Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Repka mu smeće a ona smijurija od kluba nije.

FC Grizzlies
**** repku to niko vise ne prati osim hude kompanija.
I slicnih glavonja.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

- tutankamon1905
- Kontakt:

realno nema se sta izgubiti, ne mogu biti gori od ovih sto su do sada igrali... u biti ja smatram da i sa manje kvaliteta, ali sa potpunim zalaganjem moze se izvuci mnogo vise u reprezentaciji. ja bih radije gledao Bilbiju kako se bori i gine na terenu nego jednog Pjanica kojeg boli tuki iako je Pjanic kvalitetom svjetlosnim godinama ispred.
+1mahic je napisao/la: ↑06 nov 2023, 15:44realno nema se sta izgubiti, ne mogu biti gori od ovih sto su do sada igrali... u biti ja smatram da i sa manje kvaliteta, ali sa potpunim zalaganjem moze se izvuci mnogo vise u reprezentaciji. ja bih radije gledao Bilbiju kako se bori i gine na terenu nego jednog Pjanica kojeg boli tuki iako je Pjanic kvalitetom svjetlosnim godinama ispred.
Kad ce ih se probati, ako ne u ove 2 utakmice koje su beznacajne za nas. Cak bi i volio vise da Dzeko ni ne dodje u novembru.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
da treba vidjeti ovog Tabakovica da li je "real deal"DamirT je napisao/la: ↑06 nov 2023, 19:00+1mahic je napisao/la: ↑06 nov 2023, 15:44realno nema se sta izgubiti, ne mogu biti gori od ovih sto su do sada igrali... u biti ja smatram da i sa manje kvaliteta, ali sa potpunim zalaganjem moze se izvuci mnogo vise u reprezentaciji. ja bih radije gledao Bilbiju kako se bori i gine na terenu nego jednog Pjanica kojeg boli tuki iako je Pjanic kvalitetom svjetlosnim godinama ispred.
Kad ce ih se probati, ako ne u ove 2 utakmice koje su beznacajne za nas. Cak bi i volio vise da Dzeko ni ne dodje u novembru.
Tekmu krenut ovako:
Vasilj
Dedic, barisic, hadzikadunic, zolotic , kolasinac,
U sredini hadziahmetovic, basic, I hajra u napadu tabakovic I demirovic..
Iskritikova ti kao da si najveći poznavalac našeg fudbala i reprezentacije i onda stavi Barišića u prvih 11, a momak zbog povrede propušta okupljanje.gruezi je napisao/la: ↑07 nov 2023, 03:02Pozivanje cimirota I pjanica prije sarica je kriminal.. covjek zabio besiktasu, standardan, nosi ekipu doslovice plus je tip igraca kakvog osim basica I sada hajre nemamo na rosteru..ako imas hadziahmetovica I tahirovica sta ce ti pjanic I cimirot? Savo ili je patoloski glup I slijep pored ociju kao I predhodnici mu ili mu neko drugi kroji sastav.. prije ce biti oboje..ovakav pjanic nemoze biti od pomoci ni protiv hebene andore a kamo li u playoffu..
Tekmu krenut ovako:
Vasilj
Dedic, barisic, hadzikadunic, zolotic , kolasinac,
U sredini hadziahmetovic, basic, I hajra u napadu tabakovic I demirovic..

G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Možda ova reprezentacija i krene na bolje.
Dobro je napisao robust, jako kulturno odstranjivanje

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, atomac123, Blackwargreymon, boki86, Cautinho, Confiance, DanijelTZ, darker10, deda, denza, Direktorcic, eaglebvb09, guillermo, HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, Imamkarbarum, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kapetan, Kaunas, legendarnadruga, LenyYoro15, maho_sa, Majstorinho, Maroon1946, mercurial, Mocvara1991, Mostarska, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Principatus, Pushko92, RaZuti, rukometubih23, SamoDaKazeem, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Skojevska, soccerfan, soxx, spolacentra, StevieG8, successminator, tenpenny, TrueBlue, UtdBiH21, VolimBiH96, voltron30, zastitaIdentiteta i 442 gosta.