misketa ni ne zelim blizu kluba kao ni ovog,jer su klosari.
Fk Željezničar.
Inace je imao dokaze za to hahahahhahaahhaahahaPointBlank je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:35Sto si negativan bruda? Haj ti meni posudi par hiljada maraka pa se nemoj ljutiti sto ti radi teske finansijske situacije nmg vratiti.. hajde molim te.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:42Ovaj cetnik virtualni levat treba dobiti ban, yebo te amar pa odrastao je na parama ovog kluba da bi ga tuzio trebalo mu.
Odlazi rumeni kmezu.
Ponasate se ovdje kao da su tudje pare et tek tako.. sto hadzija nije posudio i rekao - halal vam bilo?
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Zivota ti a sto mene pitas to?PointBlank je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:35Sto si negativan bruda? Haj ti meni posudi par hiljada maraka pa se nemoj ljutiti sto ti radi teske finansijske situacije nmg vratiti.. hajde molim te.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 13:42Ovaj cetnik virtualni levat treba dobiti ban, yebo te amar pa odrastao je na parama ovog kluba da bi ga tuzio trebalo mu.
Odlazi rumeni kmezu.
Mene briga za Misketom

amar je grobar kluba i treba sto dalje od istog.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Na sljedećoj pressici treba Bekrija reć da su pregovori o produženju ugovora u završnoj fazi sa Biberom, Turanjaninom, Allyssonom, Ćosićem, Šehom, Gasalom...
Nebil dao Bog dragi da kreću neka nova vremena za našeg Želju. Bolja naravno. Vala ni ovo nije vodilo ničemu. Tavorenje, lagano prema dole.Nek nam je sa srećom. Ja volim Želju.
Samo Željo!
Taman Sabic, Goletic i Efendic da uleteBojudaosinebu je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:36Obecao je i da jasarevic produzuje ugovor evo ga ode, obeco je Amoah ode, Mekic ide, ko iduci ide ?
A Amoah i Meku prodat po 350.000 eura i dobro je
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Molim vas da ne citirate ovu tužnu karikaturu sa dijagnozom da ne moram čitati njegova šizofrena narkomanska cijepanja.
Ne znam koja je shvrha kad nekoga blokiraš a i dalje možeš čitati šta piše.
Ne znam koja je shvrha kad nekoga blokiraš a i dalje možeš čitati šta piše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Ajde sviju vam ne prljajte glupom raspravom pozitivu koja se KONACNO kakva takva pojavila...
Amarov potez mozda jes bio pakaski i svi minusi o njmeu vjerovatno stoje kao cinjenica, ali toliko pljujete lika a zapitate li se ikada koga pljujete...
Skoro sve sretne trenutke koje je 90%(ne racunam prijeratne generacije) vas prezivjelo sa zeljom dugujete tom covjeku....i sad eto taj covjek je neprijatelj kluba, a bez njega u zadnjih 20 godina bi bili na nivou slobode
Tako da odvadite malo i prestanimo sa stoput prezbakanom temom.
Amarov potez mozda jes bio pakaski i svi minusi o njmeu vjerovatno stoje kao cinjenica, ali toliko pljujete lika a zapitate li se ikada koga pljujete...
Skoro sve sretne trenutke koje je 90%(ne racunam prijeratne generacije) vas prezivjelo sa zeljom dugujete tom covjeku....i sad eto taj covjek je neprijatelj kluba, a bez njega u zadnjih 20 godina bi bili na nivou slobode
Tako da odvadite malo i prestanimo sa stoput prezbakanom temom.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Za njih obojicu ne mozes dobiti 350 000€, a kamoli za samo jednogNoDi80 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:49Taman Sabic, Goletic i Efendic da uleteBojudaosinebu je napisao/la: ↑06 nov 2023, 14:36Obecao je i da jasarevic produzuje ugovor evo ga ode, obeco je Amoah ode, Mekic ide, ko iduci ide ?
A Amoah i Meku prodat po 350.000 eura i dobro je
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mavi, nedimmmm1337 i 35 gostiju.